Na kolik Vás příjde svatební účes?

Asi je to poměrně omýlané téma, nicméně potom co jsem si včera obešla místní salony, udělalo se mi až mdlo. Bohužel má kadeřnice má v den mé svatby 8 česání, takže na 100% mne nestihne udělat i když mám obřad až odpoledne. No třeba se stane zázrak a dnes mi zavolá že stihne |-| . Je mi jasné , že ceny se liší ve městě - na vesnici a taky rozhodně podle kraje. Ale když posoudím, že jsem z malého městečka, kde je všehovšudy tak 10 kadeřnic, tak rozdíly jsou šílené. Má kadeřnice češe doslova za pusu, je to mladá holčina a nabírá stále klienty, za zkoušku a výčes drdol ve sv. den bych platila tak 400Kč. Doslova za pusu. Byla jsem tedy samozřejmě smířená s vyšší částkou. V dalším salonu mi řekli, dle náročnosti, minimálně 1000Kč za zkoušku + naostro. V dalším mi paní teda vyrazila dech, říká že mám dlouhý a hustý háro :-) tak to bude trvat asi 1h30min a vyjde to tak na 1100Kč !!!! bez zkoušky. Asi když viděla kam až mi spadlo patro, tak říká, no tak zkouška už není tak drahá, kolem 300Kč a když prý nebudu náročná tak se dohromady do 1200Kč vlezu. Asi začnu být nešťasná, že mám hustý háro do půl zad :-( Navíc, musím umýt hlavu den předem sama, dát si regeneraci , jakože používám jen profesionálku od Revlonu, takže taky žádná láce. Čelenku a přízdoby si všechny donesu. Doufám, že mi ji teda aspoň za těch 1200Kč nasadí. Táákže, na kolik Vás přijde kadeřník??? (a napište zhruba odkud jste, je rozdíl mezi Prahou a třeba mikrovesničkou s 2000obyv.)
Odpovědět
Ahoj jsem z Č.B. a má kadeřnice mě učeše +- se zkouškou 500kč. Jiný kadeřník kluk, ale super mě učeše za 1000kč. Taky rozdíl. Vyhrála má kadeřnice.
Odpovědět
bylo to ted v sobotu, byl jsem tam bez nejake minuty hodinu a platila jsem 350 kc za uces-viz albicko. vse se uces libil a je fakt ze kdyz mi muz vyndal vecer pinetky a korunku tak uces drzel furt tk, ze jsem to musela namocit :-)
Odpovědět
Já se nechám česat v Horšovském Týně a včetně zkoušky si mám prý připravit cca 500Kč (a to počítá, že mi bude vlasy umývat a natáčet)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se nejdřív rozhodla pro zkoušku v Brně , přestože mě na svatbu bude česat kadeřnice přímo v místě obřadu. Strávila jsem u slečny 2 hodiny, stálo mě to 550,- a doma bych to stejný vzládla se skřipcem sama ]-( Takže to mě opravdu odradilo. Pak jsem ale jela za kadeřnicí, která mě opravdu na svatbu bude česat a během půl hodiny mi vykouzlila přesně to, co jsem si přála a ani nemrkla. Zkouška mě stála 180,- a možná, kdbych se nezeptala, nechtěla by nic. A svtební účes mě bude stát asi 480,- Takže rozdíly opravdu velké. :-.
Odpovědět
Tak ja budu v Olomouci platit 1000kc a je v tom kadernice+vizazistka jak ve svatebni den tak zkousky ;-)
Odpovědět
Já jsem z Vysočiny, za zkoušku 0 Kč, samotný účes drdolu cca 400 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Bydlim asi 30km od Prahy a za uces u sve kadernice dam 950 Kc, je to bez zkousky, ale ja u ni zkousku nepotrebuju a vim, ze to dopadne dobre. Asi jsou u nas i levnejsi kadernice, ale tam bych si musela uces vymyslet a tak dobre by to urcite nedopadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, tak jak to tak čtu tak to mám asi nejdražší. Za zkoušku jsem platila 900,- a za účes mám platit 1300,-. Stejně uvažuju o tom, že si najdu někoho jiného. Zdá se mi, že jsou to nekřesťanské peníze.
Odpovědět
Ahoj, kadernici mam v malem meste se 4000 obyvateli. Strih a meliry pred svatbou staly cca 350, uces v den D potom 200 (mam kratky vlasy - takze tuzidlo, fen, gel a zandavani perlicek) a uces kamosky taky 200 (delsi vlasy, trosku si s nima pohrala) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
melír a zastřižení ofiny týden před svatbou 370kč (mám vlasy na ramena), účes i se zkouškou počítám do 500 kč - město cca 22 000 obyvatel
Odpovědět
Tak to teda mrkám, ale těch mých 1000bez zkkoušky je teda pálka. , V tom případě poraďte kadeřnici co češe v okr. Hodonín za rozumný penízek. Děkuji
Odpovědět
Ahoj, mě stála (už to mám zaplaceno, i když svatba teprve bude :) zkouška + účes v den D 250,-, česat mě bude prý cca 2 hod ., zkouška trvala 1,5 hod. ;-) Až jsem tomu nechtěla věřit.
Odpovědět
Článek se načítá
já se učešu sama... a zatím mě to stálo 60 kč za tužidlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak já budu platit 1000,§jinka bych platila 1500,ale dělám pro tu kadeřnici účesové tvorbyy,tak zkouška bude zdarma a ten účes za 1000místo 1500:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj holky, taky už přemýšlím, do kterýho kadeřnictví se vrtnout... Brno je veliký město s mnoha salony... poraďte něco ověřeného a cenově tak do 1500Kč , děkuji...
Odpovědět
Profilova fotka
Teď mě napadlo, ikdyž je to mimo mísu... úplně nejvíc bych byla nadšená tam, kde by mě mohli rovnou i namalovat, ať nemusím přejíždět a nervovat se v zácpě... máme svatbu v 11... takže dopoledne a ještě pátek- ideální podmínky na dopravní zdržovanice...
Odpovědět
Ahoj, byla jsem zatím na zkoušce a nechtěla jsem být dlužna půl roku, tak si řekla 250 za natočení loken na celé hlavě, ale nelíbilo se mi to, týden před svatbou jdu na další zkoušku + v den svatby - počítám tak 500-600? (jo aměla jsem svůj lak, protože na Wellu jsem alergická)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám výhodu, že moje svědkyně, nejlepší kámoška v jednom je kadeřnice mistrová, tak to mám za darmo..Když do toho nepočítám kytičky, lak, tužidlo, co si budu kupovat..
Odpovědět
Profilova fotka
Kolem 1500 kč. Řekla bych je je to běžná cena, když jsem se o tom bavila s kamarádkama.
Odpovědět
Profilova fotka
mně taky tak okolo 1500,-
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě sem nebyla, ale po telefonické domluvě 500,- + zkouška zdarma.
Odpovědět
Tak se dámy podržte, dnes jsem od kamarádky dostala mail - kadeřnice ji česala cca 4x taková rychlozkouška a když ji česala na ostro v den D, tak si za vše řekla !!!!!!!!!!!!!!!!!! 200Kč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Dala jí tedy 500,- protože jí to přišlo až trapné. Jak to tak sleduju - snad si ji přivezu k nám a pořád se mi to vyplatí :-D !!!!!!! Znáte nějakou šikovnou kadeřnici z okresu Hodonín co by si zaslušnou cenu poradila s půlmetrovýma vlasama, které mám rovné jak hřebíky?
Odpovědět
BRNO Ja sem obednana na skousku na 6.6. tak sem mooooc zvedava... Vybrala sem si svatebni salon a myslim,ze to bude drazsi jen diky tomu,ze to neni obyč kadeř... :-S Nicmene je to salon,kde by me meli i nalicit a je ten salon naproti domu mych rodicu kam v den svatby povezu dcerku na hlidani nez se skraslim a pak se u nasich i obleknu... tak je to pro me pohodlne a aji kdyz budu platit vic tak to za to stoji nez blomcat nekde po meste sem tam hned z rana si zneprijemnovat tak vyznamny den :-D
Odpovědět
cauky holky,sice nikdo moc neprispival k tomuto tematu,ale presto napisi svoji skusenost :-) byla sem tedy ted v patek na te skousce ucesu:kadernice je pro salon,kde me maji cesat a licit vypujcena,takze ma sve vlastni ceny a taxu... vyskousela na me jeden uces,myslim,ze s tech mych vlasku spise kratkych nez dlouhych vymyslela pekny uces i s mensim jakoby drdulkem... pouzila nejaky ty jejich pripravky,kulmovala,zehlila..mno myslim,ze toho nepouzivala az tolik.. vyplazla sem 400,- jen to hvizdlo a mazala sem (ne)vesele domu... jeste sme se domluvili na barveni,melirovani tak se jeste asi taky pekne prohnu... nabizela mi k mym vlasum,ze by se dalo pripnout zepar prodluzovacich pramenu...prodavaji se po 3 pramenech a stoji to 1600,- tak to uz sem sla uplne do kolen a asi se obejdu bez dlouhych lokynek =-) tak sem zvedava na kolik me to jeste vyjde barveni+melirovani+svatebni uces v den D+jeste liceni v salonu co jsem usetrila vsude mozne jinde vyplaznu za me skrasleni :-| ze ale nekdo umi vydelavat co...
Odpovědět
Takže včera jsem měl avsatbu, zkouška účesu mě vyšla na 120 Kč, samotný účes na 400Kč. Výsledek můžete vidět v albíčku, byla jsem nadšená, kadeřnici vřele doporučím. Pracuje v HJoršovském Týně, okres Domažlice.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,také jsem měla tuto sobotu svatbu, účes a líčení u mě doma za 1.200,-Kč. Vytvořila krásný účes - viz album z příprav vs. svatební skutečnost. Zkouška líčení + účes stála 800,-Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem se teď v sobotu taky vdávala a zkouška účesu mě vyšla na 150,- a ve svatební den chtěla 370,-. Kadeřnice je strašně šikovná a účes se fakt až do konce ani nehnul. Byla jsem moc spokojená s cenou i výsledkem.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja to mam zadarmo, nekdy se vyplati byt kadernice a poprosit kolegyni:)..Jinak bych za to u nas v kaderncictvi v Praze dala min. 1500 bez zkousky, v jinych salonech kolem 1000 vcetne zkousky. Zase si rikam chudak kadernice, ktere si rikaji za spolecensky uces 300, chudinky, se nemuzou uzivit:(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem z mělníka a účes mě vyjde se vším všudy na 300,-, budu mít lokýnky.tady to má tak půlka kadeřnic takovýhle ceny.a fakt češou nádherně
Odpovědět
Profilova fotka
benjik, neco jinyho je natocit uces po cele hlave a neco jineho je slozity vyces, pokud jen celou hlavu natoci treba na spiralovou kulmu tak to neni vubec barocne a vypada to na dlouhych vlaskachopravdu pekne, ale uces, ktery je podkladany vystuzemi, milion perek, vlasenek, spotreba celeho laku a hlavne dobry napad, bych pod 1000 osobne nesla:)...zalezi asi na meste:) Jsem z puvodne z Jablonce a tam ty ceny byly tak tretinove.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?