Kadeřnice Uherské Hradiště - polodlouhé vlasy nevěsty

Dobrý den, chtěla bych poprosit o doporučení kadeřnice z Uherského Hradiště nebo blízkého okolí, která umí pěkně učesat nevěstu na svatbu :-) Mám polodlouhé vlasy po ramena - obecně spíše zplihlé, ale když se vyfoukají, tak chvíli vydrží i načechrané :-) Chci je mít rozpuštěné, žádné drdoly - na ty bohužel nemám vlasy ani vhodný obličej :-D Chtěla bych něco jednoduššího, ale elegantního a upraveného - viz. pro ukázku fotky. Nic pře-stylovaného ani zgelovaného ani vzhledu paruky a podobně. Nebo si myslíte, že řešit to v tomto případě s kadeřnicí je i zbytečné a raději si mám něco vytipovat a nastudovat si to a upravit si je sama? :-) Jinak k čatům budu mít takový ten lehký jednoduchý 2 m závoj, který se umístí do vlasů pomocí zasunutí hřebínku, na kterém je přidělaný. Co mám známé, tak zatím každá měla drdol a nebo se ještě nevdávaly, takže mi v tomto neporadí. Děkuji a přeji Vám hezký den :-)
Odpovědět
@zosyia Omylem jsem klikla na zveřejnit, ale chtěla jsem vlastně přidat ještě jednu fotku :-)
Odpovědět
urcite vyzkousejte kadernictvi Slunce v UH.Hradisti pasaz hotelu Slunce kadernice jsou velmi sikovne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to rozhodně nechala na profesionálovi :) Já ti můžu doporučit Monču Gajdorušovou, chodím k ní a jsem absolutně spokojená. Jen účes jsem si od ní ještě dělat nenechala. Ale stříhala mě, žehlila i natáčela vlasy, zesvětlovala je. A jsem absolutně spokojená :) kdyžtak kdybys chtěla, tak kontakt ti pošlu přes IP :)
Odpovědět
určitě profesionála, účes pak vydrží krásný celý den i noc. Já jsem šla na blind k paní Ohnoutkové (protože jsem z Prahy, ale svata byla v Kunovicích) a byla to ta nejlepší volba, účes byl dokonalý a dle mých představ... http://www.kadernictvimo.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
mám vlasy na klipech:-) tak jsem vyřešila svoje vlasy na svatbu...a česala mě verča klaudová z východu
Odpovědět
Moc všem děkuji za příspěvky :-) Zkusím se podívat, zda mají webovky nebo aspoň půjdu kouknout na salon. Na svatebním veletrhu v Kovosteelu byla i paní Zuzana Strachotová - z Vodní ulice v UH. Měla tam i na ukázku nějaké fotky, hodně drdoly a složité účesy, ale sem tam i elegantní dlouhé. Znáte ji některá? Máte s ní nějaké zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s kadeřnicí Gabrielou Čechovou z UH?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím všechny nevěsty. Gabrielu Čechovou z vlastní zkušenosti bohužel nedoporučuji. V den svatby mně udělala úplně jiný účes než mně udělala na zkoušce. A natočené vlasy mně nevydržely ani do obřadu....no a při odpoledním focení byly úplně splihlé.... :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?