Rozpuštěné vlasy+korunka+závoj, měly jste takový účes?

Profilova fotka
Holky, měla jste nebo budete mít některá takový účes - rozpuštěné vlasy, korunku a vzadu závoj? Nemáte popř. foto, jak to vypadalo? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takový účes jsem měla minulý víkend, foto účesu zatím od fotografa nemám, ale mám foto ze zkoušek, tak se mrkni. =)
Odpovědět
taky bych chtela mit rozpustene vlasy, korunu a zavoj, jenze se mi vlasy hrozne vlni, mam je po lopatky, takze ne moc dlouhe, tak si nemyslim, ze to bude vypadat hezky, mas nejakou predstavu, fotku?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@loocin Chtěla bych vlasy takhle podobně - bez té kytky. A k tomu tu korunku a vzadu závoj
Odpovědět
A ty mas takhle dlouhe vlasy? Ja ne totiz:(
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak měla, koukněte do alba
Odpovědět
@danecka ty jsi ale měla ještě čelenku :-( já také plánuji podobný účes, ale bez čelenky, max pinetky :-( takže taky nevím co s tím závojem
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela "temer" rozpustene vlasy a zavoj (a celenku, ale zavoj za ni nedrzel). Mela jsem vzadu 3 male skripecky ktere drzeli par praminku a zavoj byl zapichnuty do toho a drzel krasne :) myslim, ze pinetky by splnili skoro stejnou funkci jako ty skripecky, ale neco tam byt musi do ceho ten zavoj das :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla polorozpuštěné, právě proto aby mi držel závoj. Kadeřnice závoj řádně přidělala pinetama, že držel celý den, nakonec jsem ho ani nesundavala, až v noci na pokoji. :-) Mrkni do alba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@loocin jojo, mám :-)
Odpovědět
Tak to mas super, to bude vypadat dokonale!!!;)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezka_b já měla sice čelenku, ale ta byla absolutně nezávislá na závoji, držel mi na hřebínku a i když byl dlouhý a docela těžký, nepohnul se ani při tanci, ve vlasech jsem měla asi 6 "pérek" nebo jak se jmenují ty černé malé sponky, kterýma jsem měla jen lehce sčesané vlasy, myslím, že na jedné posledních fotek je to vidět, ale to už mám závoj sundaný, ale ne proto, že by padal, ale aby chlapi mohli sundat kravaty:)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě záleží spíš na tom, jaké máš vlasy... Návrhy a fotky z internetu jsou sice krásné, ale to jsou většinou ženské, co mají nádherné husté zdravé vlasy a ne každý takové vlasy má :) Případně to spousta žen vylepšuje clip-in vlasy, aby byly husté :) Podle mého si málokdo může dovolit tuhle trojkombinaci tak, aby nevypadal přeplácaně, ale stále zdobeně :) Ale jak píší holky, spíš se to dává do polorozpuštěných vlasů, protože "většinou" ty závoje jsou na hřebínku a ty potřebují nějakou oporu - drdůlek nebo tak :) Ale momentálně budu prodávat takový jednoduchý ale lehce ozdobený na kraji závoj bez hřebínku - pro vlastní použití že si na něj dáš co chceš, případně jen pinetkami si to připneš do vlasů kdybys měla zájem ;) Zítra ho nahodím na bazárek, je ještě nový
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pavlisovi Ano, já vím. Samozřejmě to vyzkoušíme s kadeřnicí a uvidíme. Taky mě napadlo, jestli to nebude vypadat přeplácaně. Třeba zůstanu jen u závoje. Ale za zkoušku to stojí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné :-) Také chodím lezu po netu a hledám fotky svatebních účesů rozpuštěných vlasů .. mám vlasy nad zadek, přítel má dlouhé rád, tak je nechci schovávat do drdolu, a navíc se v rozpuštěných cítím nejlépe.. @danecka: krásný účes, přidám ho jako inspiraci pro mou kadeřnici :) Teprve tam půjdu vymýšlet, tak uvidíme..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@prcekverunka mohu se prosím zeptat odkud máte tu fotku? není někde ta nevěsta i zezadu? nemohu jí nikde najít ;-) díky moc za pomoc :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@zlatnice Tak to už si fakt po 4 letech nepamatuju. Určitě jsem to ale hledala na googlu. Nakonec jsem vlasy měla jinak, takže už jsem to pak dál nehledala.
Odpovědět
@prcekverunka jasně nic se neděje :-) ale přesto díky za reakci ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?