Lehce zvlněné rozpuštěné vlasy. Vydrží ?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych na svatbu rozpuštěné vlasy, větší vlny ne kudrlinky a sepnuté na jednu stranu nějakou květinou nebo broží.... Už jsem vyzkoušela drdol, pak i složitější krucánky :-) , ale nic mi nesedlo. Takže bych chtěla jen volně spuštěné vlasy na stranu a lehce zvlnit. Dnes mi ale kadeřnice řekla, že po hodině to bude hrozné.... Nemáte zkušenosti? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
asi záleží jaké máte vlasy a jak vám drží. Mě ať garantuje kadeřnice co chce, ať si učešu cokoli, nedrží nic, mám hrozně hladké a kluzké vlasy. Ale určitě jsou šťastlivci, kterým to vydrží. Viděla jsem takové účesy na nevěstách. Možná jen tvrdí, že to nejde, ale ono by to nějak šlo, jen je zvyklá na drdoly :-). Zkuste se zeptat více kadeřnic třeba některých od PRO tady na beremku :-).
Odpovědět
Mám extrémně jemné vlasy, když si je nakulmuju, do 10 minut mám vlnky dole i po natužení nejsilnějším tužidlem a po přelakování. Ale na svatbě jsem měla vlasy natočené natáčkami, nalakované a ještě zmrazené a vydrželo to až do rána :) Měla jsem je jen rozpuštěné a zvlněné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaacaaatkooo a to zmražení se dělá čím? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik ahojky, no úplně zdravé je nemám,už se dlouho barvím,ale zkusím ty profi,snad mi někdo odpoví,diky
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 no, mám zkušenost, že spíš ty zničené líp drží. Kdysi jsem mívala melír a měla jsem vlasy hodně zničené a suché, ale zase mi účesy držely. Pak jsem se přestala barvit, vlasy se spravili, no, ale nedrží mi pomalu ani culík :-D.
Odpovědět
Vypadá to taky jako lak na vlasy, ale ty vlasy po tom úplně ztuhnou (zmrazí se). A pak to normálně šamponem smyješ, stejně jako lak.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaacaaatkooo @monus124 nevím, jestil to mrazí či spíš lepí... ale mě normálně kudrny do pár minut padají, protože mám moc vlasů a ještě k tomu až na zadek.. ale když jsem se nechala učesat na svatebním veletrhu, tak kadeřnice použila nějaký sprej (krásně voněl po kokosu) a účes držel jako židovská víra... a to jsem dobíhala MHD a pak nás s manželem stihla i průtrž mračen a vítr a účes to ustál se ctí... Takže se ptej u profíků, jistě mají své fígle. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, je to dost individuální a dokud si profík na Vaše vlasy nešáhne, nemůže vyjádřit názor. Tím pádem bych kadeřnici věřila. Každopádně, máte-li zničené vlasy melírem, je to rozhodné plus, dále nemýt si vlasy v den svatby a nejlépe nepoužít kondicionér. Pak už mají vizážisti různé produkty na vlny a taky je rozdíl, jak je natočíte. Někomu pomáhají natáčky, někomu žehlička. Já volím často žehličku, protože určíte ze začátku "kudrnatější" styl, který, když je dobře natočen, nevypadá kýčovitě a s postupným padáním vln se uvolňují a stávají se volnější až na trendy beach vln. Osobně nevěsty s rozpuštěnými vlasy velebím, jelikož to je pro mne známka romantiky. V příloze má fotka poslední klientky - tyto vlny mohou krásně pomalu padat.
Odpovědět
Mně vydržely až do noci. Vlasy do půl zad, čerstvě umyté, pěnové tužidlo, natočené na velké natáčky, po vysušení a vyndání natáček ještě lehce přelakovala.
Odpovědět
A to zmrazení koupím prosim vás normálně v drogérii mezi laky na vlasy? Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?