Květinový věnec na hlavě, měla jste některá?

Profilova fotka
Nevesty, mala ste niektorá na hlave kvetový veniec??? ak áno, tak zo živých, alebo umelých? a ak zo živých, tak vydržal? :) díky!
Odpovědět
Ahoj ja prave přemýšlim ze si taky dám na svadbu veneček na hlavu, je to krásne ale hlavne jednoduché, mám i nejaký učes v albe kludne kukni. A myslím si že umelé budú lepší, pretože živé ti moc dlho nevydrží, a budu také ,,chcíplé" na hlave... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volila čerstvé květiny. Věnečky jsou stále v kurzu a dá se jimi doladit jakýkoli styl, zejména vintage, alternativní, romanticky laděný look. Pro inspiraci můžete nahlédnout do mojí fotogalerie/FB.
Odpovědět
@cicibajza Ahoj, já budu mít tento věneček :-) Je z umělých květů, dělala mi ho paní na fleru, která dělá moc nádherné věnečky a čelenky. Je jemný, krásný a na hlavě vypadá jak živý. Nechávala si od ní svůj věneček tady dělat i mawenzi :-) Ze živých květů jsem chtěla taky, ale mám strach, že by uvadly a nevypadalo by to hezky, protože ho plánuju mít na hlavě od rána do noci. A taky si ho nechám doma na památku a naděláme ještě hodně parády :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak píše @wallflower mám podobný, ale jěště trochu jednodušší. Budu do něj mít zaplatené zaječí ocásky, což je taková huňatá tráva, za 14 dní když to klapne můžu poreferovat, jaké to bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
juuuuj, aj ja chcem venček na hlavu, strašne sa mi to páči, ale nie som si istá, či to pôjde k mojím šatám :( nie je na nich ani kúsoček krajky a sukňa a majú vlečku a sú z taftu, čo myslíte? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi @lareina @wallflower ahoj holky, díky za príspevky :-) wallflower, ten tvoj je krásny, presne viem, od koho na fleru je, pani má nááádherné veci, tiež by som brala niečo od nej, ale nakoniec od venčeku opúšťam, nehodil by sa mi k šatám totiž, ten vršek mám krajkový a je dozdobený perličkami a bolo mi od viacerých ludí (ktorých názor je objektívny), že by sa mi to velmi nehodilo... takže zase riešim, čo s tou mojou nepodarenou hlavou robiť :-D a mawenzi, už sa teším na foto, držím palce, nech všetko dobre dopadne!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annachr tiež by som nakoniec volila umelé, ale venček nakoniec nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já měla v podstatě nakonec umělý věneček (kruhový základ) a umělé květiny a květinářka mi ho dotvořila ještě ze živých květin - hlavičky toho, co sem měla v kytici, přilepený k té nosné konstrukci. Hlavičky vydrželi hezké celý den - květiny a věneček se vyzvedávali ráno, byly čerstvě udělané a až do večera byl věneček hezký, i když teda už bylo na bližší pohled vidět, že už květiny nejsou svěží jako ráno. Druhý den už jsou povadlé,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?