Kadeřnice mi zkazila svatební účes

Profilova fotka
Ahoj holky, včera jsme měli svatbu a kadeřnice mi zkazila účes:/ Bylo to otřesné, měla jsem zkažený celý den zkrz toho, pořád na to myslím. Na svatební fotky radši nekoukám a až dostanu od fotografa, tak ani koukat nebudu, protože budu brečet, už to vidím:/ Neměla jsem už čas s tím nic udělat. Měla jsem to na jedné straně strašně slízlé no děs dala mi tam moc laku na vlasy jedna velká katastrofa. Měla jste některá taky takový problém. Strašně mě to mrzí.. :-(
1
2
5
A nemáš nějakou fotku? Třeba se ti to jen zdá a na fotkách to bude vypadat dobře..
Profilova fotka
Taky si myslím, že to bude jen Tvůj pocit, nám se třeba budeš líbit :-) Neboj.
Profilova fotka
Teď jsi z toho asi nešťastná, ale uvidíš, že ostatní to určitě takto neviděli a líbila ses jim jako nevěsta :-)
Profilova fotka
Jen takovou blbou, je to katastrofa já se na to dívám a chce se mi brečet, ještě mi to zvýraznilo ten tlustej obličej :-(
@lucie0904 tak tady ti to zrovna sluší..
Profilova fotka
Já chtěla spíš něco volnějšího takový drdůlek, nahrávám foto co jsem zkoušela doma, něco na stranu ale ne tak ulízané!!!
Profilova fotka
jsi na sebe moc přísná, sluší ti to! A to bych nepsala, kdyby to nebyla pravda, já si koupila šaty a celou noc probrečela, protože jsem si myslela, že vypadám blbě, pak jsem si je oblíkla druhej den znova, nafotila se a už se mi líbí, i všem okolo, takže fakt chce nebýt k sobě tolik kritická.
Účes je podle mě kadeřnicí zpracován dobře. Hledíce na tu vodorovnou fotku, tak zadání kadeřnici mělo být úplně jiné ... chtělo to něco vyčesaného nahoru ;-) . No, a fotku nevěsty s květináčem asi nechám bez komentáře :-p
@lucie0904 už jsme ti psala...máš to pěkné... mě to ulízla taky...a navíc konce vůbec nedržely, byly každý na jinou stranu....jak z větráku.....vypadala jsem jak....a nahoře ty vlasy taky katastrofa... vůbec jsem nevypadala jako od kadeřnice.... ps já mám baculatý obličej a ještě mám dvě malé děti a jsem opláclá...takže bud v klidu...sluší ti to...
Profilova fotka
tamaraad: :D Jinou ted nemám, sem dostala od sestřenice kytku, tak si mě chtěla vyfotit.. :-D
Mně se tedy více líbíš v tom svatebním, vypadá tak nějak upravenější. Sluśelo ti to . Moźná jen nejsi na takový typ zvyklá , ale byl moc hezký , zbytečně jsi byla nešťastná . Myslím , že jsi se ostatním určitě líbila, bylas krásná. :-) :-) :-)
@lucie0904 máš to pěkné, ale já ti rozumím....chtěla jsi to vzdušnější a nadýchanější....chápu tě....ale fakt to nevypadá blbě...
Článek se načítá
Profilova fotka
a co ženich? jemu ses určitě líbila!
Profilova fotka
Opravdu ti to slusi, chapu, ze asi si mela jinou predstavu, ale bud v klidu - blbe to nevypadalo!
@lucie0904 Mě se to náhodou líbí a k těm šatům mi to i sedí- zbytečně jsi byla nešťastná :) jak už psala radkaja :) Jen jsi si účes představovala trochu jinak-nejsi na to zvyklá proto se v tom necítíš. Ale opravdu ti to moc slušelo :) a na fotky se můžeš úplně v klidu podívat a dokonce se s nimi i chlubit :))
Profilova fotka
přidávám se, moc ti to sluší, chápu, že tys chtěla něco jinýho, ale byla jsi krásná nevěsta!!!
Já musím říct, ž se mi to taky líbí.. ale chápu, že jak se člověk v něčem necítí, tak přes to nejde vlak :-(( Proto jsem raději vše měla dopředu domluvené na zkoušku.... Nesmutni, přejde to a pak se tomu zasměješ.., uvidíš :-)
Náhodou to vypadá dobře a slušelo ti to, ale mám otázečku, když jsi nebyla s účesem spokojená, tys u té kadeřnice nebyla na zkoušce? Domluvily byste se co a jak a mohlas jí rovnou vytknout co bys nechtěla.
Profilova fotka
@tarra27 Přesně tak :-)
Profilova fotka
To si snad děláš srandu.... Vždyť ti to na fotkách moc sluší, účes je super.... Kvůli tomuhle brečet? Ale no taaak!
Ano, vzdušnější se mi na tobě líbí víc, ale ten účes na fotce svatební je pěkný, žádné drama se nekoná, čekala jsem bůhvíco. Ty jsi neměla zkoušku?
Profilova fotka
Krásná nevěsta :-)
Profilova fotka
@mandlin Měla, ale vypadalo to na ní lépe..mnohem.
@lucie0904 Pak chápu zklamání :). Ale pusť to z hlavy, účes jsi měla pěkný a i když se to teď zdá jako konec světa, za čas se tomu budeš maximálně smát, protože tahle nepodstatnost bude zastíněná jinými, aktuálními a důležitějšími problémy :).
Jseš na těch fotkách kočka, účes je hezký a rozhodně tě nerozšiřuje. Přidávám se k názorům, že nejspíš jen nejsi zvyklá , a tím pádem Ti to nesedělo. Ale zkažené vzpomínky kvůli tomu neměj, opravdu Ti to moc slušelo!!! Vůbec by mě nenapadlo říéct si při pohledu na ty fotky , že ti to nesedlo...
Profilova fotka
Podle mě ti to moc sluší. Já jsem taky na svatbě prožila zklamání, nedorazil nám kameraman, kterého jsme měli objednaného a tak nemáme video z obřadu (zbytek natáčel švagr na naší kameru) - jeho nenapadlo když kameramana nevidí zvednout se a natáčet to. Taky jsem byla smutná, taky jsem brečela. Za půl roku jsem zjistila, že život není o kameramanovi, ale o něčem jiném... Rozumím, že ses třeba necítila tak, jak sis to představovala, ale myslím, že ses všem moc líbila a byla jsi naprosto krásná a okouzlující nevěsta.. :-)
Holky moje- ještě jeden malý postřeh- pokud svatební účes na fotkách bude to jediné, čím nás manželství zklame, tak je to vážně paráda:-) !!! Rok vdaná, se svým svatebním účesem vcelku spokojená žena :-)
@lucie0904 Podle mě ti to moc slušelo! Sice chápu, že když máš nějakou představu a dopadne to jinak, tak se ti to nelíbí. Ale určitě enní důvod se netěšit na svatební fotky, byla jsi krásná nevěsta! :-)
A proč ses nenechala přečesat, když jsi s výsledkem nebyla spokojená? Snad když tě kadeřnice češe, můžeš jí do toho vstoupit a říct takhle ne, chci to takhle... Vůbec nechápu, proč a na co si tu vlastně stěžuješ... :-S
Profilova fotka
podle me, ti to slusi....spis jde o tvuj pocit...,ale neprijde mi,ze by se k tobe tenhle styl nehodil..
1
2
5

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?