Kadeřnice na svatební účes z Plzně, doporučte

Ahoj všem, prosím o radu a doporučení na šikovnou kadeřnici z Plzně, nebo blízkého okolí, která umí dělat svatební účesy. Hledám kadeřnici ke které budu chodit celoročně. Děkuji za zkušenosti, rady a případně ceny..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já chodím do Bezručovy ul. do kadeřnictví Chic. Jsem moc spokojená s kadeřnicí Evou! Jejich melír je bezkonkurenční :-). Tady jsou stránky: Bude mi i česat a líčit na svatbu, je moc šikovná! Tak to zkus.
Odpovědět
ivancicka děkuji za nápad. Mohla by jsi mi ještě napsat kolik dáváš za melír? A už sis i zjišťovala za kolik tě učeše?
Odpovědět
Rozhodne Michal Hrebik! Je nejlepsi! Jezdi Plzen -Praha, uzasny meliry, ve spolupraci s vizazistkou dela i promeny ( viz nekolik poslednich dilu Sama Doma na CT1) Chodim k nemu a jsem nejvic spokojena! ;-)
Odpovědět
kacka0902 a mohla by jsi mi taky přiblížit ceny, abych měla aspoň nějakou představu :-)
Odpovědět
Melir a strihani cca 1500kc mam vlasy pod ramena... ale melir jemnouckej, poctiva piplacka, vypada krasne prirozene , zadny pruhy slity.... takovy mi jeste nikdo nedelal... fakt naaaadhera ;-) česání nevim, ale urcite je to na dohode ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám vlasy pod ramena a melír za 700kč. Účes bude tak cca za 500 Kč. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, já chodím do salónu na Klatovské - La Barberia, jsou tam maldé holčiny, ale hrozně šikovné a paní šéfová vždy se vším poradí. Cenově mě střih, melír, přeliv vyšel něco přes 1000,- ale nikde jsem zatím nebyla tak opečovávaná :-) a nemusí se tam na stříhání objednávat. Svatební účesy také dělají...bavila jsem se s nimi několikrát o zapojení květinových dekorací do vlasů.
Odpovědět
@kacka0902 Nemate prosim na Michala Hrebika kontakt? A hlavne kde v Plzni striha? Dekuji :-)
Odpovědět
Urcite 604 770 797, kdyz je v Plzni, striha na Slovanech, ale ulici jsem zapomela.... je kolma na Slovanskou a kousek od Kvardu ;-)
Odpovědět
Pokud nebude brat telefon posli sms urcite se ozve zpet.
Odpovědět
ivancicka- tak jsem volala p. Evě a protože potřebuji vzít hodně na rychlo, tak mám smůlu, protože má odpolední ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@bobule69 : Achjo :-(, tak to mě mrzí.. já ty ostatní paní vůbec neznám, takže si neodvažuji říct, jestli jsou tak dobrý, jako právě Evča ;-).
Odpovědět
Článek se načítá
@ivancicka Objednala jsem se tedy někam jinam, ale čísílko na Evču si stejně nechám a příště se nebudu objednávat na poslední chvíli, tak ji i tak zkusim. Stejně děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bobule69 : určitě jí zkus. Myslím, že zklamaná určitě nebudeš ;-)!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?