Poradíte spolehlivé tužidlo na vlasy?

Profilova fotka
Mám jemné rovné vlasy dlouhé po zadek, na svatbu bych je chtěla rozpuštěné, ale natočené-navlněné. Můžete mi poradit nějaké spolehlivé tužidlo nebo lak, vosk... , který by mi udržel vlasy zvlněné cca 12hodin??? zárověň ale aby nebyly slepené, tvrdé. Díky moc!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak toto je celkem těžké ,jemné vlasy mají tendenci plihnout sama to znám mám je taky :-| nejlepší by bylo vyzkoušet si to u nějaké kadeřnice , aby jsi viděla co ti sedne a co ne, tužidel a laků atd je spousta - určitě ti doporučuju profesionální přípravky na vlasy (drogérka je o ničem s tou ti to nevydrží dlouho) schválně zkus zajít do nějakého kvalitního salónu a oni ti určitě poradí! vyplatí se investovat !
Odpovědět
Profilova fotka
budes si uces delat sama ? zajdi ke kadernici, ona ti uz neco doporuci. To, co hledas, v drogerii nenajdes.
Odpovědět
Používám kosmetiku Redken, kamarádka vyzkoušela jejich tužidlo a byla nadšená! Taky bych šla rozhodně ke kadeřnici, oni mají speciální kosmetiku.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych ti dojít si ke kadeřnici, když ti vlasy umyje, dá tužidlo natočí na natáčky, nechá uschnout a pak přetočí přes kulmu a zalakuje, tak to vypadá krásně!! A hlavně při tomhle postupu to nádherně drží:) Za hodinku to má hotové a vyjde tě to i lépe cenově než si kupovat profesionální výrobky-jak holky říkají drogerkové výrobky jsou na prd. Jinak já doporučuji tužidlo od Dusy professionals a lak PERFORMANCE od Wella professionals
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?