Kadeřnice pro svatební účes, Brno. Máte tip?

Ahoj holky. Hledám nějakou strašně šikovnou kadeřnici z Brna a okolí, která by byla ochotná ve svatební den přijet ke mě. Bohužel jsem za celý svůj život měla na kadeřnice smůlu a když už jsem náhodou nějakou našla, tak po prvním ostříhání se mi odstěhovala nebo někam zmizela. Budu moc ráda za každý tip. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dominikánské náměstí, salon Frank Provost. Udělají ti tam úplně vše .. Nehty, kosmetiku, masáže a hlavně maj šikovný kadeřníky i kadeřnice ... Budeš určitě spokojená ..
Odpovědět
Profilova fotka
salon Vladky Hrubé na pekařské. Je to tam sice dražší, mám dlouhé vlasy a za stříhání platím přes 800. Proto jsem už 2x odešla, ale kadeřnice Iveta Navrátilová, nemá konkurenci (aspon pro mě) ,proto jsem se tam vždy vrátila, už nikam jinam nepůjdu a můžu vřele doporučit. Já se od ní nechám taky česat v salonu. Ale vím, že chodí i k nevěstám domů a spolupracuje i s vizážistkou.
Odpovědět
Tak za mě Franka rozhodně ne, nebyli schopni mě učesat. A u Vlaďky to samý, ikdyž Ivetu nevím jelikož je asi rok dopředu zarezervovana... Za mě to chce zkoušet a doporučuju spíš menší kadeřnictví...
Odpovědět
Díky za doporučení. Zkusím se podívat na ty kontakty, co jste mi poslaly :-) Pak poreferuju, jak jsem byla úspěšná a jestli jsem našla ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasný, dej vědět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dice rok dopředu??? já když se k ní objednám, tak tak za 14 dní má čas :-)
Odpovědět
Já myslím na svatbu, byla jsem tam koncem prosince a na cerven na jeden den měla asi 5 svateb :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@emmik31 @dice Ahoj holky...tak včera jsem byla na zkoušce svatebního účesu a jsem naprosto nadšená. Zatím můžu vřele doporučit slečnu Petru Sváčkovou ze salonu Lotos Beauty. Super domluva, pěkně si s účesem pohrála a to byla zatím jen zkouška!! Tak jen doufám, že to proběhne takhle skvěle i ve svatební den :)
Odpovědět
@zirafka01 v salonu lotos beauty mi delali svatebni uces (dojeli k nam domu i mimo brno) i liceni - a plna spokojenost - vypadal presne tak jak jsem si predstavovala a drzel od brzkeho rano do tri
Odpovědět
@zirafka01 kdyz kouknes do albumu mam to tam zvecnene od zacatku do konce :)
Odpovědět
Ahoj holky....tak bohužel už mám po svatbě, ale po zkušenosti opravdu mohu doporučit salon Lotos Beauty v Brně a hlavně slečnu Petru Sváčkovou. Krásně mě učesala a ještě krásněji nalíčila. Účes sice moc dlouho nevydržel..ale to přičítám i tomu, že jsem měla dlouhý a těžký závoj, který jsem sudnávala až něco po půlnoci...ale líčení vydželo až do 5 ráno, kdy jsme s manželem odcházeli spát :) Takže kdo hledáte, určitě se obraťte sem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, máte některá zkušenosti s kadeřnictvím Gabriela na Merhautové? Díky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@dice ahojky, ještě jsem si kadeřnici uplně nedomluvila, chci se zeptat, jak to chodí. To se domluvím s kadeřnicí o bezplatnou ukázku, jestli si sedneme a nebo se zaplatí zkouška? Protože zase nemusí mi sedět ty její služby a přece nechci kupovat zajíce v pytli:)) ale zas nevím, jestli po nich nechci moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím, můžete mi poslat kontakt na paní Sváčkovou? A kolik u ní stojí svatební účes? Děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?