Jemné, rychle se mastící vlasi. Jaké přípravky používáte?

Ahoj, máte taky někdo s tímto zkušenosti? Jaké přípravky používáte ..
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já mám stejný problém, už jsem toho vyzkoušela tolik ,ale nic mi nepomáhá, a přitom nepoužívám žádný gel ani lak na vlasy......
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky:-) Mám uplně stejný problém, vlasy myju pravidelně každý den, dva dny bez umytí bych nevydržela.. :-p Někde jsem četla, že na mastící se vlasy používat šampon pro vlasy barvené, taxe ho chystám koupit a zkusím to, teď mám head and shoulders proti vypadávání vlasů, protože mi navíc dost padají.. :-p No a chystám se do lékárny pro tablety Biosil.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je právě ta chyba, čím víc umýváte, tím víc se mastí ;-) taky jsem to tak měla, ted umývám jednou za 3/4 dny a v pohodě, ale musíte to chvilku fakt vydržet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no nevím, kožní lékařka mi říkala, že je pověra, že se vlasy tím víc mastí, čím častěji se myjí. Pokud prý opravdu celý den myslíte jen na to, že máte mastné vlasy a nemáte prostě dobrý pocit na hlavě, pak nemá cenu se překonávat a mýt si vlasy jednou za 3 dny. No, ten kdo nikdy neměl problém s opravdu mastnými vlasy, to asi nepochopí.
Odpovědět
Snížení frekvence mytí funguje asi jak u koho, znám spoustu holek, kterým se to postupně povedlo (jasně, nejde si mýt hlavu denně a pak hned přejít na jednou týdně), ale asi to chce dělat v době, kdy člověk nikam nemusí, taky si nedovedu představit chodit do práce s mastnou hlavou.
Odpovědět
Pomaha to jak komu, zkousela jsem to a prd. takze mi nezbyva nic jinyho, nez si ty vlasy umyt, pokud nechci vypadat jak hastros 8-(
Odpovědět
no tak to jsem ráda, že nejsem jediná..:) já si je musím mýt každej den, jinak je to fakt katastrofa. Zpravidla když si ty vlasy umyju večer, tak když se ráno probudím tak je to jako bych si je vůbec nemyla. :-S to lucsynka: co to má dělat ten biosil? potlačuje maštění? je to fakt řehole. vůbec nechápu jak někdo může vydržet si nemýt vlasy třeba týden...taky už jsem vyzkoušela nějaké přípravky, jenže buď nezabraly, nebo si ty vlasy zase na to zvykly a po pár použitích se vše vrátilo takřka do "normálu".
Odpovědět
Xmishko, Biosil by měl celkově zlepšovat kvalitu vlasů, fungovat proti padání apod.
Odpovědět
v prvni rade se nemasti vlasy, ale pokozka hlavy, takze je dobry pouzivat hodne jemny sampony, ktery pokozku nevysusujou a ona si pak nemusi maz dovytvaret ja mam nejlepsi zkusenost se sampony od urtekramu nejhorsi je podle me pouzivat sampon na barvene vlasy, i kdyz ma clovek vlasy barvene, je lepsi pouzivat jemny kondicioner pouze na delky a nebo pred mytim dat do delek napr kokosovy olej a pak umyt pravdepodobne na te frekvenci myti neco bude, je to dost logicky na regulaci kozniho mazu pusobi dobre salvej, takze zkuste koupit salvejovy sampon..napr v dm maji prirodni radu alverde, ktera ma salvejovobrezovy sampon..nebo kupte etericky olej salvej(napr nobilis) a do sveho samponu si nakapejte par kapek..nebo se da koupit bio alkohol a do toho nakapat salvej a vetrit do pokozky hlavy na padani vlasu se doporucuje rozmaryn..takze zase rozmarynovy sampon(napr weleda, urtekram) a nebo opet etericky olej do bio alkoholu a udelat si zabal otazka je, jestli padani vlasu neni vysledkem spatny vyzivy a nebo stresu(to je hodne silnej faktor)
Odpovědět
Já mám dneska spíš než s mastěním vlasů problém s ostříháním. Mám ofinu,co se musí zastřihávat za 6 dní jedu na vodu.Normálně mi ji stříhá známá,ale domů se asi už nedostanu.Nenapadá vás nějaká dobrá kadeřnice v Pardubicích,která by mi udělala pětiminutovou úpravu a nechtěla za to 200? Mám tu ale už blbou zkušenost,že to bylo úplně dorovna.Spíš někoho,kdo umí prořezávat.Díky :-) Jinak na mastění mi pomohlo občasné spláchnutí vlasů vlažnou vodou s pár kapkami citronu na konci mytí a pravidelné umývání, asi tak za 3-4 dny.A taky když jsem si nechala udělat slabý melír.
Odpovědět
Profilova fotka
holky já jem si koupila šampon na jemné vlasy, který nevysušuje pokožku a protože se mi mastí hodně vlasy, řekla jsem si , že to vyzkouším, efekt, žádnej spíš bych řekla ještě horší , vlasy jsem měla po umytí jemnější ale víc se mastí, takže katastrofa.....
Odpovědět
tak toto je aj moj problem!!! uz si musim umyvat vlasy kazdy druhy den a vobec,ale vobec ma to nebavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak najdete ucinny sposob, abo sampon, dajte vediet ]-( :-D ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
ten melír mi taky dočasně trochu pomohl, ale po čase jsem se začala potýkat s tím, že kořínky se mi strašně mastí a konečky mám suché. a navíc mám jemné vlasy od přírody- nemůžu říct že by mi nějak padaly. spíš rychle ztratí na objemu. po umytí vypadají OK, ale za pár hodin je po parádě...takže stále hledám nějaký účinný šampon, který by potlačil maštění a nezatěžoval vlasy...
Odpovědět
Profilova fotka
mně se taky dost mastily, stačilo vyměnit šampon za nějaký bez silikonů a už to jde :)
Odpovědět
Profilova fotka
Aj mne sa stale mastia vlasy a o tom ani nebudem pisat ako velmi mi padaju ]-( Viete poradit nejaky pripravok?
Odpovědět
já četla, že vlas se z jakéhokoli zákroku vzpamatovává dlouho, např. z mytí se vlas vzpamatovává min. 24 hodin, takže asi něco na tom, že čím častěji myjete, tím víc se mastí, něco bude... Já mám vlasy taky dost jemné, naštěstí ne mastící, takže si myju 3x týdně a v pohodě, spíš mám problém s objeme, už jsem to ostříhala lehce na krátko, takže teď se to udržuje super, ale s dlouhými vlasy jsem se už rozloučila...
Odpovědět
já mám jemný vlasy taky, mastí se mi dost,myju každý den, už docela dlouho používám šampon z Dm šalvěj a bříza,jak píše catf,ale spíš kvůli tomu že sem měla suché šupinky na hlavě ,svědilo to a tenhle šampon mě jich zbavil. ted už sem dlouho vlasy nebarvila,ale předtím jo,častěji a neměla jsem pocit že by to nějak pomáhalo, :-S
Odpovědět
Profilova fotka
angyalok - kamoska na vypadavanie vlasov pouzivala tento pripravok a fakt pomohol, nakolko vsade kam sa pohla nechavala za sebou mnozstvo vlasov.... http://www.lekaren-nonstop.sk/scripts... snad moja rada pomoze ;-)
Odpovědět
domika-chci se zeptat kde se dá sehnat a kolik stojí tenhle přípravek?
Odpovědět
Profilova fotka
fire - no u nas to predavaju bezne v lekarnach ak sa nemylim
Odpovědět
Profilova fotka
a cenu ti nepoviem, ona si to kupovala uz davnejsie, ale drahy nie je ;-)
Odpovědět
domika díky určo se zkusím zeptat v lékárně,nebo se mrknu po netu
Odpovědět
Profilova fotka
fire - nemas zaco, som pozerala a aj ja na nete a stoji to okolo 5 eur :-)
Odpovědět
jj ted sem chtěla napsat že sem se dívala na netu a stojí 55kč,takže v lékárnách to bude o trošku víc...já se ptala protože na první pohled sem myslela že je to nějakej zahraniční výrobek,tak sem počítala i s větší cenou. ještě bych potřebovala poradit něco na ty mastný vlasy,mám ten šalvějovej šampon ale bohužel se mi vlasy mastit nepřestaly.možná by tohle mohlo pomoci i na to maštění vlasů jo někdo má výhodu že si myje vlasy 2 za týden jen proto že je má od prachu,ale to je zase problém suchých vlasů,to bych taky asi nechtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
no zavisi to od toho aky druh toho vyrobku to je, ona pouzivala presne ten, na ktory som hodila link...ale presne ako hovoris v lekarnach to moze byt drahsie ako na nete :-| a aj ja mam problem s mastnymi vlasmi, ale zaroven aj so suchymi nakolko vrch hlavy sa mi masti a spodok mam suchy, nakolko som si farbila vlasy :-S
Odpovědět
Profilova fotka
fire - mozno ti pomoze aj tato tema, tu sa rozoberaju len mastne vlasy ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Sice nemám jemné vlasy, ale mastí se mi. Pomohly mi tyto věci: nechat narůst co nejdelší vlasy (není to pak tak vidět, navíc účesy typu drdol nebo francouzský cop mastnější vlasy vyloženě vyžadují) a umývat je co nejméně, opravdu vydržet mytí jen jednou, max. dvakrát za týden (za předpokladu, že žijete v relativně čistém prostředí). Vlasy si na to zvyknou. Pokud se už viditelně pramínkují, není nic jednoduššího než je prokartáčovat hustým kartáčem, např. z kančích štětin, to pak vypadají jako čerstvě umyté. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj mě hodně pomohl Clinical CH je opravdu kvalitní a můžu ho jen dopouručit. Vlasy se mi po něm hodně zlepšily už tolik nepadají a nemastí se jako dřív. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vykašlete se na levné šampóny v drogeriích a zajdete si koupit něco pořádného k profesionální kadeřnici a nebudete tady řešit takové nesmysly. Hezký den :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Jemné a rychle se mastící vlasy, ty jsou přesně moje. Jsem spokojená s Dove Oxygen and Moisture, vlasy nadýchá a hydratuje. A ještě doplnit vitaminový komplex pro vlasy, kůži a nehty, jsou to vybrané vitaminy, dostat v lékárně, taky hodně pomáhá srovnat kvalitu vlasů.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?