Menší silnější postava - účes, závoj, vlečka?

Profilova fotka
Ahoj holky, předem řikám,že jsem ještě šaty ani účes zkoušet nebyla, na to bude čas tak do měsíce :-) Nějak tápu ohledně horní poloviny těla. jsem menší-154 cm a mam 66 kg. Postavu mam tak nějak celou souměrně oplácanou. Ramena široká nemam,ale malinko silnější ruce,takže kdyžmam ruce podél těla,mam užší ramena než "bicepsy"? :-D Vlasy mam tmavě hnědé, na úroveň lopatek, ale sestříhané. Moje představa byla, že by se mi vlasy vyčesaly nějak do drdolu,podél obličeje pramínky a ten drdol trochu střapatější,ne ulízaný. Myslíte,že by to šlo?Všude čtu co jo a co,ale názory se liší.Samozřejmě to pak vyzkoušíme a uvidíme i podle typu šatů,ale vim,že nechci honosné,široké.Něco jednoduššího,aby mě to opticky prodloužilo a zúžilo,korzetové a něco jako rukávky nebo něco podobného přes ramena.. Když mam drdol třeba do vany,tak si myslim,že mi sluší,když to neni ten ulízaný,ale nějak v tom tápu. Co menší závoj/vlečka kratší pod drdol?Jak to vidíte u takových typů postav?Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a velikost normálního oblečení mám 40/42-pro představu :-)
Odpovědět
Já myslím, že s tím problém nebude a chce to opravdu vyzkoušet. Někdy si řekneš, že tohle by mi určitě neslušelo a opak je pravdou. :-) Taky chci drdol, jsem sice o 10cm vyšší, ale taky trochu oplácaná, takže podobnost vidím. :-) Však můžeš mrknout i do alba na zkoušku šatů...nejsem hubeňour. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chce to opravdu zkusit,někdy Ti můžou slušet věci,které bys normálně v životě nezkusila. Taky nejsem moc vysoká (168cm),mám pár kilo navíc,moje velikost je 44/46, nakonec jsem měla vyčesané vlasy,závoj nebyl a šaty měly jen krátkou vlečku (30cm). Připadala jsem si neuvěřitelně a skutečně jako princezna,moc jsem si to užívala.Zvedlo mi to sebevědomí,že i holka s mojí figurou může mít krásné šaty a může být krásná....držím palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky malá a oplácaná :), ale zas nemám ráda drdoly :). Nakonec jsem měla navlněné. Jestli máš pěkné delší vlasy, tak proč je ťápat dohromady? :) Ruce mám taky silnější, ale zdálo se mi, že bolerko nebo rukávky jsou ještě divnější :), tak jsem to nakonec přežila i bez toho. Zkus vyzkoušet víc druhů a střihů, nafoť si to a pak se omrkni :).
Odpovědět
Profilova fotka
@ewistat Já mám cca 155cm a v době svatby jsem měla víc než 66kg. Koukni ke mě do svatebního alba. Vlasy byly vyčesané a měla jsem pramínek kolem obličeje a jeden mi šel bokem ze zátylku. Vypadalo to dobře, až na to, že se to kadeřnici moc nepovedlo a pramínky moc nedržely tvar :-| Bohužel mám těžké vlasy a tehdy bylo navíc hrozné vedro ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky :-) Uvidíme,co mi sedne,vyzkoušíme všechno možný :-) Jsem zvědavá,co nakonec vybereme a jaký bude konečý efekt,snad to dobře dopadne :-) Jinak já mam vlasy spíš lehčí.Sice zdravý,ale chmýříčko :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?