Kudrnaté vlasy

Profilova fotka
Mám po ramena dlouhé kudrnaté (ale jemné) vlasy. Máte nějaké tipy (fotky) na účes? Nebo dokonce vlastní fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám uplně stejné vlasy jako ty, polodlouhé po ramena a moc kudrnaté. Řeším to tak, že je vyžehlím a udělam s ními už cokoliv... co si mohou dovolit holky s rovnými vlasy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlasy nežehlete. To je škoda. Právě kudrnaté vlasy Vás dělají výjimečnou. Mnoho slečen si vlasy na svatbu naopak natáčí. Přidávám fotku účesu, který jsem slečně česala z kudrnatých vlasů.
Odpovědět
Profilova fotka
@imagemaker ale slečna na fotce má vlasy své krásně dlouhé, takže není problém něco vymyslet, naopak @alenandrej psala, že má vlasy dlouhé jen po ramena a těmi už není tak jednoduché něco uděla.. pokud máte fotku slečny s kratšími kudrnatýmiá vlasy, tak pošlete, velice by mě zajímalo, co se dá vymyslet, po mé vlastní zkušenosti vím, že nic...
Odpovědět
@alenandrej @zuzlanka13 Holky, já mám vlnité vlasy po ramena (ne vyloženě úplně kudrnaté), kdy si každý vlas dělá to, co chce. Takže to nikdy nevypadá učesaně. Kadeřnice mi dala vlasy na velké natáčky (asi, aby je sjednotila) a pak mi udělala toto http://www.beremese.cz/blog/jancip/al... I když vlasy nelakuji, přelakovala mi je hodně a vydrželo to celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem nosila dlouhé vlasy :) tak jsem je měla jako Cher, takže vím, že když chceš mít krásný účes, tak nešetři na přípravku na žehlení vlasů a zjisti si také, zda odpuzuje vlhkost. Já jsem je mohla mít sebe hezčeji vyžehlené, ale když jen byla jen trocha vlhkosti ve vzduchu, tak ty vlasy ožily :) Nebo když bylo horko tak mi začaly tancovat odkrku a jak se ti zkroutí jeden pramen, tak jdou po chvilce všechny :D Potom, když je máš vyžehlené, tak jde s nimi skoro cokoli :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky kundrnaté vlasy a v době svatby se mi vlnily tak po ramena. Přesně, kadeřnice mi je nahřála na velkých natáčkách a z toho pak vytvořila účes, s tím, že i mi přídávala i příčesek. Pořádně to zafixovala a i když celý den lilo a já se bála, jak se mi to začne vepředu vlnit, nestalo se tak a vlasy fakt vydržely ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
a vlastně, den před svatbou jsem si je vyžehlila, aby to pak tak dlouho netrvalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancip krásné, měla jsi to opravdu moc hezké, v úterý jdu na zkoušku tak jsem zvědavá co mi vymyslí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss přesně, jako bych to napsala já :-D
Odpovědět
@zuzlanka13 Děkuji....vem si s sebou nějaké obrázky, pokud máš trochu představu, ať ví, co zkoušet
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka kadeřnice Ti to udělala krásně. Asi si to taky nakonec nechám navlnit přes natáčky, protože takhle mám pocit, že mi vlasy všude trčí a vypadám jako čarodejnice :-). Zatím, co jsem našla, tak se mi líbí tyto účesy: http://www.behairstyles.com/pictures/... http://meditrinallc.com/wp-content/up... A takovéhle vlasy mám já (možná o maličko méně), ale kdybych si nechala udělat to, co má slečna, tak bych rozhodně nevypadala takhle roztomile :-) http://firstwedd.com/wp-content/uploa...
Odpovědět
Profilova fotka
@jancip zkouška předčila mé očekávání, už se těším, bude to krásné :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zuzlanka13 Nechceš ukázat fotku? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alenandrej to bohužel nemám, protože mi nedělala celý účes, jen takový nástřel, jak si to obě představujeme.. foto bude až v den D, ani nevím jaké máte datum ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzlanka13 my máme 19.7., za tyden bych mela jit taky ke kadernici, aby mi zkusila neco vymyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
@alenandrej ale normálně mi vlasy vyfoukala a pak mi každy pramínek vyhladila voskem a lakem a když bylo potřeba přežehlila, a ty co jsem chtěla mi natočila kulmou aby byly takove hezci zacelené, pač ty moje vlky jsou tak trochu neposedy :-D a udělala mi vyšasaný polodrdulek a ofinku na patku a pak praminku spustenych ;-) a vypadalo to božsky, už se těším, až to uvidím celé ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?