Poraďte účes a šperky k těmto svatebním šatům

k těmto šatům
Odpovědět
Profilova fotka
Saty maji vrsek uz hodne zdobeny a zajimavy takze bych se predevsim ridila pravidlem mene je nekdy vice.. misto toho nahrdelniku bych ja osobne zvolila nejake vyraznejsi nausnice a vlasy mela spis stazene a hladke (ale z fotky neni poznat jak dlouhe mas vlasy a taky zalezi na tvaru obliceje, takze to se tezko radi..), proste bych zvolila uces, ktery nezakryje ramena a krk
Odpovědět
mě se ten náhrdlník naopak moc líbí. Vlasy bych nenechávala volné, spíš nějaký drdol nebo vlasy udělané na jednu stranu. Hlavně se to musí líbit tobě.:-)
Odpovědět
mě se to teda taky zdá hodně, na to že jsou šaty tak zdobené...
Odpovědět
Puvodne jsem chtěla obojek, ale k temto satum se nehodi. Spis něco jemného nebo nic, ale nevim :-( Poradte, něco takového?
Odpovědět
a nebo? Fakt nevim :-( 8-( PS: Vlasy mam po lopatky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty mají živůtek už dostatečně zdobený, náhrdelník bych vynechala a skoustředila se na nějaké náušnice, nejlíp vysící :-) Co se týká účesu, myslím, že jakýkoli, nená tam ramínko na jedno stranu a podobně co limituje účesy... ale tím živůtkém :-) napadá mě, že by možná mohlo dobře vypadat, kdyby byl trošku ten účes "střapatý", aby trčelo pár vlasů třeba z drdolu a podobně. Nevím jestli jsem to vysvětlila dostatečně, ale fotka se mi hledat nechce :-(
Odpovědět
Profilova fotka
A mně se to líbí jak s tím náhrdelníkem, co je rovnou na fotce s šaty, tak by se mi tam líbil i jakýkoliv ten drobný, co jsi sem dávala fotky. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@kudrnovi odkud je tenhle obrazek? Nebo spis kde se to da koupit :) Neco takoveho by se mi libilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?