Mám si na svatbu vlasy prodloužit nebo použít příčesek?

Ahoj holky! Mam dilema přičesku nebo prodloužit vlasky.Nemam ani s jednim zkušenosti a mam kratky vlasky a toužim po dlouhych. ;-)
Odpovědět
no,ja mam clip-in pricesek a jsem mooooc spokojena,prodlouzit je nechci,cucha to tvoje vlasy,mozna i nici...mrkni http://zdravi-ostatni.sbazar.cz/100-l...
Odpovědět
dekuju.zvladas si pricesek nasazovat sama?jak dlouho asi vydrzi?
Odpovědět
pricesek mam nasazeny za 5 minut,a urcite neupadne kdyz si ho prilehnes,prekvapilo me,jak to neni pozant a jak drzi,fakt,chovam se k nemu jako ke svym vlasum :-)
Odpovědět
To zni dobre! Bydlim ted v anglii a tady v akupnim centru prodavaji takove příčesky jak jsi mi posilala ten odkaz tak to jste proberu s přítelem ale asi do toho pujdu. :-)
Odpovědět
Chtěla bych přece jenom jeste vedet jake mate zkušenosti a prodlužovanim vlasu.Po debate s přitelem jsem došla k nazoru že chci neco trvalejsiho,ne jen příležitostneho. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
silvie, já jsme strašně chtěla prodloužit, fakt strašně, ale poté, co jsme viděla kamarádku po 3 měsících prodloužení, už NIKDY!Já vlasy chemlonové, vypadávají jí, je to vidět...A navíc jsme se zrovna min. týden o tom bavila s kadeřnicí a ona mi říkala, že každá vlasová cibulka je uspůsobená na váhu tvého vlasu a pokud na ni přiděláš něco těžšího, tak co uděla???????????????VYPADNE!!!!Takže když Ti to budou po cca4 měsících zase posunovat, vypadne Ti spousta tvých vlasů. Já se ve finále taky rozhodla pro příčes a jsem fakt moc rád, že jsme do prodloužení nešla. Kamarádka za to dala 15000 a fakt strašný :-(
Odpovědět
Teda Marketas to zni strašně. :-o Dnes jsem objevila na internetu chat tykajici se podlužovani vlasu a nazory holek co to meli s dost ruznily. :-| Některe byly nadmiru spokojene a jine popisovali neco podobneho jak ty ale ne tak katastroficky.A jak zvladas praci s příčeskem?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
¨hele zadnej odkaz tam nebyl tak o co de, jen rady kurna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Je vedeky dokazano ze denne vyceseme az 100 vlasu. Pokud si nechate vlasy prodlouzit, vypadnute vlasy se neuchyti na kartaci, ale zustanou prichycene na keratinovych spojich. Po sundani pridanych vlasu se tyto spolu s keratinem a zbytkem vlasu z pridanych pramenu vycesou a pod kreslem zustane vetsi ci mensi hromadka techto zbytku. Nektere zakazniky to vydesi a pripada jim ze ztratili velke mnoztvi vlasu, ale ve skutecnosti se jedna pouze o spatny pocit z vlasu sundanych, najednou ztrati objem azapomenou, ze objem jim delaji vlasy pridane. Z tohoto duvodu je potreba chodit na pravidelne posunuti vlasu a je dobre pokad si sam nositel prodlouzenych vlasu kontroluje tydne spoje vlasu pohmatem a pokud najde misto, kde se nekolik spoju do sebe zaplete, okamzite si je vyjednotil, bud odtrzenim nebo odstrizenim spoju od sebe. Doporucuji navstivit studio kde vam vlasy prodlouzili a zde vam spoje odborne osetri. Tim mate jistotu ze vase vlasy budou zdrave rust pod vlasy pridanymi. Za svoji dlouholetou praxi jsem nevidela u svych zakaznic znicene vlasy pri teto metode prodlouzeni. Naopak vlasy jsou odpocate od povetrnostnich a chemickych vlivu.
Odpovědět
Článek se načítá
Dekuju Pavlousous.To znelo omoc prijemneji :-) . Mam hodne jemne svetle vlasy kratke cca 10 cm [ostrihane po nezvedenem odstraneni afro ucesu]. :-( Na kolik muze zhruba vzjit prodlouzeni takovychto vlasu do delky pod lopatky? Nekde pisi uz 7000 a nekde az 25000 coz je podlle me dost rozdil a neznam nikoho kdo by mel s tim zkusenosti... :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Prodlouzit vlasy se daji uz kdyz mas 5cm vlastni delky takze to by nebyl problem, mam kontakty kde by ti prodlouzili vlasy na pozadovanou delku kolem tech 6000 tisic. Vetsinou ty drazsi salony pouzivaji prave vlasy, ja jsem mela prodlouzene umele, i prave a musim rict ze bych prave uz nikdy nechtela, behem 14 dnu se zacali cuchat na konci vypadali jak hnusny zmuchlany chemlon, to se ti muze stat i u umelich vlasu ale ty se daji zase zregenerovat a vypadaji opet uzasne. A hlavne predstava u pravych vlasu ze nosim na hlave vlasy nekoho jineho, bleee :-S :-)
Odpovědět
Jo to je pravda,mit cizy vlasy na hlave musi byt dost zvlastni pocit...Jak dlouho ti ty umle vydrzely pekne?a to pak na kazdy posunuti kupujes novy a tim platis zas celou castku znotu? a jaka je o to pece? :-) :-) :-) Jsou lehci nez pravy?Mohla bys mi poslat do ip ten kontakt?myslela jsem puvodne ze to delas ty..
Odpovědět
Ahoj já mám prodloužené vlasy a vřele doporučuju. Dělala mi to kámoška, nikdo nepoznal, že je mám prodloužené. Vypadají jak moje. Jsou to pravé evropské vlasy. Jinak vůbec se mi necuchají, po měsíci mi ani jeden nevypadl, nepraminkuji se mi a jsem opravdu spokojena a muzu si konecne delat ruzne ucesy... A vubec neni zvlastni pocit mit cizy vlasy na hlave, mozna tak prvni den je to zvlastni ale potom si to clovek vubec neuvedomuje a ja je beru jako svoje, voni jako moje a krouti se jako moje a tak.... Jinak vlasy mas jedny a kdyz ti je posunujou tak jen meni to lepidylko nahore... a vydrzi to dlouho... a jinak pramínek koupíš za 40Kč a když ti to udělá třeba kamarádka tak tě to vyjde 80 pramnebů na 4000:-) Vůbec bych se toho nebála a jestli máte penízky na zbyt tak bych Vám to vřele doporučovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
adelaz.... a jakou metodou ti to dělala?? koukala jsem do tvého albíka a vypadá to dobře...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja teda s pravyma vlasama moc dobre zkusenosti nemam, a nikdy nevis koho ty vlasy jsou, napisou evropske a jsou z asie,jako vetsina pravych vlasu, ale chce to aby si to clovek vyzkousel. Prodlouzene vlasy ti vydrzi tak 2-3 mesice pote se musi posunout, nemusis si zbovu kupovat vlasy, vetsinou ti vydrzi tak na 4 posunuti (1 rok). Pri kazdem posunuti se musi stary keratyn z vlasu odstrihnout a dat novy tim padem se vlasy tak o 2 cm zkrati, za ten rok uz to je docela kus.
Odpovědět
Profilova fotka
Já zatím přemýšlím jen o prodloužení na svatbdu medotou clip in....
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem si pořídila vlasy clip in. Jsem s nimi maximálně spokojéná. Mám 8 clipů a jsou to pravé vlasy. Dlouho jsem je sháněla za přijatelnou cenu a pak se mi poštěstilo. Už jsme z nich zkoušeli dělat i účesy a šlo to super. Za 10 minut je mám nasazené a můžu je i žehlit. Fakt paráda. Vřele doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
benitto, můžu se zeptat, za kolik si je sehnala,??
Odpovědět
p.klara: keratin
Odpovědět
Profilova fotka
aha, trochu se toho bojím....
Odpovědět
já myslim že neni proč... samozřejmě je to zásah do vlasů, ale je to stejný jako třeba rasta copánky...
Odpovědět
Kámoška mi bude dělat příští týden nějaký svatební účes tak to pak nafotim aby jsi to viděla ... že je to opravdu přirozený:-)
Odpovědět
Profilova fotka
oki... to budeš moc hodná...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak ja jdu v patek na prodloužení tak doufám že to dobře dopadne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hm, tak koukám, že se do toho všichni pouštíte... ale mě to teda moc neříká.... viděla jsem takhle známou, co to měla... a když tak pak odrůstá, tak nic moc.....
Odpovědět
jediny minus je ze me obcas svedi hlava ale podrbu a je to ok :-)
Odpovědět
Jinak když mi to kámoška dělala tak mi dala návod jako co nedělat a tak a co se může stát... Bylo tam že je lepší spát v culíku že se vlasy cuchaj - spim bez culiku a vubec se necuchaj... dále nechodit spát s mokrou hlavou, že bych to nemusela rozcesat - taky chodim spat s mokrou hlavou a je to bez problemu a dalsich asi 10 veci co si nepamatuju a vsechno v pohode...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?