Řídily jste se výběrem účesu tím, co se líbí partnerovi?

Profilova fotka
Ahoj holky, do svatby máme sice necelý rok, ale tak asi jako každá žena přemýšlím nad tím, jak se nechat učesat, jaké šaty, jaké líčení... A tak mě napadlo zeptat se na to i svého milého, co se mu na mne líbí nejvíce - tedy vím, že se mu na mě více líbí rozpuštěné vlasy a tak jsem se ho i zeptala, jak bych se mu líbila. Možná je to hloupé, normálně se tím neřídím a nosím si, co se mi zlíbí, ale zrovna na svatbě se mu chci vážně líbit. Načež mi stejně řekl, že asi rozpuštěné (mám přírodně vlnité), ale ať prý budu mít cokoliv, co vymyslí kadeřnice, tak se mu budu stejně líbit, že na vlasech nezáleží. A tak mě zajímá, jestli jste se ptali svého partnera co se mu na vás líbí? A ptali jste se třeba i jaký ty šatů? Jasně, mám svojí hlavu a představu, ale zajímá mne to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Účes jsem se snoubencem neřešila, ale šaty ano. Neukazovala jsem mu je, ale věděla jsem, že chce princeznu se širokou sukní :-) Vždycky, když jsme někde viděli nevěstu nebo aspoň šaty, tak to komentoval stylem "a budeš mít aspoň takovou sukni?" nebo "hezké, ale moc úzké". No naštěstí moje představa byla podobná a navíc k místu svatby se takové šaty hodily, takže to nebyl problém, ale je fakt že u každých šatů, které jsme zkusila, jsem opravdu přemýšlela, jestli se mu budou líbit, a jedny moc hezké šaty, které mi i skvěle padly, jsem nakonec z výběru vyřadila právě proto, že sukně nebyla tak široká (ale ani úzká, klasický áčkový střih). A moc mě teď už manžel potěšil, když mi na svatbě řekl, že lepší šaty jsem si vybrat nemohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muj pritel miluje,kdyz mam vlasy na stranu, plus mam saty ke kterym se to nejvic hodi, takze problem vyresen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Účes jsem s ním ještě neprobírala, ale na šaty už jsme domluvení, že půjde se mnou a pomůže vybrat. Alespoň zhruba jaký styl se mu na mě líbí a jaký ne. Až budou šaty, asi začnu řešit ty vlasy :-). Vím, že se mu taky líbí normálně rozpuštěné, ale zase na svatbu chci něco speciálnějšího, takže mám zatím nápad že gró rozpuštěné, ale několik pramínků dám stranou na nějaké zajímavé kreace.
Odpovědět
Profilova fotka
mam kratke vlasy, takze u me to tak nejak ani neslo, ale i kdybych mela dlouhe, myslim, ze za ty roky by jste mela vedet, co se mu libi a co ne. navic v ten den budete krasna, i kdyby jste na hlave mela cokoliv. vubec bych to s nim neresila, at ma prekvapko. a uz vubec ne saty, to je pro ne to nejvetsi paf.
Odpovědět
Profilova fotka
Neptala jsem se, chtěla jsem, aby to bylo překvapení :-) Ohledně šatů neměl ani tucha, tak asi budou vypadat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se ho ptala jak na uces tak na saty. A byla jsem rada- rekl ze nesnasi tyl a krajku (nazyva to zaclonou) a chtel mit svou princeznu. Ja take prezdobene veci nemusim... Nasla jsem hladke satenove saty s bohatou sukni jen se zdobenym paseckem ze kterych byl nadseny a ja jeste vic, krasnejsi saty jsem nevidela. Pred svatbou je ale videl jen na figurine. A vlasy mam dlouhe, prirodne vlnite a miluje je rozpustene, nicmene uznaval, ze na svatbe byl mely byt nejak trochu upravene, ale drdol nechtel, aby vynikla delka vlasu. Vymyslela jsem si uces, ktery byl polorozpusteny, ale kousek spleteny, ten jsem si nechala jako prekvapeni cely. Ve zkratce- ptala jsem se ho na vsechno, chtela jsem se ten den libit predevsim jemu a vim, ze on presne vi, co se mu na me libi, tak jsem se rada nechala inspirovat. Ale rovnez nastesti mame oba dost podobny vkus a co se libilo jemu, libilo se i mne, takze to nakonec bylo velmi jednoduche :)...
Odpovědět
Já hodně řešila, abych se mu líbila.. ve vlasech jsem měla celkem jasno, ale dost mě trápily šaty. Pár kousků ze salonu jsem mu ukázala na webu, všechny se mu líbily, ale protože byly hodně zdobné a on takové moc nemusí, hlodalo to ve mě několik měsíců :-N i když se všichni rozplývali a chválili výběr, jak perfektně sedí, stále jsem měla strach, že tomu hlavnímu se líbit nebudu. Naštěstí byl úplně mimo a já se stresovala zbytečně. Upravovali jsme podle něj jen líčení - zdála jsem se mu moc zmalovaná, oranžová a měl pravdu :-D na ostro byl spokojen a odličování jsem oplakala, jak mi to slušelo :-)
Odpovědět
@kockakacka Já se manžela taky ptala,jaký účes by se mu líbil. Blbý bylo že on chtěl rozpuštěné,což se mi zdálo nudné,a já chtěla nějaký drdol. Nakonec jsem vymyslela účes jako měla Popelka,a byli jsme spokojení oba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka Nastávajícímu se také líbí když mám rozpuštěné vlasy a mě ostatně taky, takže vlasy budu mít rozpuštěné, jen trochu nějak upravené.
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka ja jsem taky nakonec dala s vyberem satu na manzela,ja si koupila kratke,on, ze by chtel dlouhe,tak jsem si koupila dlouhe,a byl to super vyber.Vlasy jsme spolu neresili,mela jsem je udelane podle sebe,uplne jednoduse a asi dobry,vzal si me.!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ano ptala jsem se na názor svého milého když jsem byla nerozhodná ale šaty neviděl :-P
Odpovědět
Profilova fotka
U mne byla jedina varianta a to rozpustene vlasy - nic jineho mi nesluší (ani napul sepnuty)....takze jsme to jen natupirovali kvůli objemu a lehce zvlnily - hotovo a max spokojenost :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A šaty videl smaozřejmě na me na fotce - bych neprezila kdyby je nevidel a pak se mu treba moc nelibily
Odpovědět
Já jsem věděla, jaké šaty nemá rád, takže podle toho jsem se orientovala, ale jaký účes se mu líbí jsem fakt neřešila. My oba s manželem zastáváme názor, že žena je krásná a sexy, když se tak cítí. Takže jsem si to udělala tak, abych se cítila krásná a to pak ze mě vyzařovalo. Protože kdybych se měla zeptat manžela, jak se mám nalíčit a učesat, tak by mi řekl, že nejkrásnější jsem po ránu (fakt nekecám...vůbec to nechápu, protože ráno si připadám jak příšera). Jenže nenalíčená a s rozcuchanou hlavou bych samozřejmě do kostela nešla jen proto, že mu tak přijdu nekrásnější, že ano. :-D Takže asi tak. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já první šaty kvůli jeho názoru změnila. Pak jsem zašla do půjčovny, vybrala si jiné, poslala mu fotku a zaplatila zálohu, až když mi řekl, že se mu líbí (tentokrát jsem ale věděla, že budou) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mu prostě ukazuju, co se mi zhruba líbí a ptám se ho na názor. A zatím se mu vše líbilo, tak snad to bude dobrý! i :D Vlasy si představuji nějak takto :
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka Ptala jsem se nenápadně , vybírám za zády. Nenápadně se zeptám - a pak vyberu, obvykle se můj vkus i přítele shoduje. Ale chci se líbit přesně jako ty - jen jemu :-) Ty máš pěkný vlásky, volila bych účes rozpuštěnej, jen sčesáno na jednu stranu http://data2.whicdn.com/images/134106...
Odpovědět
Profilova fotka
@tarbo dekuji :) něco takového si představuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka Budeš krásná :-)
Odpovědět
Nechtěl, abych měla krátké šaty, měla jsem je :D Chtěl rozpuštěné vlasy, měla jsem mikádo :D Takže komplet jsem si to udělala po svém, viděl mě až v kostele a byl nadšen a celej den jen chválil :D :D :D takže si to udělej podle sebe a svého pocitu, jak ty se cítíš v šatech, v účesu atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tarbo je, tak to děkuju moc <3 Budu se snažit :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vlasy vyresila takhle ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar nádherné! Něco na ten způsob se mi také líbí :)
Odpovědět
@kockakacka já se neptala - všechno pro něj bude jedno velké překvapení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda to jako fakt??? myslim ze ksyby jste tam stala naha tak se mu budete libit.(o cems nepochybuji).
Odpovědět
Profilova fotka
@mallorca123 jasne ze by si me asi vzal i v pytli :-D ale treba jsem mela vybrany jedny saty (musely by se presivat na snerovacku a proto jsem vahala az nakonec narazila na ty wow :-)) a a ty zrovna komentoval ze nic moc a ze mu neprijdou svatebni....jako jasny ze kdybych si je vzala tak by to neresil a nerekl ze blby :-D ale proc nevybrat neco, co se líbí oboum...:-) na poveru kaslu a navíc muz absolutně nesnasi jakykoliv překvapení (ani kdyz jsem jednou koupila jako prekvapko poukaz na virivku a veceri byl z toho nesvuj) takze proste vse videl :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?