Je toto chování kadeřnice normální?

Profilova fotka
Ahojky holky, Chci se zeptat, jestli vám přijde normální chování kadeřnice. Měla jsem ji domluvenou už od loňského května, abych měla vše v předstihu a klidu. Od ledna jsem 3x volala na objednávku zkoušky a pokaždé mi bylo řečeno, že mi do večera zavolá, že toho má hodně. Nikdy se však neozvala. Minulé pondělí jsem se tam teda vydala osobně, abych se objednala, opět mi řekla, že dnes už stoprocentně večer zavolá, jen ať se raději ještě připomenu smskou. Opět se nic nestalo. Domluvila jsem si tedy na knap jinou kadeřnici. Dneska jsem od původní měla zmeškaný hovor, nemám vůbec chuť ji nějak kontaktovat. Co byste dělaly vy? Mám jí dát vědět, že už s ní nepočítám?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych jí teda po takovém jednání zanechala asi jen smsku, přeci jen je to v rámci slušnosti, abys jí to dala vědět.. a považovala bych to za uzavřené. Vlastně se i docela divím, že sis nesehnala někoho dřív než po takovém nahánění :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miselinna No u nás jich moc schopných není, navíc jsem se bála, že už nikoho neseženu. Ale podařila se super šikovná a sympatická slečna, tak jsem ráda. Nemluvě o tom, že předchozí kadeřnice byla velmi drahá a i přesto.. Totální ignor.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, já ji sháněla taky s časovým předstihem (pocházím z malého měst, ale dlouho tam nejsem, tak jsem potřebovala někoho šikovného) . Dostala jsem doporučení, napsala jí vzkaz na FC, napsala jí SMS, volala jsem jí 3x. Nic. Kamarádka říkala, že je asi na dovče. Pak jí zavolala ona a ozvala se jí zpět. Chápu, nejsem její klientka, ale tak v rámci slušného chování mohla napsat: neberu nikoho, nechci nové klienty. Ale prd a ořech. Chci tím říct, nemá cenu se vnucovat někam, kam Vás nechtějí.Vy jste zákazník, vy platíte. Pokud Vaše původní kadeřnice nevystihne, že je to pro Vás důležité mít vyzkoušený účes a zruší x krát domluvenou schůzku, tak bych jí odepsala něco ve smyslu, už nemám zájem. Jak tu radila už miselinna. :) Ať se účes a celá svatba podaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych jí dala vědět alespoň smskou, že už její služby nepotřebuješ. Přece jenom je to slušnost, i když ona se k tobě moc slušně nezachovala. :-S Snad s touhle paní už budeš mít všechno v pohodě a bez stresu. :-) Ségra vloni hledala vizážistku a kadeřnici taky na svatbu, ozvala se jedné z okolí a ta jí kontaktovala až teď nedávno po skoro roce :-D . Asi si nepřečetla datum :-D
Odpovědět
Po této zkušenosti bych ji rozhodně svatební účes nesvěřovala. Z mého pohledu je nespolehlivá. Buď má na rovinu říct, že nemá kapacitu a nebo komunikovat podle dohody. Jednou se to může stát každému, ale opakovaně rozhodně ne. Já bych jí poslala slušnou SMS s poděkováním za nabízené služby s tím, že jsi upřednostnila jinou kadeřnici. Neodpovídat mi přijde jako klesnout na její mizernou úroveň.
Odpovědět
Spíš nechápu proč Vás teda rovnou neobjednala když jste tam přišla osobně a nebyla schopná se Vám ozvat. Vždyť kolik to zabere nelistovat termín minutu nebo dvě? Já i když jsem přišla ke své kadeřnici a měla např rozdělanou hlavu jiné paní, vždycky přiběhla k diáři nalistovala a za minutu jsem byla pryč. No hold kdo si váží zákazníků neslibuje ale plní :-) Každopádně jak radí i holky nechala bych jí jen zprávu, že už jste si našla jinou kadeřnici,která vás objednala ihned
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalena2112 Právě proto jsem tam šla, ani nebarvila, jen stříhala a hned ode dveří vyplašený pohled, a že se moc moc moc omlouvá, ale ať ji jenom pisnu, že jsem ta a ta (jako by to tam ode mě už tolikrát neměla), a že 100% zavolá hned večer. Nevím, proč to nemohla napsat hned a vnucovat jsem se zase nechtěla. Stejný problém jsem měla i s květinářkou. Asi začarovaný kraj.
Odpovědět
@snehurka90 no tak to opravdu nechápu a reagovala bych stejně. Troufam si říct, že bych jí asi i na místě přímo řekla, že teda když to nejde ani na místě objednat, tak už se ani vůbec neobjednám. Protože to je chování mimo profesi jako.. Já mám naštěstí luxusní kadeřnici, vždycky mi vyšla vstříc :-) a květinářku mám naštěstí ségru takže to mám vyřešené :-) Takže Vám přeju ať už jsou k vám konečně vstřícnější všichni a ať se svatba povede :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?