Růžičky do vlasů, je to ještě módní?

Dobrý den, prosím o názor. Budu mít tzv. bouli z pár vlasů a v ní malinké kytičky. Jaký je Váš názor, jsou kytičky ještě módní? Švadlena mě od toho odrazuje. Co vy na to? Díky za Vaše názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě už to moc v kurzu není, ale pokud se Ti to líbí, tak do toho klidně jdi. Hlavní je, aby ses cítila dobře. :-)
Odpovědět
@sahti Módní nemódní, květiny zdůrazňujou ženskej půvab a pokud se v takovym účesu budeš cítit dobře, tak neváhej.
Odpovědět
@sahti Už to módní není. Třeba si dej do účesu živé růže, to bude mnohem více svěží. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Modní nemodní.. hlavně že se ti to líbí..!!!!
Odpovědět
Moda nemoda-ja tohle vyhranovani z duse nesnasim. Ano, dnesni doba "znovuobjevila" zive kvety ve vlasech, ale pokud jim nekdo treba neholduje, nebo nema odpovidajici uces/saty, proc nejit do stare "klasiky" ? Ja jsem puvodne taky uvazovala o zivych kvetech, ale dopadlo to uplne jinak. A nemyslim si, ze by muj uces s umelymi kytickami byl out, byt to nebyly ruzicky ;).. \Nenech si do toho povidat a udelej co se ti libi ;)
Odpovědět
Mně se to nelíbí, ale dělej, jak se líbí tobě, módnost nen hlavní, spíš aby to k tobě ladiilo
Odpovědět
Když vidím, co všechno je "módní".... :-p tak bych si nenechala od nikoho diktovat, při zkoušce účesu bych si připravila nějaké květy a budeš vidět, jestli je to "ono" nebo ne. Nemusí každá nevěsta vypadat jak přes kopírák. V některých směrech se originalita cení. ;-)
Odpovědět
JJ máte všichni pravdu, důležité je to, co se mi líbí a to co jsem si já vybrala :) Ať i Vaše volba, ať s účem či v jiné záležitosti, ta od srdce.... :-) Sahti
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít taky umělé kytičky, nejdřív jsem nechtěla, přesvědčila mě kadeřnice ať to zkusím a líbilo se mi to moc. Dala bych si i živé, ale bohužel jsem dost alergická a dopadlo by to špatně. Nejdřív jsem si myslela, jaká to bude s kytičkami hrůza, a naopak :) když se to do účesu hodí, tak proč ne :) nejdůležitější je, aby ty ses cítila skvěle, ostatní si můžou... :)
Odpovědět
já je mám v plánu, měla jsem je i na maturáku a oživily ten účes takže za mě ano :-)pokud se tam hodí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?