Lupy. Jak se ich zbavit?

Profilova fotka
Holky mate nejaky zkusenosti s lupama? Ja tedy uz je mam roky, nekdy skoro vubec a nekdy ,ze uplne ,,snezi'' . U me se jedna uz ne o lupy ale Dermatida sebaroic... Tedy, pokud to nejak nelecim, mam v hlave svedive krusty... Zkousela jsem UPLNE vsechno, ve spitalu, vsechny kortikoidni kremy,vodicky jako Diprosalic a Betazone... Sampony POLYTAR a vsechny mozny co existuji i zvenku. Zlepsi se to tak na mesic a pak se vrati a jeste vic.. Taky jsem chodila na Laser hrebinek do spitalu- asi mesic 3x tydne.. A NIC... mozna nekdo tady vi co a jak..
Odpovědět
1
2
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-) kuk mozno ti nieco pomoze
Odpovědět
Profilova fotka
emjee a túto miestnosť si prečo nezamkla?
Odpovědět
uplnenaj pretoze britney je z beremese a tam ziadna tema o lupinach neexistuje a v tej teme na ktoru som hodila link sa rozoberaju klasicke lupiny, nie Dermatida sebaroic ;-) takze preto
Odpovědět
Profilova fotka
emjee ešte jedna otázka len tak báj d wej ;-) nemyslíš že by bolo lepšie vymazávať, resp. zatvárať témy z pred dvoch rokov ak sa objaví nová? ľudia a aj doba sa mení a to čo bolo aktuálne v roku 2005 či 2006 nemusí byť aktuálne teraz :-)
Odpovědět
Ahoj Britney, mozna Ti to bude znit jako babska rada, mozna uz si zkousela, ale mne nejvic zabira odvar z koprivy-bud vyskocis na kopec a natrhas cerstve a nebo koupis porcovany koprivovy caj v lekarne nebo kdektere zdrave vyzive. ja to jeste kombinuju s vlasovym aktivatorem Reghaar. vysledky jsou temer okamzite.....nekolikrat do roka se mi tez stava, ze mam na hlave cervene fleky, ktere svedi a jen zatrepu hlavou, uz se to sype. Tohleto mi vzdycky pomuze.....
Odpovědět
Profilova fotka
Scharfinka :-) diky. A to mam pouzit ten caj a umyt? jak dlouho to nechas pusobit na hlave? Mam koprivovy caj od Megafyt, jaky uzivas Ty? Diky moc :-)
Odpovědět
Britney:mam taky megafyt...napred si normalne umyjes hlavu, nejlip tak samponem proti lupum, pokud pozivas nejaky balzam, tak i ten, koprivy prijdou az na konec, koprivovy odvar si pomalu postupne liju na hlavu a vmasirovavam do pokozky - cele to trva asi tak 5-10 minut, uz neoplachuju, zamotam vlasy na chvilku do rucniku,pak sundam a normalne rozcesu....ja to jeste sichruju tim vlasovym aktivatorem Reghaar - vmasiruju do pokozky jednou denne, rano nebo vecer:)
Odpovědět
Profilova fotka
diky moc,vyzkousim to :-)
Odpovědět
Mám stejný problém. Už jsem se smířila s tím, že se toho nikdy nezbavím (tvrdí i to i kožařka). Nelíp se mi osvědčil ELOCOM roztok v kombinaci se šampónem Nodé DS od Bioderma (volně v lékárně, cena cca 320,-). :-(
Odpovědět
ahojte, velmi dobre pripravky na tento problem ma aj wella. ocinovi to poradila aj kozna. najprv mu teda dala nejaku vodicku a potom tieto sampony. priatel tiez pouziva wellu a lupiny nie su... skuste sa spytat v kadernictve :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hi baby: teraz nehovorím za seba, ale mám ten sampón odskúsaný, kedze ten möj MAL velký problém s lupinami!! asi pred 4-roma mesiacmi som kúpila (len- tak na skúsku) sampón L´oréal Elvital Intensiv (proti lupinám) a boli sme VELMI prekvapení. nielenze je "ade" tým otravným lupinám, ale aj jeho pokozka sa upokojila- má neurodermitis!! to je nieco hrozné, niekedy to boli supiská velkosti 3 cm a zo zaciatku ich mal aj na obocí. ( nechcem byt zlá, ale snezilo mu pred ocami, chudákovi). ;-) :-| tak ako som povedala, ten sampón je super a eliminuje lupiny na dlhsí cas a nesvrbí vás pokozka, lebo obsahuje selendisulfid! ( vonia velmi jemne, vlasy sú po nom mäkké a lupinám je NAVZDY koniec!! ( nebojte sa vyskúsat, my sme tiez z pociatku neverili, ale teraz ho nenechám pouzit NIC INÈ, nez elvital intensiv!
Odpovědět
Profilova fotka
roky sme chodili po kozných lek. ( uz pomaly poznám kazdú cakáren v mníchove) a nic mu nepomohlo! niekedy treba skúsit aj tie brutálne chem. veci, pretoze tie homeopatické vecicky a metódy nie vzdy pomözu! a preto odporúcame uz hore uvedený sampón proti lupinám od firmy "XY".
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
baby netrápte sa vsakovakými sérum(ami), vodickami, balzámami, ale dajte si na vlasy len jeden sampón a budete mat zivot o to jednoduchsí a príjemný.
Odpovědět
Ahoj Britney, tak jak to vypada, pomohlo Ti neco z nasich rad?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zkusila jsem to je to lepsi. taky mam doma ten sampon od l'orealu. Taky dobry :-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, právě jsem našla tuto diskuzi a mám stejný problém jako Britney, takže také vyzkouším šampón od Lorealu a přeliv z kopřiv. Snad to také pomůže:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, máte nějakej typ jak se zbavit lupů ale u chlapa? Zkoušeli jmse různý šampony ale žádnej nepomoh, myslíte, že by mi pomohl nějakej z lékarny?
Odpovědět
pomohla by navsteva koznej lekarky. a skusali ste sebiprox?
Odpovědět
nene zkoušeli jsme zatím jen heden šouders( nevím jak se to píše :-N ), garnier, Loreal anic ....sebiprox je ten z lékarny?
Odpovědět
no tak to ste toho este vela neskusali ;-) ano je z lekazne je to malicka flasticka a stoji asi 250 sk. takze nebud prekvapena. v lekarni je vela samponov na lupiny ale nedaj sa zlakat na vsetky a hlavne nie na vichy a nizoral. u nas zatial vedie prave ten sebiprox a mali sme este jeden ten mal aj protimikoticku zlozku a tiez bol dobry ale uz neviem ako sa volal. moja mama ma mastne lupiny a jej vyhovije Euceryn. a ked nic nezaberie tak je jeden dobry smradlavy - staci ked budes pytat dechtovy sampon, ale pocitaj s tym ze tvoj chlap si to odmietne dat na hlavu :-D ale inak je super
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky mám stejný problém už roky se nemůzu lupů zbavit. Vždycky se objeví pak zase zmizí a tak pořád dokola. Nemám ale klasické lupy ale mastné lupy které se drží na pokožce hlavy. A taky ekzemy a to ktomu patří no:( Mnohdy když se člověk poškrábe tak se pat vytvoří červene flefy a strupy ale tohle se snažím hlídat. Mě se vcelku osvědči šampon Vichy s lékarny na mastné lupy. Je sice dražší kolem 300,- ale celkem dlouho vydrží. Taky ho stačí třeba nanášet jen na postižené místo sa zbytek vlasů umýt klasickým šampone. Jinak ty šampony s drogerek mi nikdy nepohli pořádně. Zmírnily třeba svědění na chvílli ale jinka efekt žádný. Kdysy mi kožní dávala i nějaky dehtový šampon, ale nevím už název. Byl dobrý ale šíííleně smrděl. Taky je dobrá březová voda. Prodáva se v takových lahvičká s bílou nálevkou. Existuje i kopřivová. Je to levné a řekla bych že i učiné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja jsme mela taky kdysi problemy ono ale me pomohl obyc head and shoulders a kdyz ho prestanu pouzivat za chvilku jsou zpatky.... ale pritel mel veliky problem a doktorka mu poradila zmint gel a tak protoze i to drazdi pokozku a je fakt ze kdyz ho prestal pouzivat bylo to lepsi .... tak si mylsim ze to muze byt i barvou na vlasy rozhone bych dosla na kozni oni ti tam reknou jaky lupy mas a co na ne kazdej sampon je delanej jaksi na jinej druh a tak
Odpovědět
Ahoj, mám stejnou zkušenost jak Mautanka. Z dorgerky bylo vše na houby, nejvíc mi pomohl Vichy, je právě super, že dělají víc druhů na různé typy lupů. A taky s ním šetřím, jelikož si musím mít vlasy každý den, takže napřed je umyju obyčejným Elsevem na mastné vlasy a druhou várku Vichy. Akorát teda moc nevoní. Ale hlavně že mi pomohl.
Odpovědět
jj a navíc s těma lupama se mu zaali staršným způsobem mastit vlasy, tak nevím 8-(
Odpovědět
na mastne lupiny pomaha prave ten dechtovy sampon
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
amalia26 • Včera ve 22:15 Jaké máte zkušenosti? Zabírají ty šampony nebo to záleží na spoustě jiných věcí-stres,stra :-) va,.... mautanka • Dnes v 08:14 Ahoj učitě to chce vyzkoušet co ti sedne :-) ale myslim že určitě pomáhají, ne asi všechny ale. Taky jak píšeš je to i problem stresu, stravy a taky alergie. Mě se osvědčil šampon z lekarky VICHY proti mastny lupum. Je dost drahy cca 300kč ale staci ho malinko a použivat pri potižich a pak třeba 1x za 14 dnů na udržení. A hlavně bych volila přípravky z lékarny, ty z drogerie většinou nemaji moc efekt ;-) lucique • Dnes v 08:26 Já můžu doporučit kapky (extrakt) Lichořeřišnice od Herba Vitalis, 30ml stojí kolem padesáti korun, po umytí vlasů si je kapu na pokožku hlavy a funguje to zatím nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušela ;-) janulinka78 • Dnes v 09:01 Ahojky, můžu doporučit šampon proti lupům od Oriflame, používá ho dcera a je s ním velmi spokojená, po lupech ani památka. Stojí kolem 80kč když je v akci, jinak kolem 120kč blanka.k • Dnes ve 13:44 Jak psala Mautanka, každému sedně něco jiného....z drogerky mi nezabíralo nic (teď se omlouvám, že ty názvy asi špatně píšu Head and Shoulders, Pantene, Elseve,...), tak jsem zkusila z lékárny Vichy (taky mám na mastné), npařed se to hrozně zhoršilo na pár týdnů, ale během cca 2 měsíců jsem měla lupy pryč. A jelikož si myju vlasy denně, tak v rámci úspor si ho Vichy myju jednou za 3 dny, jinak Elsevem na lupy, přesně jak píše Maut., jen na udržení ;-) Ale moje mudr. mě varovala, že hodně lidí má na výrobky Vichy alergii apod., já to našětsí snáším v pohodě už asi 5.rokem. I tak jsem dala na ní a koupila si v lékárně Klorane, je to nějaký bylinkový, stál ještě o torchu víc než Vichy... a lupy jsem měla zas zpět, i v obočí atd. :-( luc1979 • Dnes ve 14:08 Chce to vyzkoušet - mě zabíral Nizoral, pak jsem měla Alpecin, ale po něm jsme měla zase hrozně hrubé vlasy, ale zmírnilo se i padání vlasů. I když se mi jich podaří zbavit, tak se mi většinou na jaře a na podzim trochu více objeví. Jiak si ty potvůrky vždycky i zvyknou, proto je dobré ty přípravky i střídat a když se to zhoršuje, konzultovat s kožním.
Odpovědět
Ahoj, me nejvic pomohl sampon s Tea Tree od Dr. Mullera z lekarny. Po ostatnich samponech me strasne svedila hlava.
Odpovědět
Profilova fotka
mne pomohol sampon L`Oreal Professionnel Instant clear
Odpovědět
sampon KERTYOL (mastna vlasova pokozka+mastne lupiny) od f. Durcay je super na mastnu olejovitu seborheu dermatitis...pouzivam ho druhy mesiac,ale s prestavkami (v kombinacii s inym samponom) a vycistil mi suprovo pokozku od mastnych lupin,ktore vedia byt riadne nalepene...vyskusajte ,mozno pomoze aj vam....a beriem este tbl.Inneov na posilnenie vlasov,ale asi velky zazrak od takejto liecby necakam,kedze mastne lupiny zapricinuju okrem ineho androgenny v tele,to znamena ze najlepsia liecba na mastnu seborheu dermatitis je antiandrogenna liecba,ako napr.tbl Diane 35,ktore som brala pred 10 rokmi a super mi pomohli,tiez mi ich predpisala kozna lekarka,ale teraz dufam,ze to so mnou nebude az take zle a nebudem sa musiet obratit na tu spominanu hormonalnu liecbu...10 rokov som po Diane 35 mala s vlasmi pokoj a teraz sa mi seborea vratila,zatial bojujem samponmi a vitaminmi...tak uvidime,dam vam vediet....ozaj aj bezfarebna henna je super na vlasy a na vlasovu pokozku....pa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, roky trpim na seborheu, vyskusala som snad vsetky sampony z lekarne, roky som si nekupila sampon v drogerii, ale ku koncu som uz mala pocit, ze moja pokozka je uz rezistentna na vsetko. Ale potom som dostala tip na Skin-cap sampon z lekarne (myslim, ze existuje aj krem). Je riadne drahy, ale velmi rychlo zaucinkoval a teraz dokonca pouzivam Elseve so selenom a obcas pouzijem Skin-cap. Uz roky som nebola bez hnusnych flakov (dokonca uz aj na chrbte) a lupin, nepomahalo ani more. Az teraz konecne!!!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?