Kolik dáváte za svatební líčení?

Ahoj holky. Zajímalo by mě, kolik dáváte za svatební líčení a zkoušku. Setkala jsem se dvěmi možnostmi, které mi byly nabídnuty. Jedna kosmetička chce za svatební líčení a zkoušku 800 - 1 000,- Kč. a další 350,- Kč. Vůbec nemám zkušenosti, jak se to pohybuje a jestli je v tom opravdu takový rozdíl. Např. značka kosmetiky, zaplacené zkušenosti, atd. díky za Vaše postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás si bere 350 Kč za líčení kosmetička, která má salon u nás ve městě. Dělá kosmetické služby ale co se líčení týče tak má asi 2 řasenky, (voděodolnou a na objem), 3 odstíny make up a nějaké stíny. Ale my taky budeme nakonec dávat za líčení nevěsty 1200 se zkouškou a to profi vizážistce, která se zaměřuje a dělá vlastně jen to líčení, Takže předpokládám, že ty její výrobky se kterýma líčí a práce bude na mnohem vyšší úrovni. Jinak neříkám, že nemůžeš zrovna narazit na kosmetičku, která třeba hoodně a často líčí ve svém salonu a tak bude vybavena jak "nádobíčkem" tak zkušenostma ale u nás taková není. Čištění, masage dělá výborně ale líčení je fakt slabší ..
Odpovědět
Profilova fotka
@renysek86 Ahoj, já se v tom taky nijak zvlášť nevyznám, ale co jsem kontaktovala jednu vizážistku, tak mi bylo řečeno že zkouška + líčení ve svatební den vychází asi na 500 Kč. což mi přijde relativně v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu dávat 750 Kč za zkoušku a líčení ve svatební den :) Paní je velice šikovná a jsou na ní jen a jen dobré recenze... Ve svatební den přijede k nám domů a bude líčit i svatební matky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, hodně záleží na typu líčení. Jak jsem byla poučena, je velmi dobré, když jsi nalíčená typem líčení, který se používá na focení, protože když jsi nalíčená běžně ( tak jako kdyby ses nalíčila doma ), tak to pak na fotkách není vidět. Já se jednou nechala nalíčit od kosmetičky a bylo to k ničemu, doma jsem se musela dolíčit. Teď mám výhodný svatební balíček od slečny z Mary Kay. Tento balíček obsahuje nalíčení 3 žen a i se zkouškou je to za 1 500kč, takže 500kč za jednu není tak moc a bude to právě to foto líčení. Nevím, zda Ti to nějak pomohlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy, ceny se odvíjí od lokality, značky kterou používá, množstvím kurzů kterými si prošla ale také zkušenostmi a praxí vizážistky. Vizážistka má většinou vizážistické kurzy a zkušenost v líčení, kosmetičky to někdy ani nemusí mít..........Osobně se mi ozývají dámy na doporučení, tzn. že vidí mé líčení na fotkách nebo přímo byly na svatbě. Takže i já, pokud bych se měla svěřit do něčích rukou, šla bych dle doporučení, fotek práce atd. Cena nemusí vždy odpovídat kvalitě, to je celkově známo u všech "řemesel". Přeji hodně štěstí všem budoucím nevěstám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renysek86 Tak já budu za líčení dávat dohromady 800,- (350+450). Cena mi to přijde snesitelná, viděla jsem od ní nafocené proměny a vypadalo to pěkně, takže jsem ochotná tolik dát. Ale absolutně netuším, jakou kosmetiku používá nebo tak něco.
Odpovědět
za zkoušku a svatební líčení se to u nás pohybuje tak 400-500 Kč dohromady
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já budu za líčení dávat dohromady 1300kč (800,- zkouška + 500,- ve svatební den).
Odpovědět
Abych pravdu řekla, tak se budu licit sama - líčím se každý den od paní vizážistky z HR jsem si nechala poradit pár dalších tipů a je to. Jedinou výjimku kterou jsem si dopřála bylo, že oproti běžnému nanášení make-up prsty použiju štětec. Když si vezmu že za svatební líčení je cena za cca 1.000 - 1.500 tak mi kosmetika od Heleny Rubinstein, kterou použiju I do budoucna vyšla v podstatě stejně.
Odpovědět
@chanelle1 vidite, taky se licim kazdy den a presto bych si netroufla licit se na vlastni svatbu :) prece jen to chce nejake ty zkusenosti s fotomake-upem a pak taky clovek je dost nervozni :)
Odpovědět
tech 350 je nejak malo..to asi nebude uolne kvalitni..tezko rict..ja sem z prahy a tady se profi liceni pohybuje okolo 1000-3000kc..nekdo to ma se zkouskou a nekdo i bez..ja mam liceni za 1000kc vcetne zkousky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud nemáte ještě DJ, pak jsem tu právě pro Vás. Jsem mobilní DJ a kromě hudby dělám i nasvícení slavnostní místnosti v barvách, nebo odstínech dle šatů nevěsty. Pro celou věkovou strukturu mám dost pěkných tanečních melodií, takže si užijí jak děti, mládež, tak i staří. A když si budou chtít zazpívat, tak mám dost mikrofonů na pořádnou superstar mrkněte na webky. Moderace, spolupráce na zábavě a pomoc v organizaci je samozřejmostí. Přeji pohodovou svatbu a nekonečné množství štěstí. DJ ZDENEK
Odpovědět
Článek se načítá
@lea212: posílám obrázek toho jak to dopadlo vlastní rukou ;-) Přiznávám, že kamarádka mi pomohla s fixérem makeupu, který se stříká z větší vzdálenosti - moje ruce by na to asi délkou nestačily :-)
Odpovědět
já mám objednanou profi vizážistku za 1200, což obsahuje zkoušku 2 typů líčení + líčení na svatbě, přičemž benzín už v tom je...za další nalíčení další osoby je to 300
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem ráda, že alespon něco nemusim řešit a to je ličení ... moje sestra je kosmetička tak to mam vyřešené a nebude mě to stít nic ( možná jen fixátor makeupu, pokud segře dojde) :-)
Odpovědět
@chanelle1 nezlobte se, ale neprijdete mi vubec nalicena, zadna tvarenka, stiny, rtenka...na fotkach budete bledule....
Odpovědět
Měla jsem líčení i účes dohromady /obojímu předcházela i zkouška před svatbou/ - docela komplikovaný natupírovaný drdol /časově náročnější/, výraznější líčení včetně umělých řas - obojí vydrželo do 4 ráno bez nejmenší újmy /a to těch slz nebylo po obřadě málo/ - dohromady mě to vyšlo na 2.800 Kč, ale absolutně nelituju - Šárka Gottvaldová je prostě třída!
Odpovědět
@lea212 :-) to záleží jaké líčení chcete - já zvolila maximálně jemné. Neměla jsem tu představu, že nevěsta by měla mít kouřové stíny nebo výrazné líčení. Nevěsta má být jemná, něžná, přirozeně krásná, rozjasněná :-) a když se dívám na ostatní fotky - bledulka jsem nebyla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?