Kadeřnice a vizážistka na svatbu 23.7.2016??

Ahoj, potřebovala bych prosím dvě šikovné kadeřnici, které mají šikovné ručičky a dokážou mi i poradit plus bych potřebovala také vizážistku. Jednu potřebuji do Prahy pro nevěstu a druhou kousek za Prahou do Světic pro maminky. Budu Vám vděčna za odkazy a doporučení :) Moc děkuju a přeji všem krásný den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vizazistka a dělám i svatební a společenské účesy. Předpokládám, že do Prahy potřebujete 2v1 pro nevestu a do Světic pak tu kadeřnici? Jelikož bych jela z Mělníka, tak by pro mne byla lepší nevěsta :). Ukázky mé práce najdet zde v albu, nebo pak na fb stránkách i s referencemi. Jelikož mám i svatební obchůdek kde mám mimo jiné i biźuterii, mohu dovézt také, pokud by jeśtě bylo potřeba do vlasů či na krk, uši nebo ruku 😊 V případě zájmu se budu těšit na Váši odpověď. Alice
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem vizážistka a vlasová stylistka. Ráda Vám nabídnu své služby. S přáním hezkého dne, Ester Macháčková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem vizážistka a mám k dispozici i jednu kadeřnici, s kterou pracujeme v týmu. Možná by byla i možnost sehnat další vizážistku a kadeřnici. V případě zájmu mě kontaktujte a na všem se domluvíme. :) Hezký den, Lucka :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?