Kadeřnice na svatbu z Nového Jičína. Poradíte mi?

Profilova fotka
Ahojky, poradí mi někdo nějaký kontakt na dobrou kadeřnici, která by mě učesala v den mé svatby samozřejmě i s nějakou zkouškou účesu? Jsem z Nového Jičína. Děkuju za jakýkoliv typ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Jarko, já se nechávala česat na Kostelní ulici v salonu I love! Byla jsem na 4 zkouškách u různých kadeřnic a 3 z nich mě udělaly jen takový ledabylý účes, ze kterého jsem nic nepoznala a se slovy "ve svatební den to bude vypilovanější" jsem odcházela. Až v salonu I love mi udělali zkoušku účesu se vším všudy, tzn. umytí vlasů, natočení, sušení pod sušákem a česání! Sice jsem tam seděla 2 hodiny, ale konečně jsem viděla, jak budu ve svatební den asi vypadat!!! Doporučuji, jsou tam profesionálky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivett25 děkuju za tip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji kadeřnice zařízena ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem ráda! Objednala jses tam nebo někam jinam? Doufám, že pak dáš do alba fotečky ze zkoušky!!
Odpovědět
Profilova fotka
ivett25 doufam že se nebudeš zlobit jedna známá tady z Beremka taky z NJ mi dala kontakt na svoji kolegyni kadeřnici tak snad to bude dobré ;-) a fotky určitě do alba dám teda jestli se nebudu stidět :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jarko, vůbec nevadí! Hlavně, ať jsi spokojená! ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ivet nevíš náhodou jestli tady v NJ seženu nějakou korunku ale za rozumnou cenu je tu někde vubec nějaká bižuterka?
Odpovědět
Profilova fotka
Jarko, zkus na ulici Kostelní. Teda myslím, že je to Kostelní!! Víš, kde je dárková síň u kostela? (je tam i Tučňák) Tak na ulici, která vede směrem dolů ke kruháči je malinký obchůdek, kde paní prodává francouzskou kosmetiku a myslím, že i bižu! Ten obchůdek kdysi měla naproti kinu. Jinak se mi zdá, že jsem bižu viděla i v Silver worldu na náměstí, vedle Sportky! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc ;-) o výplatě(mateřské)to obhlídnu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
sisinsika • 9. duben 2009 ve 22:29 Prosím neznáte někdo nějake dobré kadeřnictví na svatbu 8.8.2009? má někdo nějaké zkušenosti x-) bfibi • Dnes ve 20:44 Ahoj Sisi, no slyšela jsem že dobré kadeřnictví je jak se jde zezadu kostela směrem ke květinářství Kamasové. Nehledě na to, že v druhém patře je kosmetička a ve třetím dělají nehty, takže asi tak. jinak já se tam chystám s největší pravděpodobností také. :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@markulka34 Ahojky, tak to přesuňme tady.. Myslela jsem, že to fórum je už staré, tak co už.. :) No já byla na Hoblíkovce - Katka... Děs... :( Ta holička nebyla vůbec připravená, neměla ani pitomé sponky, nic... Navíc mi začala kecat do toho, že závoj si v žádném případě nemám dávat, že neví, jak to má učesat, celou dobu měla blbé kecy a nakonec to učesala tak, že jsem měla ještě mokré vlasy, narovnalo se to dřív, než dokončila účes a kdybych to nechala, tak to do půl hodiny spadne... Nakonec mi řekla, že stejně musím přijít ještě na jednu zkoušku!! To mě fakt dorazilo.. To už si klidně zajdu na zkoušku zase jinde, když takhle není schopná.. Chjo... Fakt mě to štve, bo jinak nevím, kam jít.. Ale to inlove už jsem slyšela.. Můžu se zeptat, kolik jsi tak cca za ten účes zaplatila? Díky moc *v*
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, tak já jsem za kadeřnici dávala 1000 Kč, ale česala nás tři a přijela až ke mě domů (asi 25km z Nového Jičína), takže vůbec netuším, kolik by stál samotný můj účes :-) Už jsi nějakou kadeřnici našla?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@markulka34 no nakonec jsem se objednala do toho studia Ilove, takže snad to půjde... A kolik jsi dala za zkoušku účesu? :-)
Odpovědět
@jesesek Ahoj, napiš jsem pak nějaké reference o IIove a ceny. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell Ahojky, můžeš mrknout ke mně do alba... Zkoušku účesu mám za sebou. Za hodinu a půl mi stihla udělat dva účesy, takže rychlost fakt super - vše točila na kulmu, vlasy jsem měla mít umyté. Za zkoušku jsem dala 500,- ale to proto, že mi česala 2 účesy. Také proto je ten účes, co mám v albu, už trochu rozcuchaný, bo s těmi vlasy nešlo až tak dobře pracovat. Snad to ve finále bude vypadat lépe.. Ale mám fakt strašné vlasy, mám jich málo, hnedka se rovnají atp.
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell Jo a kdybys řekla, co si o tom účesu myslíš, byla bych Ti moc vděčná :)
Odpovědět
@jesesek tak to je super cena. Kdo Tě ze salonu česal? Koli budou chtít za účes ve svatební den? Účes se mi líbí ;-) sluší Ti
Odpovědět
Profilova fotka
@misshell Děkuji moc, česala mě Sabina Böhmová (nebo Bémová, nevím, jak se píše)... prej je na to v tom salónu nejlepší.. :) A kolik bude chtít ve svatební den, to nevím, ale tolik už asi ne..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý večer, máte nějaký nový tip na kadeřnici z Nového Jičína či blízkého okolí? Svatbu máme v srpnu 2014
Odpovědět
Profilova fotka
@tracylenka Alatelier, Křižíkova, NJ - Jana Obadalová. Na základě doporučení několika známých jsem vyzkoušela a jsem moc spokojená. Bohužel mě na svatbu česat nebude, protože v termínu 23.8. je na dovolené (její kolegové taky :-( ), tak taky někoho schopného sháním.
Odpovědět
Doporučuji salon Ypsilon je u hlavní cesty kousek od lídlu nad Gemoney ....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Holky prosím,jedu do Jičína na svatbu 18,4 a potřebuju udělat účes,kde v Novém Jičíně jste byly spokojené? Díky moc za tipy!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?