Kadeřnice na svatbu, Šumperk a okolí. Neznáte někoho?

Ahojky, neznáte někdo dobrou kadeřnici, která umí pěkné svatební účesy? Chodila jsem asi 4roky k paní, ta se však odstěhovala a teď nevím, ke které jít, máme tu hodně kadeřnictví a zkoušet, to bych se nedoplatila:)))) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
zeuwicka:já to taky zatím budu zjišťovat,ale chodím jinak do nemocnice do kadeřnictví Šárka a tam chodím k Veronice Jecu.Jdu tam ve středu,tak to zjistím,jestli dělá účesy,jinak myslím,že v kulturáku je dobrá Lenka Zahradová salon Paris. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, jedno kadeřnictví je v Kozince, je taky dobrý, ale nevím, jak se jmenuje. je úplně na konci skoro u toho kostela
Odpovědět
Profilova fotka
U mě bude problém,že mám málo vlasů,tak ješte nevíme,co s tím budeme dělatMoje kadeřnice s tím taky nemá moc zkušenosti,tak nevím,koho objevíme.Říkala,ale že něco zkusíme,ale kdyby jste něco zjistili,tak pište.
Odpovědět
Profilova fotka
Téma je sice kadeřnice, ale... Nevíte o dobrém salonu na nehty?
Odpovědět
jituskak-mrkni do pošty, nechci dělat reklamu:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak ke kadeřnici jdu nakonec u radnice k Lucce.Na nehtech jsem byla jak je butik Claudie,tak v patře a jsem spokojená nebo jdi do kina Svět,tak to taky dělá dobře :-)
Odpovědět
Ahojky, musím napsat, že velice dobrou zkušenost (a nejen já) mám s kadeřnicí Katkou Janíčková (Kadeřnictví KATY v Zábřeze za supermarketem Nova). Kvalitní, nádherné a moderní účesy, a taky levná. Opravdu super
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Holky, slečny, dámy, paní, obnovuji tuto diskuzi, máte nové zkušenosti s kadeřnicí a s vizážistkou, která umí krásně namalovat?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?