Která jste se vdávala s krátkými vlasy?

holky ktera jste se vdavala s kratkymi vlasy? mate fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
ja kratší vlasy mám taky (vzadu do podkovy)take nevim co s tim, 10.5. jdu na zkousku ucesu tak pak tady treba neco dam...ale zatim taky nemam tucha :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@jesie12 @martinka8338 Ja mam kratky vlasy...mrknete mi do alba... ale je to jen vicemene ucesany. Chtela jsem vse co nejjedodussi.
Odpovědět
Profilova fotka
a to je pravda..asi je to nekrasnejsi obycejne ...mimochodem moc Vám to sluselo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinka8338 také mam vlasy do podkovy ale objednala jsem si pricesek snad z pravých vlasu tak aby mi to vzadu doplnilo urcite bych chtěla mit vlasy do drdolu jelikož jsem nikdy nemela dlouhe vlasy tak abych se opravdu vdávala ja a ne jina :o) svatbu mame v zari tak zatím se hleda inspirace :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jak krátké vlasy máte. Můžete se podívat ma můj web, mám tam učesané drdoly s krátkého mikáda bez příčesku a vycpávek. Ale i ty jsou varianta. luci_eri, do září vlasy ještě dorostou, možná nebude příčesek nutný.
Odpovědět
Profilova fotka
@janadufkova Já mám úplně krátké vlasy, které momontálně nosím vzadu s rozcuchem. Taky přemejšlím, jak si je nechat na svatbu učesat. Nejdřív jsem myslela, že bych to vyřešila nějakou čelenkou, nebo nějakým ozdobným hřebínkem, ale mám brýle bez kterých vypadám jak krtek a čočky si na svatbu pořizovat nehodlám, tutsíš mám pocit, že byse něco takového jako čelenka s brýlemi tloukla... Klidně Vám pošlu i fotku, ale potřebuju alespoň radu. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janadufkova Díky za tip, ukážu doma, bude mě česat mamča, mám vlasy cca 2 cm po uši, vzadu mírně vystíhané, do tzv. bobu, svatba zač. září... Jsem zvědavá co s tím vykouzlí....
Odpovědět
Profilova fotka
Koada Tak budu držet palce :) Spoldi, jasně, písnte. Vždycky se dá něco vymyslet. Jinak brýle doporučuji jemné, určitě ne výrazné plastové obroučky. Čelenku k brýlím v žádném případě nedoporučuji, spíš dát do vlasů "vrtulky", podle šperků, co budete mít. Dají se zašroubovat i do krátkých vlasů. Živé květiny by asi nedržely.
Odpovědět
Mám úplně stejný problém, vlasy do podkovy, takže vzadu hodně krátké. Vůbec nevím, co s tím. Možná jen nějakou čelenku nebo korunku a vyžehlit.
Odpovědět
V sobotu měla svatbu moje sestra, krátké vlasy, jsem si říkala, co s tím udělá... Osobně se mi ty příčesy drdoly nelíbí, a byla jsem strašně překvapená, jak krásný účes měla. Bez příčesu, holt šikovná kadeřnice. Fotky ještě nechce dávat veřejně, našla jsem něco podobného na netu, akorát ještě měla květ nad jedním uchem... A vlasy má kratší, než jsou na té fotce.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokládaná vlna typická pro třicátá léta je stále atraktivní. Bohužel ji většina kadeřnic neumí, ani nemá skřipce. jestli ji kadeřnice učesala, je opravdu velice šikovná. Ale na každý střih nejde. Hlavně, když jsou vlasy hodně sestříhané.
Odpovědět
Ahoj, mám taky krátké vlasy, moje kadeřnice mě vykouzlila na hlavě , no mrkni na fotky. A. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
A tohle je taky krásné http://ona.idnes.cz/svatba-a-uces-na-...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám také krátké vlasy a po dlouhém vymýšlení ozdoby jsem nakonec vše vzdala. V čelenkách jsem si připadala jako Alenka z 1. A, kytky aj. na to já nejsem. Takže hladký účes, nastříkaný nějakým blýskavým lakem. To byl nakonec výsledek a byla jsem spokojená nejvíc. Mrkni fo alba. :-)
Odpovědět
Ahojky, také se přidám do diskuze. Od ledna nosím také úplně krátké vlasy, spíše do číra - viz moje profilová fotka. Teď v květnu přišlo zasnoubení a moje první myšlenka, že si musím nechat narůst vlasy. Moje kadeřnice mi to ale začala rozmlouvat, že za prvé jsou krátkovlasé nevěsty neuvěřitelně šmrnc a za druhé ten rok než by mi to dorostlo (navíc maximálně na mikádo) bych asi umřela, protože by s těmi vlasy nešlo prakticky nic dělat. Navíc i přítel se přidal, že by chtěl, abych měla vlasy krátké, tak bylo rozhodnuto ;-) Akorát jsem teda zklamaná, protože jsem se snažila najít na internetu inspiraci pro nějaké krátké svatební účesy a nikde nic. Tak jsem se inspirovala alespoň tady ve vaší diskuzi. Velmi se mi líbí účes uživatelky marketajuppova a pak jak dávala o příspěvek výše zuza01 odkaz na ona.idnes. Jen nevím, co by mi víc slušelo, musím probrat s kadeřnicí. Díky za inspiraci :-)
Odpovědět
@janadufkova děkuji za skvělou inspiraci, také mám kratší vlasy a nikdy bych nevěřila že se z tak krátkých vlasů dá vyrobit tak krásný účes
Odpovědět
Profilova fotka
@janadufkova juju do zari casu dost uz ted to je skoro v rovine - drive podkova, jsem takova expertka na strih a barvu mela sem v zadu vyholeny cip a ruzne harakiri ale ted jsem se uklidnila a nechava se dorust aby pry nebyli videt klipny... uz ted jsem nervni ze bych delala culik ofinu kterou mam na bok jelikoz mam vejra tak nelze ji mit rovne tak ji nosim ve skripecku nahoru... bohuzel jeste stale bez inspirace:( bude to ale sranda neco najit budu absolvovat hodne zkousek chtela bych zkusit i vlasky navlnit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem ráda, že mohu přispět alespoň radou. Budu držet palce, ať máte účes, který bude "ten pravý" :)
Odpovědět
Ahoj zeny,ja mela do vanoc vlasy do podkovy a tez jsem nevedela jak to ucesat, tak jsem se ostrihala uplne na kluka a byla a jsem moc spokojena :)rano vstanu,umyju vlasy,za 5minut suche, hodim si trosku vosku a jdu.To neni jako driv,hodinu se cesat :D
Odpovědět
@dusinkaaa Konečně vidím na vlastní oči nevěstu s krátkými vlasy a dlouhým závojem. Moc Vám to slušelo.
Odpovědět
dekujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dusinkaaa byla jste opravdu nádherná! skvělá inspirace!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?