Kadeřnice přes půl republiky?

Profilova fotka
Bydlím v Praze a vdávat se budu na Šumavě. Jak to vyřešit s kadeřnicí? Bojím se, že s šumavskou nestihnu domluvit zkoušku účesu a pokud povezu kadeřnici z Prahy, tak mám zase strach, že se nedoplatím. Jak jste to, dámy, řešily vy? Účes chci poměrně komplikovaný, takový ten ruský cop kolem hlavy, tak se bojím jít do toho bez zkoušky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, kde je misto svatby a termin uz mate ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano ano. Je to na Šumavě, v městečku Horní Planá. Svatba bude v sobotu 16. září ve 12:00. Takže pokud byste měla na někoho tip, budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@galgo to je opravdu dalka :-) Ale pokud nechcete riskovat bez zkousky, nezbyde, nez si vzit nekoho z Prahy, komu zaplatite cestu. Predpokladam, ze na Sumavu mit predtim cestu nebudete, ze by jste si zajela na zkousku tam. Resenim by mohlo byt, ze jste se treba domluvila se svatebcankami, ktere by si take objednaly nejake sluzby od stejne vizazistky a o dopravu se podelite. Zaroven se vizazistce cesta vice vyplati, nez aby tam jela cesat pouze nevestu. Ja mam tento termin volny, ale doprava na Sumavu by stala 3200 Kc. Zkouska liceni a ucesu v Praze s dopravou zdarma stoji 3500 Kc.
Odpovědět
Profilova fotka
Začínám o tom uvažovat :-) Tedy pro upřesnění: Líčit jsem se původně chtěla sama, ale na zkoušku bych se určitě nechala nalíčit i od vás a potom bych se rozhodla. Se zkouškou tedy souhlasím, jak navrhujete. Pokud jde o samotnou svatbu. 3200 je za cestu i účes nebo jen za cestu? To už by byla cena jako za letenku, zas tak daleko to přeci jen není :-) S dalšími svatebčankami bych se domluvit mohla. Maminka by jistě ráda využila líčení a možná by měli zájem i družičky, případně někdo další. Jen nevím, jak by se to stíhalo časově. My máme svatbu na celý víkend, to znamená, že hosté, zábava a jídlo jsou na místě již od pátku. Pokud byste z časových důvodů chtěla přijet již v pátek, pak samozřejmě zajistíme ubytování i jídlo. Ale nevím, kolik času na práci potřebujete, třeba to hravě zvládnete v sobotu dopoledne. Děkuji za odpověď Zuzka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?