Máte vymyšlený svatební účes z krátkých vlasů?

Co mate vymysleny uces? Mate zavoj nebo korunku ve vlasech?
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít závoj,ale francouzský.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já mám taky kratší vlasy a závoj budu mít určitě. Chci použít příčesek nejspíš
Odpovědět
Ahoj, já mám skoro ježka (tak 4 cm dlouhé vlasy) a uvažuju buď nad čelenkou se zdobením (např. s kytkou nebo ve stylu francouzského závoje), a nebo nad kloboučkem. K tak krátkým vlasům mě osobně korunka nejde, ale záleží, jak se v tom cítíš. Klidně můžeš mít závoj až na zem! :)
Odpovědět
Kdysi jsem tady viděla nevěstu, co měla ve fakt krátkých vlasech dlouhý závoj a vypadalo to dobře, krásně jí to šlo k šatům... korunku bych asi nedávala, spíš čelenku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky krátké vlasy, ale od ledna si je nechávám aspoň trochu odrůst, sice jsou pořád krátké, ale doufám, že se kadeřnici podaří nějaká šikovná kamufláž, abych mohla mít závoj... x-) takže hafo skřipečků a sponek to jistí... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já mam sice dlouhé. ale koukni na net na nějaké ukázky to je nejlepší inspirace a pak na zkoušce to vše vyzkoušíš co se ti na netu líbilo. je to tak nejlepší, alepon já to tak udělala a byla jsem velmi spokojena a hned na zkoušce jsme věděla který je vítěz ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mam dlouhé vlasy, ale chci je mít vyčesané nahoru a čelenku, nebo korunku, závoj mě vůbec nenapadl :-)
Odpovědět
V krátkých černých vlasech, krásně září korunka...někde jsem viděla na netu... Jinak já mám střižené vlasy do podkovy, taky teď trochu odrostlé, aby mi tam šlo něco vykouzlit. Ale hlavně to nepřehánět s příčesky, svým nastávajícím se přece líbíme takto s kratšími vlasy, tak proč ze sebe v den svatby dělat jinou osobu... ;-) :-N
Odpovědět
Já mám asymetrický účes, vzadu sestříhaný a vepředu na jedné straně delší, a plánuju nenápadnou čelenku s živým kvítkem. V žádném případě si jen kvůli svatbě nebudu nechat vlasy dorůstat x-) A o závoj bych nestála ani kdybych měla dlouhé vlasy, takže jsem ráda, že to teď nemusím řešit... Vkládám odkaz na další diskuse na podobné téma: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/k... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám asymetrický účes a do vlasů si nechávám dělat jen nějakou živou kytičku na sponce. Závoj v žádném případě a na čelenky taky nějak nejsem.:)
Odpovědět
Já měla krátký závoj připevněný pomocí skřipečků viz.můj fotoblog.Pro lepší hledání : svatba 22.6.2010 v ZOO Praha.Občas fouknul silně vítr,ale závoj přežil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?