Kadeřnice a vizážistka (2v1) z Prahy, co dojede do Brna

Profilova fotka
Ahoj, bydlím v Praze, ale svatba se bude odehrávat v létě na Moravě. Neznáte prosím nějakou šikovnou kadeřnici a vizážistku (nejlépe 2 v 1) z Prahy, se kterou bych všechno mohla probrat tady v Praze, včetně zkoušky, a která by byla ochotná dojet na Moravu a nachystat mě tam na ten náš velký den? :-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se poptat u vizážistky Evy Ceralové - najdete ji na FB jako Vizážistka Eva Ceralová. Žije v Praze. Nebo se mrkněte do seznamu vizážistek tady na Beremese:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já bych vám spíš doporučila opačnou verzi, tzn. si najít někoho v blízkosti konání svatby, domluvit se a přijet na zkoušku tam a pak se o vás už ve Váš velký den postará. Běžně to tak mám s nevěstami z Prahy a Čech, které se vdávají v mém kraji. Určitě najdete vhodnou profesionálku i tady. Přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout svoje služby. Pokud máte zájem o bližší info, ozvěte se mi do SZ, děkuji.
Odpovědět
Doporučuji skvělou vizazistku Simonu Bártovou, je z Prahy, na svatby jezdí, nevím ale zda takovou vzdálenost a jestli bude mít vůbec ještě volno, ale můžete to zkusit, najdete ji na webu jako makeupist cz pokud budete volit variantu vizazistky v Brně, můžete se obrátit na me.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuju Lucii Budínskou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?