Mane vlasový zesilovač. Máte někdo zkušenost?

Zdravím všechny nevěsty i ženichy, s přibližujícím datem své svatby a se zvětšující se nerovozitou trávím spoustu času na netu a hledám, shaním zjišťuji. Protože mám velmi jemné vlasy, které mi mírně prořídají na vrchu hlavy, hledala jsem co by se s tím dalo dělat a jak tenhle problém vyřešit pro svůj velký den. Našla jsem Mane vlasový zesilovač, ale nejsem si jistá, jestli by mi to pomohlo. Podle popisu to všechno dává smysl a fotky vypadají přesvědčivě. Ale přesto než se rozhodnu jej vyzkoušet, chtěla jsem se zeptat, jestli už s tím nemáte někdo žkušenosti. Za všechny zprávy předem děkuji. Alena
Odpovědět
Profilova fotka
ja.alenka -- o tomoto přípravku jsem neslyšela, ale loni mi hrozně začaly padat vlasy, tahala jsem úplně celé prameny,,, šla jsem na vyšetření do takové laboratoře,,, no a teď si myjí vlasy 2 šampony - bioderma -nodé fluid a pak ještě jedne,,, na střídačku,,, jedla jsem GS eladen a teď biosil H--no a hlavně -po umytí vlasů používám vlasový roztok Anastim -- stojí to kolem 1000,- le musím říct, že mě to hooodně přkvapilo, začali mi růst vlasy, mám spoustu podrostů a vlasy jsou pevnější,,,, taky po umytí použiju nepoplachovací balzám od Gliss kur,,,,, a důležitý při vypadávání vlasů je umývat si vlasy v záklonu,,, ne v předklonu
Odpovědět
doporucuju se podivat na forum dlouhevlasy. Sama jsem tam nasla nekolik rad ohledne masek a ruznych pripravku na vlasy. Obecne se pro podporu rustu novych vlasu pouziva lopuchovy vyluh, dobry zkusenosti jsou i s pripravkem Biohar cca 115Kc.
Odpovědět
Děkuji moc za rady. Problémem u mě je alopecie potrzená doktorem, takže bohužel lopuchově výluhy a další doplňky u mě zázrak neudělají. Za těch pár let, co se mi alopecie objevila jsem vyzkoušela snad úplně všechno, ale bez úspěchu. Mane nemá být lečba, ale jen kosmetický doplňek, jehož efekt je viděl okamžitě. Tak jsem se chtěla jenom optat, jestli s tím někdo nemá zkušenosti než to objednám, abych nekupovala úplnýho zajíce v pytli. Tak jako každá, chtěla bych na své svatbě vypadat co možná nejlépe... Díky, Alena ;-)
Odpovědět
Tak se hlásím s poznatky s vyzkoušením Mane vlasového zesilovače (nakonec jsem přeci jenom zakoupila) a musím říct, že je to naprostá bomba. Tohle jsem od toho nečekala, teď mám místo tšch svých pár chlupů na hlavě hlavu plnou vlasů. Nejvíc mě překvapilo, že to vážně vypadá tak přirozeně. No naprostá pohádka. Pokud máte někdo problém s řídčími vlasy, tak jenom doporučuji - hustevlasy. Teď se budu na svatbě cítít o tolik krasnější, nemůžu se dočkat!!! :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
vynikající přípravek, ale nemohu najít prodejnu v Praze 1,2 nebo 3. Poradí někdo?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?