Kadeřnictví v Plzni - máte tip?

Ahoj, hledám šikovnou kadeřnici z Plzně nebo Plzně-severu, která zvládne pěkný a jednoduchý svatební účes. Máte nějaký tipy a zkušenosti?
Odpovědět
ahojky! ja jsem na svatebni uces a liceni domluvena s martou santorovou, najdes ji na FB. zkousku mam v rijnu a svatbu v listopadu, tak ti pak muzu poreferovat:).
Odpovědět
@m_anna Moc děkuju za tip, určitě se ještě ozvi se zkušeností.
Odpovědět
Já mám svatbu v sobotu :) A kadeřnici mám na Bílé Hoře. Je to moc šikovná mladá slečna. A není ani drahá ;)
Odpovědět
@ma_rti A poslala bys mi na slečnu nějakej kontakt?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Prosím POMÓC... včera jsem absolvovala zkoušku svatebního účesu a líčení v salónu HAIRUP v Plzni a obojí dopadlo katastrofálně! Jsem z toho nešťastná. Moc moc moc prosím o tip na kadeřnici a vizážistku (nejlépe z jednoho salónu). Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
za sebe doporučuju paní Magdalenu Dvořákovou ze studia MARTYNY u náměstí TGM (zastávka tram.4) účes viz moje album, a je i rychlá, za 2 hodiny bylo hotovo vč. ostříhání krátkovlasé ségry - svědkyně :-) účes stál 650 Kč. Jestli budeš chtít kontakt tak ti napíšu do zpráv. :-)
Odpovědět
@vetyver A dělají i make-up? Za kontakt předem děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji šikovnou kolegyni: Marta Šantorová –Praha, Plzeň
Odpovědět
Ahoj lukmis! Ke svoji zprave ze zari pridavam osobni zkusenost - velka spokojenost s Martou Santorovou! Dojela za nama az na misto svatby, udelala mi uces a nalicila mne i moji svedkyni, myslim, ze nam to fakt sluselo ;-) . Make-up vydrzel dlouho, uces taky. Navic je moc mila a ochotna. Takze doporucuju :-) !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?