Rozpuštěné vlasy, hodí se na svatbu?

Můžu se zeptat kdo z Vás měl jen rozpuštěné vlasy, jak dlouho Vám vlasy navlněné vydržely? Protože moje vlasy navlněné kulmou při zkoušce mi vydržely asi 5 hodin, pak vlny uplně spadly. Slyšela jsem, že je to lepší natočit jeden pramen a hned pořádne nalakovat, máte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Co se mi osvědčilo: Základem je dobrá kulma. Dříve jsem natáčela žehličkou, koupila jsem si kulmu s perlovým povrchem (asi za 500,-Kč) a moje vlasy jsou po použití lesklejší a poprvé mi vlny vydržely do druhého dne. Samozřejmě se postupem dne uvolňovaly, ale v žádné fázi jsem nevypadala jako zmoklá myš. Obecně myslím, že s kulmou od značky Remington nemůžete šlápnout vedle. A postup: Vezměte jeden pramen a natočte (zda chcete velké, úzké, pevné, uvolněné vlny, to by bylo na delší povídání) a držte na kulmě (doporučuju vyzkoušet si teplotu a délku nahřívání). Až budete vlasy z kulmy uvolňovat, nenechte je rovnou spadnout, ale udržte spirálu v dlani, případně připněte pinetkou/sponkou k hlavě. Takhle udělejte každý pramen. Vlnky pak víc vydrží, budou pružnější. Samozřejmě, že až uvolníte ze sponek, pro jistotu bych projela jednotlivé vrstvy vlasů lakem (kvalitním, nelepivým, od kadeřnice mám lak Black Proffesional line, extra strong, 750ml za 150,- Kč, krásně voní a drží vlasy, které přitom vypadají naprosto přirozeně), a na závěr přelakovat celou hlavu. Běžně tenhle postup užívám, vlasy mi drží navlněné celý den, druhý den po rozčesání (před je to děs) mám krásně přirozené volné vlny.
Odpovědět
proč by se nehodily? jsou krásné účesy,ale rozpuštěné dlouhé vlasy mi přijdou více ženské a sexy, tak je chci na svatbě taky předvést a ne schovat do drdolu a ještě "nejlépe"pod závoj :) přesně tento postup (jak píše katevonf) na mě použila známá a prstýnky mi držely den a půl - a to je co říct, protože když si dám po umytí a vyfoukání na noc natáčky, mám za tři hod vlasy jak kdybych si je žehlila! takže s mými vlasy něco udělat, je taky zázrak.
Odpovědět
rozpuštěné vlasy krásně natočené můžou být krásné, ale... Zrovna tuto sobotu jsem byla na plese a spousta slečen mělo rozpuštěné vlasy, ale po pár hodinách vypadaly jak zplihlé ochechule. Afina jim zplihla, vlasy se slepily a bylo to fuj, Ještě jsme s kámoškou povídaly, že vypadají, jako by šly někde z práce. Vím, že na plese je více horko, je to večer, ale svatba je taky celý den a v létě může být pěkný pařák. Aby to taky tak nedopadlo. Jedině koupit ten lak co je v reklamě, jak kočka je celý den krásná díky tomu laku :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 souhlasím, taky jsem chtěla vlasy pořádně ukázat, takže jsem ani neuvažovala o nějakém účesu, který by je schoval (navíc by to ke mně neladilo) :-) Původně jsem si vlasy chtěla natočit loknovačem, ale už jsem nestíhala, takže jsem vlasy nechala tak, jak byly :-D a nakonec jsem ráda, protože ten můj (ne)účes k našemu stylu svatby mnohem líp pasoval a na mě fotkách překvapilo, jak dlouhý vlasy mám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarai Po zkoušce účesu mi lokny moc dlouho nevydržely, vlastně skoro vůbec :), takže ve finále mi je kadeřnice upravovala jak píšeš - každý pramen zvlášť přelakovat. A drželo to. Málem ještě v pondělí v práci :)))),
Odpovědět
Ja měla na moje jemne dlouhe vlasy volné vlny dělané přes žehlicku na vlasy a nalakovane. Chtěla jsem přirozene vlny, ne l lokny. Tak proto ta zehlicka. 2 krát nalakovane vydržely do druhého dne i v teplem počasí a po celovečerním tanci. @jarai
Odpovědět
já dokonce uvažuji, že si nechám vlasy rozpuštěné a ani si je vlnit nebudu. Cítím se tak přirozeněji. Budu mít elegantní šaty s dlouhou tylovou vlečkou a závojem, tak si myslím, že to dotvoří celkový jemný dojem. Kdybych si udělala vlny, tak se bojím, že mě to hrozně rozšíří, už takhle mám kulatý obličej...
Odpovědět
Profilova fotka
já měla navlněné a pak jsem litovala, že nezůstaly volně..takže za mě volně!! :-) Vlnky má každý
Odpovědět
Profilova fotka
Když sem byla kamarádce na svatbě tak nám poradila kadeřnice umýt si vlasy den předem pivem - stačí půlka...kamarádka jako nevěsta měla natočené vlasy, já tam taky měla pár vlnek a drželo to jak přibité..a to tenkrát bylo pod mrakem a vlhký vzduch..a neboj pivo cítit není :-)
Odpovědět
Nedávno jsem koukala na pořad v televizi a jedna kadeřnice říkala, že používá kulmu se kterou natočení vlasů vydrží až do dalšího umytí. Prý nejdou ty vlny ani vyžehlit. Když chceš vlny, zkus se na ní zeptat.
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka za sebe muzu jen doporucit ;-) vypada to prirozene, usetris cas upravou vlasu a nemusis se bat, jak dlouho vlny vydrzi :-)
Odpovědět
Já měla a byla jsem spokojená moc! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Minulý týden jsem byla na zkoušce a budu mít taky jen lokny. Ale, jak píšou holky tady, tak mi to zhruba po hodině začalo povolovat. Kadeřnice říkala, ať jí dám vědět, jak to dopadlo a že si na mě vezme i kulmu (na zkoušce jsem měla lokny jen z nahřívacích natáček). Chce to asi prostě tunu laku a bude :-) Budete mít k volným vlasům, nebo loknám závoj? Mě se to k tomu moc nehodí... Co myslíte?
Odpovědět
@palomitacheca tobě ty rovné vlasy moc sluší, vlny by se opravdu k těm šatům a čelence moc nehodily. Navíc mně se moc nelíbí ten styl přezdobených a přestylovaných nevěst, kdy si chlap bere ženskou kterou vidí vpodstatě poprvé v životě :-D..takže jsem za rozpuštěné vlasy, spíše rovné, ale vlny jsou také fajn :-)..jen jak říkáš, ušetřím čas a hlavně já i místo v kufru, protože máme svatbu v zahraničí, tak bych si s sebou musela vzít nahřívací natáčky (žehličkou mi to pořád ne a ne jít) a to už je nějakej objem :D
Odpovědět
@lucie1984 Já si zkoušela závoj na rozpuštěné dlouhé rovné vlasy v salonu a moc se mi to líbilo. Takže s loknama nebo bez, závoj si určitě beru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 kamaradka mela zvlnene vlasy i zavoj a vypada to moc hezky :-)
Odpovědět
Taky budu mít rozpuštěné vlasy. Protože se mi nelíbí všelijaké vlnky (krom těch velkých a to na mém mikádu nejde) tak budu mít vyfoukané vlasy přes kulatý kartáč do hladka. K tomu nějakou ozdobu, čelenku nebo závoj a je vše vyřešeno :-)
Odpovědět
@mish_ka Já si ho taky zkoušela. Je mi trochu líto zakrývat ty hezké lokýnky... Ale možná si ho půjčím a nandám si ho jen na obřad.
Odpovědět
@lucie1984 mně ho posadili hodně dozadu na hlavě, takže mi vůbec nelemoval obličej a vlasy byly dobře vidět. Prostě si zkusit pohrát s umístěním a vypadá to hned jinak :-)
Odpovědět
@palomitacheca On ten závoj k tomu tak trochu patří... Těch pár korun za půjčení mě už asi nezabije :-) Nejdřív jsem se bála, že nebude držet, když ho nemůžu zapíchnout do drdolu, ale kupodivu držel! A to jsem zkoušela takový ten dlouhatánský.
Odpovědět
@mish_ka Asi jo. Mě se nejvíc líbí takové ty polovičaté - po lokty.
Odpovědět
@lucie1984 Přesně ten jsem zkoušela a vypadalo to perfektně ;-)..takže můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka dekuju :-) taky jsem radsi pro prirozenost a jednoduchost, svatbu jsem si chtela uzit za sebe, ne za "nekoho jineho" a to se mi povedlo :-) rozhodne jsem neplanovala nejake vylozene lokny, chtela jsem to nejak takhle http://www.beremese.cz/blog/palomitac... ale okolnosti rozhodly :-D cely ten den utikal nejak rychleji, nez jsem si predstavovala, loknovac jsem sice mela s sebou na hrade, ale nez by se nahral, pak ty vlasy natocit a jeste resit, kam ho odlozit, abych jim tam neco neponicila... v tom tvem pripade ma tenhle uces taky svoje velke vyhody, tak jen do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 kamaradka taky mela dlouhy zavoj :-) Ja vam tak zavidim, ze mate svatbu pred sebou. Hned bych si ten den zopakovala... tak treba za par let :-D
Odpovědět
@palomitacheca jeee, nádherná fotka, moc vám to tam sluší :-)..jj, takový jemný lokny až na konci, dobře to k tomu nakonec sedí :-)... a díky za "podporování" v mé neučesanosti, chlapovi se taky moje rozpuštený hladký vlasy líbí, tak mu asi udělám radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka dekujeme, dali jsme si zalezet a navic mame uzasnou fotografku, ktera umi jen skvely fotky :-) doma vetsinou nosim vlasy stazene i kvuli detem, ale kdyz uz nekam jdeme, tak je mivam volne a moc se mi to libi :-) navic tahle (ne)uprava nevyzaduje spoustu laku, aby drzela... vy budete mit svatbu na plazi? Jestli jo, tak i z toho duvodu mi prijde "neucesanost" nejvhodnejsi :-)
Odpovědět
@palomitacheca na pláži přímo ne, před kapličkou v zátoce :-)..jinak také nosím vlasy častěji stažené, takže i tak to bude změna oproti normálu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka jee, tam to bude urcite krasny ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?