Pomůžete mi Vašim názorem i kritikou na účes?

Profilova fotka
Ahoj holky, já už jsem docela bezradná, nepomůžete mi Vašim názorem i kritikou ? Moc děkuji Monča První kadeřnice- fotky v červené halence (ta mi bohužel odřekla, tak jsem hledala jinou, ať mi účes udělá obdobně) Druhá kadeřnice- fotky -zelené pozadí , dnešní tvorba Prosím o srovnání Poslední foto v bílém tričku- žádná kadeřnice :) Mám jít do nějakého hladkého účesu? Nesledujte prosím líčení ani mé ksichty, jen vlásky
Odpovědět
1
2
Jak jsou ty fotky namíchané, tak se mi to hrozně plete. Určitě mi přijde hezčí první účes (s červenou halenkou), ale já osobně nejsem úplně příznivec lokýnek a nejvíc se mi líbíš na poslední fotce :-)
Odpovědět
Musím souhlasit s izzy, nejvíc ti to sluší na poslední :-) Ale protože máš vybrané krásné šaty, něco by to chtělo. Taky bych se spíš přikláněla k prvnímu účesu, ty prameny podél obličeje se mi nepozdávají a podle mě ti přidávají roky. Já vím já vím, ale pro mě je ti 32 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Děkuji holky za názor, už jsem i slyšela názor, že když mám docela dost nazdobené šaty, tak už ten účes nemám dělat tak složitý. Že mám zkusit nějaký volnější účes, třeba rozpuštěný na jednu stranu, ale s nějakou ozdobou...květem apod. Tak já už nevím
Odpovědět
@monus124 K hezkým šatům i odpovídající účes!:-) Já bych si nechala udělat něco stejného tvaru jako ten první (líbí se mi ta část u obličeje a tvar na stranu), ale vzadu a ty spadlé vlasy na straně bych učesala jakoby ze silnějších pramenů, aby to bylo "uhlazenější" a elegantnější. Nevím, jestli je z toho popisu poznat, co myslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff jj chápu to, já jsem chtěla to stejné, co jsem měla v červené košice, ale bohužel to vypadá jinak, takže mi nezbývá nic jiného, než hledat třetí kadeřnici :-( Už mi odřekl DJ, že má nějaké rodinné události, a to jsem byla domluvena už v listopadu 2014, jsem z toho všeho rozmrzelá . No a teď ty vlasy, sama nevím ,co si mám nechat učesat, vím ,jen, že mi nesluší drdol
Odpovědět
@monus124 @izzybickerstaff jj jak říká izzy. Trochu jednodušeji poskládat ty prameny a udělat je širší, aby to nebylo tolik krucánkovaté. Jinak ten tvar a doboku ti sluší :-) A do toho pak může být zakomponována květina. Zkus googlit nebo se podívat na pinterest, tam je spousta různých svatebních účesů a co si vybereš vem ukázat kadeřnici. Určitě ten pravý najdeš :-) Co se týká dj to mě mrzí, že vám to odřekl :-( Každému se něco po.... Kamarádka úplnou nahodou zjistila, že podnik, kde měli mít párty zkrachoval nebo co...že majitel je v base....ale vyřešili to naštěstí poměrně rychle, tak určitě i vám se podaří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita já jen doufám, že už žádné pohromy nebudou, vybouchnout mi ještě podnik, tak to balím :-p Budu se snažit ještě domluvit s kadeřnicí, ať to zkusí trochu jednodušeji, ona sama mi říkala, že by nejraději u mne viděla, jen trochu zvlněných volných vlasů na stranu, tak zkusím ještě tohle no a jinak budu hledat dál. Naštěstí za zkoušku neplatím až tak moc, jako jiné holky. TAK SNAD DO TŘETICE.....
Odpovědět
@monus124 chápu že to je o nervy...ale naštěstí máš ještě dostatek času :-) Pak sem hoď zase fotky pro srovnání, ať tě můžeme pochválit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z boku mi pripadne, ze ta druha kadernice to ma hezci, ale zezadu to je urcite lepsi od prvni. Zkus se s tou druhou domluvit jeste na tom jednodussim navlnenem ucesu a uvidis. Urcite by to chtelo sehnat nejakou, ktera ma hodne zkusenosti s pridanymi vlasy. Meli by to byt spolu harmonicky poskladane jako u prvniho ucesu. Ale to urcite vis. Vlasy na stranu ti moc slusi. Zkusila bych je navlnit, vzadu ani moc neskladala a pripnula do strany. Hlavne hlavu vzhuru, nekdy to proste nejde, jak si clovek predstavuje, znam to. Ale ani kadernice ani dj svatbu zkazit nesmi !!
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 díky holky,musím říct,že to člověku hodně pomůže a bere to pak víc s nadhledem.Já jsem poslední rok už trochu přecitlivělá a přiznávám, že když zrušil po kadeřnici i ten DJ tak jsem se rozbrečela. Vím,že je to dětinské, ale tak nějak toho bylo na mne moc.
Odpovědět
první je hezky ze předu, u druhého se mi nelibí ten pramen do obličeje...to se mi líbí málo kdy na někom...zavazí to dle mého. Za sebe nejsem příznivcem vln,ale to je prostě o vkusu a co se komu líbí... schválně jsem se dívala na šaty a máš krásny dlouhý krk :-) líbil by se mi nějaký hladký drdol s nějakou broží nebo kytkou...vypadalo by to elegantně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anmut zřejmě budu muset zkusit i ten drdol,naposledy jsem ho měla před 5 ti lety,ale u jiné kadeřnice,moc jsem se v něm necítila, tak snad,když ho udělá jiná kadeřnice...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@monus124 To chapu. Ono to cloveku na klidu neprida. Ja kolabovala uz v lednu, kdy jsem zjistila, ze jedni fajn znami maji na nas termin uz neco jineho. Vzhledem k tomu, ze budeme mit mezi 15 a 25 hosty, budou tam chybet. Zatim jsem jeste celkem v pohode, ale brecet asi budu az uvidim svatebni kytku. :-D Jsem na tyto veci vysazena.
Odpovědět
nebo nějak takto, to je na půl cesty mezi drdolem a na bok :-)
Odpovědět
v jednoduchosti je krása.... lokny ti moc nesednou.
Odpovědět
Profilova fotka
@anmut tak to nevypadá vůbec špatně, líbí se mi to
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 já na své 1.svatbě neměla ani jednu kamarádku,manžel si to nepřál, už tehdy mne to mělo varovat :) zbytek byly jen postarší tetičky :) takže si určitě najdeš na své svatbě spousty spřízněných duší ;)
Odpovědět
@monus124 tenhle účes by ti mohl sednout jak pr*el na hrnec :-) Vyzkoušej, jsem zvědavá na výsledek :-)
Odpovědět
@anmut super!!!
Odpovědět
@monus124 to jsem rada x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych nechala vlasy rozpustene jen vyfoukat,udelat obem,dat zavoj a je to..me se nelibi navlnene ucesy a na te posledni fotce se mi libis nejvic ze vsech..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka diky,no mne už to řeklo pár lidí,at si je nenatáčim, já měla pocit,že to nebude,jak to říct slavnostní.Ale je pravda,že jsem to nezkusila
Odpovědět
Profilova fotka
chjo.. mne sa pacis na tej poslednej foto najviac :) takze nieco volne a prirodzene bude super, to co navrhla @anmut sa mi paci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 me hodne lidi rika ze kdyz nebudu mit kudrnaty uces tak nebudu vypadat slavnostne ze to k tomu tak nejak patri.…nastesti partnerovi je to jedno takze sama za sebe pujdu v tom,v cem se budu citit krasne a ne v tom co bych mela podle ostatnich mit i prez to ze my to treba nebude sluset..me osobne se zlakovany kudrnaty ucesy nelibi a prijde mi ze hodne nevestam takovyto uces nelichoti..
Odpovědět
Profilova fotka
Hladky mi projde vic svezi mladistvejsi,kdybych mela vybrat s tech kudrnatych tak se zelenym pozadim a pelickama ve velasech.
Odpovědět
Na té poslední fotce vypadáš nejlépe, účes i líčení, popravdě. :-) A taky hlasuju pro hladký účes, třeba ten od anmut by se mi k tobě hodil. Máš nádhernou barvu vlasů a krásnou pleť, na té poslední fotce vypadáš prostě svěže a toho bych se držela.
Odpovědět
To je v Čechách pořád přežitek, že bez loken to není slavnostní...ne, že by ti to neslušelo, ale taky mi to nepřijde úplně vkusné...taky mi přijdeš nejkrásnější na poslední fotce, a tam jsi opravdu nádherná :) Nejhezčí mi přijdou tyhle typy drdolů, je to elegantní a krásné, i to, co dávala anmut.
Odpovědět
Dívala jsem se na tvé šaty, jsou nádherné...a hodně zdobené, tak by se k nim hodil i hladší účes, jako má ta modelka. Našla jsem jeden podobný, ten vlevo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jste strašně hodné holky,jen ještě dotaz, viděly jste někde nějakou nevěstu, která by měla rozpuštěné vlasy na jednu stranu a neměla to úplně kudrnaté ?Nevím,čím by se to sepnulo? Živá květina? Je mi skoro 45,tak nevím jestli se to hodí? Zkusím jak drdol,tak i něco volné na stranu.
Odpovědět
@monus124 Ted asi pred dvema (tremi?) dny tu jedna slecna pridavala fotku ze zkousky, mela rozpustene vlasy na stranu a jen takove vetsi vlny. Nevim ani, kdo to byl, ale zkus pohledat, vwpadalo to pekne.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?