Jsou 4000 Kč moc za svatební účes a líčení ?

Ahojte, mám už objednanou kadeřnici, která si za zkoušku vezme 1000 Kč a pak se doplácí podle toho, co chci - jakoze pokud pojede ke me domu a bude me licit tak zaplatim kolem 4000- zvazuju, ze se stejne namaluju ve svatebni den sama... takze by to vyslo mozna na mene... ale neni to za uces a liceni hodne? jako pani je asi docela zadana a sikovna... jen by me zajimalo jak jste na tom s cenami Vy? pripadne nevite o lepsich cenach v Brne ? dekuji za odpovedi!
Odpovědět
1
2
Já budu platit kolem 2.5000 za účes+líčení včetně zkoušky na obojí a to si myslím že mám top štěstí, Šárka je fakt úžasná a šikovná http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
@hannia Hodně to je, asi je to tím, že je paní žádaná. U takovýhle " slavných" ,vyhledávaných svatebních dodavatelů( kadeřnice , vizáž , foto, kamera) hned ceny naskakují až závratně. Pokud budou existovat nevěsty, které jim takové peníze jsou ochotné zaplatit, tak to lepší nebude. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia Je to dost, já budu mít dvě slečny, vizážistka si bere 1000 vč. zkoušky (z toho 400 jsem platila na zk a 600 budu doplácet v den D), kadeřnice za zkoušku si vzala 400 a účes bude myslím tak za tu 1000 max (spíš počítám míň), tedy za obojí vč. zk. 2400 (+teda navíc bude česat mamku + ségru -svědkyni, tak to naskáče, ale pokud beru čistě jenom mě, tak se vlezu do 2 500 vč.zk, a to obě slečny přijedou ke mně domů kolem půl sedmé ráno)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia Já platím 700 za líčení, plus něco za zkoušku. Vlasy neplatím, češe mě máma ale jinak by to bylo tak za cca 1000. Max. Ale samozřejmě v tom není cena za barvu, a zastřižení konečků na které jdu pár dní před svatbou.
Odpovědět
tak 4000,- je opravdu hodně a to je i s cestou k tobě domů? Jestli jo, tak jestli třeba paní nebydlí někde v Ostravě?! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne prijeli vizazistka a kadernice na misto svatby (70km daleko), bylo v planu ze budou pripravovat mne, svedkyni, maminku a svagrovou, odhadem na 4 hodiny, stalo to 3tis. dalsi 2 tis. jsme jim dala predtim za zkousku a udelani nehtu na svatbu
Odpovědět
@hannia Ono se nedá říct, zda 4000Kč je moc nebo málo. Mě samotnou vyšlo líčení i se zkouškou 800Kč + dýško a účes 350Kč + dýško (obě slečny mé kamarádky). Nicméně k tvému dotazu.....ano, dá se nechat nalíčit a učesat levněji, ale pokud má někdo vyšší ceny, tak k tomu většinou má určité důvody a může si to dovolit (profesionalita, žádanost, popularita,.......). Vždy to ovlivňuje strašná spousta faktorů.
Odpovědět
@jennyexx No mě spíš zajíma zda cena odpovídá kvalitě, jak jejich jménu a popularitě.. a nemyslím si, že paní by byla nějak extra žádaná .. to asi ne :) ale asi je šikovná a má už nějakou praxi a tak....
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo - 4 tisíce??? Já platila 500,- za česání (i se zkouškou) a 500,- za makeup (i se zkouškou) :-) Měla jsem to zařízený přímo přes salon, odkud jsem měla půjčený šaty - ráno jsem tam přišla a pak vyšla jako hotová nevěsta :-) ale jiný kraj, jiná cena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia a nemáš nějakou kamarádku, která by tě nalíčila? Nebo třeba zkusit svědkyni
Odpovědět
ja bych se rada nalicila i sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
A já neplatím nic...:-D Líčí mě kamarádka kosmetičk, která za to nic nechce a češe mě sousedka kadeřnice, která za to taky nic nechce... prý to mám v rámci svatebního daru...:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně se to zdá taky dost, já platila kadeřnici 400kč za zkoušku, 700kč za final, vizážistce 800kč za zkoušku i za výsledek (mimochodem obě slečny líčí a češou modelky na přehlídky...). Ale být tebou, určitě si kosmetičku najdu, opravdu na fotkách to vypadá o hodně lépe, pokud bude nějaká dobrá, tak bude mít i kvalitní kosmetiku, která ti vydrží až do noci a ani se nehne..opravdu vím, o čem mluvím, my měli na svatbu 37°C ve stínu a make-up ani stíny ani řasy se ani nehly a bylo to perfektní až do noci. Dle mého tohle doma nikdy neuděláš, pokud tedy nemáš hoodně kvalitní a drahou kosmetiku :) takže za mě kosmetička rozhodně ano, jen rozmysli, jeslti tahle drahá a nebo někdo jiný. Ale na ty fotky budeš koukat do konce života a tlouct se pak do hlavy, že líčení není takové, jaké by mělo být :-S Přeji hodně štěstí ve výběru ;-)
Odpovědět
4 000,- je opravdu dost. Já budu platit asi 600,- u kadeřnice a za líčení asi 700,-. A je to včetně zkoušek. :-)
Odpovědět
Je to sakra hodně... Mě stálo svatební líčení včetně jedné zkoušky a účes včetně dvou zkoušek celkem 1300,- a kadeřnice i vizážistka přijely ráno za mnou do hotelu.
Odpovědět
@flowerbl a kdo te prosim cesal a licil? nemas na nej kontakt?
Odpovědět
@kolbena mozna se vyplati do toho zainvestovat -jak rikas, je to pak pamatka na celej zivot...
Odpovědět
@ninive211 a nemohla bys mi dat kontakt? odkud jsou? :) dekuji
Odpovědět
Mě se to přehnané nezdá. Měla jsem vizážistku, která dělá módní přehlídky a pracuje převážně v Praze pro televize a za komplet líčení, česání a předsvatební stříhání jsem dala 3000Kč s tím, že jsem jela za ní do salonu. Sice se to zdá být moc, ale rozhodně nelituju. Stálo to za to!
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hodne. Sice jsem mela kadernici a vizazistku z Hranic, ale prijeli ke me. Liceni me a maminky vyslo na 1000kc, zkouska liceni myslim 250kc. Uces me a mamku i s moji zkouzkou vysel na 900kc. Takze to co pises mi pride hodne drahe.
Odpovědět
Profilova fotka
Me to taky neprijde tak hrozne. Ja byla 2x na zkousce liceni,nez jsem nasla to prave (2x300). Potom jsem nasla skvelou a zadanou vizazistku,ktera chtela za zkousku 500 a ve svatebni den 1500. Za zkousku ucesu jsem platila 500 a v den svatby 700. Takze pokud se do celkove ceny pocita i zkouska,tak ja celkem platila 3200 no. Ja treba se vubec nelicim,neumim to,takze nez riskovat,priplatila jsem si a nemenila bych,liceni jsem mela pekne i druhy den :)
Odpovědět
No ty 4.000 jsou líčení a česání spolu se zkouškou... i s cestou k nam.. budu se nechavat cesat a licit doma..
Odpovědět
@hannia Ahoj, no já jsem se nechala malovat a česat ve Vyškově (cca 35 km od Brna). Cena za líčení 650 Kč (zkouška zdarma) a účes první zkouška zdarma, druhá 250 Kč a účes v den svatby 650 Kč. Obě paní velmi šikovné. Kontakt na ně mám ve svém fotoblogu.
Odpovědět
cena za vizážistu je většinou okolo 1000 Kč (i se zkouškou), mám na mysli třeba vizážistky Mary Kay, které mají kurz na dlouhotrvající svatební make up a zkouška vyjde na 350 Kč a 650 kč líčení v den svatby . Co se týče kadeřnice, přijde mi to trochu drahé. Určitě se dá sehnat šikovná kadeřnice levněji.
Odpovědět
Poraďte šikovnou a ne moc drahou kadeřnici z Prahy, co by mě i nalíčila. Mluvila jsem s jednou slečnou a ta chce 3500,- a to mi přijde dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kadeřnice chtěla 1000 Kč a to česala 5 hlav a kosmetička za 6 hlav chtěla 2000 Kč. Koukám, že jsme to měli nějaký levny :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mňa bude líčiť kamarátka(robí pre Bobbi Brown),je z Prahy a chce za líčenie 1000kč,schopnú kaderníčku a nie za moc je ťažké v Prahe zohnať,teda pre mňa...nakoniec pojdem do Kladna za 1000kč...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla zkoušky jak u kadeřnice tak u kosmetičky zadarmo.Platila jsem pouze v den D. Za kadeřnici 950,- a za kosmetičku 650,-
Odpovědět
Je to celkem hodně, ale záleží na tobě, jestli jsi se službami spokojená a jestli si to můžeš dovolit. Rozhlídni se ještě někde jinde a sama uvidíš.
Odpovědět
Je to velmi drahé:-) můj účes vč zkoušky bude 700 (ale budu mít jen rozpuštěné vlasy a jen navlněné) a kosmetičku nechci páč se sama umím nalíčit nejlíp:-) nebo si to aspoň myslím:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?