Poradíte mi prosím svatební účes?

Profilova fotka
Ahoj holky, poradíte mi prosím vhodný účes k těmto šatům a k vlasům o malinko delším než na fotce? Chtěla jsem si vlasy natočit, nechat volně rozpuštěné a ke straně dát nějakou kytičku v barvě svatby. Ale nevím, jestli se to hodí a nebudu v tom působit neupraveně, co myslíte? Nebo máte nějaký jiný typ? Líčení bude prakticky stejné jako na fotce, tj. jen řasenka a tužka na oči, takže s moc honosným účesem to dohromady taky nepůjde.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem zapomněla napsat, že nebudu mít závoj! Takže bych vypadala víceméně stejně jako na fotce, jen bych měla zvlněné vlasy a po straně sponku nebo kytičku. A učesala bych se, samozřejmě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ono když vlasy natočíte tak se hodně zkrátí. Takže použijte spíš kulmu s větším průměrem ať máte větší vlny. Jinak do rozpuštěných vlasů bych klidně šla :-)
Odpovědět
@mysicka_lb Mám pocit, že se v těch rozpuštěných vlasech tak nějak ztrácíte . Nějak vyčesané vlasy vám nesluší?
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Bohužel nesluší, mám hodně oválný obličej a vysoké čelo, a když si vyčešu drdol, ještě to tím zvýrazním.
Odpovědět
@mysicka_lb ja bych sla do drdolu, nejaky honosny drdol, to s licenim - jednoduchym - pujde krasne a i zavoj pujde. ja bych mela obavy, aby rozpustene vlasy, at natocene ci nikoliv, nebyly nakonec zplihle ke konci dne.
Odpovědět
@mysicka_lb a i s ofinou by to slo..
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat První den po umytí vlasy nikdy zplihlé nemívám, navíc máme až odpolední obřad a neplánujeme to nijak dlouho do noci, takže toho bych se nebála. Drdoly mi nesluší. Když se podíváš, tak mám hodně oválný obličej, takhle to ty vlasy maskují, ale jakmile bych je měla vyčesané, bude to vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to nerada čteš, ale já bych taky doporučila vyčesané vlasy.. =-) Na tom, jestli máš vysoké čelo, nebo ne, vůbec nezáleží.. Jsem na tom stejně.. a budu mít vyčesané vlasy.. Ani oválný obličej si myslím nevadí.. řešila bych to v případě, že by byl hranatý..Je veliká spousta krásných vyčesaných účesů.. jen si vybrat.. ;-)
Odpovědět
Podívejte se na můj facebook, mám tam pro inspiraci mimo jiné i účesy,...třeba vám některý z nich padne do oka.
Odpovědět
Profilova fotka
mám podobný tvar obličeje, měla jsem polorozpuštěné vlasy a bylo to ok
Odpovědět
přikláním se k vyčesaným vlasům
Odpovědět
Co udělat kompromis a nahoře napůl vyčesat a dole nechat prameny volné? jako že udělat takový poloviční drdol?
Odpovědět
Článek se načítá
Vyčesané vlasy! A nemusí být vyčesané nahoru, elegantně bude vypadat i chinon - drdol na temeni hlavy, skoro až na krku. Ty šaty jsou hodně "komplikované" - volnánky a nabírání, takže to chce velice jednoduchý účes!
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba udělat nějaký ten drdůlek,ale ofinku nechat buď na patku nebo jak to běžně nosíš?A do toho dát nějakou decentní čelenku nebo korunku?To by nebylo špatné.
Odpovědět
K těmto šatům určitě vyčesat vlasy nahoru, jednoduše, žádné lokny apod.
Odpovědět
Profilova fotka
K těmto romantickým šatům se určitě hodí volný, ležérní účes. Vlasy bych navlnila kulmou a lehce rozčesala jen prsty. Mohou se volně sepnout ke straně a dozdobit živými květy. Druhá možnost je natočené vlasy nenásilně vyčesat, kolem obličeje spustit pár pramenů a některé nechat "vypadnout" v zátylku. Nic pevně nespínat, účes typu pseudosecese. Opět dozdobit květy. Nad čelem vlasy nevyčesávat.
Odpovědět
Profilova fotka
@janadufkova Přesně tohle je moje představa, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb Ahojky, myslím, že by ti mohl jít účes s rozpuštěnými zvlněnými vlasy a asi bych to rozrazila nějakou pěknou čelenkou.. a nebo sčesat do boku a nějakou květinu do toho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?