Pomoc - jaký účes pro dlouhé vlnité (kudrnaté) vlasy?

Prosím o radu. Ani ne za měsíc se vdávám, byla jsem včera na první zkoušce u kadeřnice a nad fotkami jsem se doma málem rozplakala, jelikož, to, co mi paní vytvořila bych zvládla doma taky - prostě muchlala vlasy a spíchávala je sponkami, vůbec mi to nepřišlo jako účes, protože učesaně to tedy nevypadalo. Když jsem jí to řekla, tak mi odpověděla, že z mých vlasů toho moc udělat nejde. Zajímal by mě názor kudrnatých nevěst i profesionálů, jaké jsou možné účes z dlouhých vlnitých vlasů. Ráda bych měla vlasy nahoru a závoj také.
Odpovědět
Radím zkusit ještě jinou kadeřnici. Vím, že některé dokážou zázraky...
Odpovědět
@treasurka vzhledem k tomu, že většina nevěst si nechává vlasy narůst a pak před česáním nakadeřit, tak jsem myslela, že dlouhé a vlnité vlasy jsou naopak maximálně žádoucí :-) určitě bych zkusila jinou kadeřnici ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@treasurka Hezky den, zasilam par obrazku pro inspiraci, dlouhe vlnite vlasy jsou, podle me, pro nevestu vyhrou v loterii, chce to jen sikovne rucicky :)... Drzim palce! K.
Odpovědět
Já bych zkusila změnit kadeřnici a možná bych také popřemýšlela, zda ty krásné vlasy nenechat více vyniknout a ne je vázat nahoru. Foto pro inspiraci:
Odpovědět
Profilova fotka
zkus jinou kadernici, nekterym se proste jen nechce se namahat, tak reknou, ze to nejde. sestra ma hodne huste, kudrnate a dlouhe vlasy a taky ji nektere kadernice rekly, ze z nich NIC neucesou. nicmene hledala profiky a nasla: na svoji svatbu mela neco podobneho jako @zuzaves ; kratke vlasky, ktere ji odstavaji do vsech stran (nema vlasy vsechny stejne dlouhe, hodne ji podrustaji), mela uhlazene a vzadu prichycene ozdobnymi vlasenkami. na me svatbe mela jednu stranu vycesanou a spletenou do francouzskeho copanku nad uchem a druhou navlnenou, vypadalo to taky super. a nedavno prisla (na dalsi svatbu v rodine :-D ) s klasickym kulatym drdolem à la 60. leta, jen nizko polozenym, zbytek vlasu uhlazeny gelem a ofinu na bok. a ten si zvladla ucesat sama s drdolovou podlozkou a pak sponkami.. takze oslov jiny salon a nenech si zkazit naladu! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z každých vlasů jde udělat krásný svatební účes, určitě i z Vašich. Úplně stačí použít správné přípravky, vlasy ,,připravit´´ a může se tvořit :-) Nezapomeňte, že ve Váš den D musíte být absolutně spokojená. Přeji hodně štestí.
Odpovědět
asi záleží, co si představuješ jako "účes", ale mně přijde třeba škoda takový vlasy dávat do drdolu. určitě bych nechala vlasy vyniknout, tzn. sepnout jen něco, aby byly jinak vidět přirozený vlny:) třeba ta fotka, co sem dávala zuzaves, proč ne:) ty vlasy, co se daj dozadu nějak zajímavě smotat, a třeba přidat kytku, nebo ozdobnou sponku. podle mě ideál:) ale to, co popisuješ, možná rpávě bylo tohle jen lehký sesponkování, s čímž nejsi spokojená..nevím:)
Odpovědět
Tak se přidávám s podobnou zkušeností. Vdávám se jinde než v místě bydliště a našla jsem si tam ne nějaké doporučení kadeřnici. Byla jse na zkoušce a děs. Měla jsem dost vlnité vlasy...řekla jsem, že je chci zachovat jen podtrhnout něčím, aby na ty vlasy byl 100% spoleh, někdy se probudím a je to tak, jindy onak. Ona asi byla hluchá...vlasy mi vyžehlila a udělal vlnu. Vůbec jsme to nebyla já. Řekla mi, že jestli chi jen nějakou sponku tak ať si jí tam dám sama...vlasy mám ještě teď (3 týdny) úplně zplihlé moje vnky se mi (nechápu proč) už něudělaly...všichni se mě ptají "co máš s vlasama" a já trpím. Chtěla jsem to být já a nejsem. Jinou kadeřnici neseženu, na zkkoušku už do místa satby nejedu, takže musím v místě bydliště se svou kadeřnicí něco vymyslet, co udělám sama na místě... Takže nápady na vlnité účesy s přirozeným vzhledem ocením taky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?