Je nutná zkouška svatebního účesu?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli je nutná zkouška svatebního účesu v případě, že chci vlasy jen jednoduše natočit na stranu, žádné drdoly a podobné věci. Vlasy mám do pasu, chci je nechat vyniknout, proto jsem rozhodnutá jen pro nějaké větší vlny a závoj (podobně jak na fotce, akorát natočené :-) ) Problém je v tom, že máme svatbu vmístě bydliště našich a já s přítelm bydlím na druhém konci republiky, volno v práci so vzít nemůžeme, protože si ho musíme šetřit na svatbu, takže je pro mě značne komplikované řešit ještě zkoušku u takového jednoduchého účesu. Co si o tom myslíte? Ptala jsem se v jednom kadeřnictví, kam jsem dříve chodila a paní mě překvapila sdělením, že u vlasů, které nejsou zvyklé na každodenní natáčení je třeba dělat minimálně 5-8 zkoušek cca 1-2 krát týdně, aby si vlasy na to natočení "zvykly" a pak drželi. To se mi zdá s prominutím celkem jako blbost, chápu jednu zkoušku, ale tohle na mě působí jakoby kadeřnice jen chtěla na tom účesu mnohonásobně vydělat.. Takže jsem ji zatím zavrhla a hledám někoho jiného..
Odpovědět
Ja zkousku urcite doporucuji.Ja jsem po zkousce musela zmenit kadernici.Ta puvodni mne vubec nevyhovovala.A kdyz si predstavim,ze bych mela na hlave uces,ktery me vytvorila....zkazeny cely svat den!
Odpovědět
Profilova fotka
No prosím tě. Zkoušku určitě doporučuji. Je to lepší. Budeš mít ,alespoň představu a kadeřnice bude pak v den D vědět co má dělat. Ušetří oběma nervy i čas. Já tedy na zkoušce byla a vlasy si nenatáčím. Stačila jedna a v pohodě. Pak až účes v den D. Jen jsme se dohodli jakou ozdobu a to bylo celé. Na víc jsme za zkoušku nic neplatila :-), což mě velmi překvapilo. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jo! :-) já měla taky představu jak to chci ale nakonec když kadeřnice viděla moje vlasy tak bylo jasné co a jak. taky jsem chtěla natočit vlasy a nechat rozpuštěné....ale kadeřnilce mi řekla, že u mých vlasů to prostě celý den nevydrží. určitě na zkoušku běž a nech si poradit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sla na jednu zkousku, jen jsme si priblizne ukazaly co a jak a vlastne jsme uces ani nezkusily.. taky jsem mela vlasy jen natocene a hozene na stranu a vlasy jsme pri zkousce ani nenatacely.. akorat jsem k ni pak sla den pred svatbou na "pripravu", vlasy umyla a vyfoukala do rovna, aby se ji s nimi druhy den lepe pracovalo a vlny byly hladke a dele vydrzely.. jestli to k necemu bylo nevim, nemam porovnani, nechala jsem je na tocit tehdy poprve a zatim naposledy :-D
Odpovědět
Já bych zkoušku doporučovala. Už jen proto, že když si najdeš nějakou kadeřnici, kterou neznáš, tak nevíš, co od ní čekat a ve svatební den to pak taky může dopadnout zle... S těmi pěti až osmi zkouškami se mi to taky nezdá, spíš jde opravdu o tahání peněz. Mimochodem - já například měla zkoušku zadarmo, platila jsem až finální svatební účes. No a pokud jde o čas - spousta kadeřnic (a nejen kadeřnic) pracuje i o sobotách, nebo jsou ochotné si kvůli klientce víkend o pár hodin zkrátit (ostatně ty svatby jsou taky často o víkendech, že), takže bych se zkusila domluvit na zkoušce v sobotu, aby sis nemusela brát dovolenou.
Odpovědět
Já taky zkoušku doporučuju. Nejdřív se mi to zdálo jako hloupost,ale nakonec jsem si s kadeřnicí jednu zkoušku dohodla,byla jsem tam minulý týden,a musím říct že jsem za to ráda. Myslela jsem si že jsem si vybrala komplikovaný účes,a ani jsem nevěděla jestli ke mně bude pasovat. K mému údivu byl účes za chvíli hotov,a úplně mi sednul,tak už nemusím mít obavy,a můžu se na svatební den jen těšit.
Odpovědět
Taky doporucuju zkousku.. ja jsem si vybrala uces, o kterym jsem byla presvedcena, ze mi bude sluset, ale kdyz ho kadernice mela hotovy, tak jsme zjistily, ze bych ho potrebovala udelat trochu jinak.. takze vzdycky lepsi vedet dopredu jak s tim budes vypadat :)
Odpovědět
@elineckaaa já na zkoušce nebyla a taky jsem se vdala :-D svatbu jsme měli taky daleko od místa, kde bydlím a na zkoušku jaksi nezbyl čas. ale kadeřnici znám a vím, že je hodně dobrá, takže jsem se vůbec nebála. udělala mi nádherný účes, který bez problémů vydržel do rána. a navíc pro mě bylo překvapení, jak budu vlastně v den D vypadat ;-)
Odpovědět
@elineckaaa Mně moje kadeřnice řekla, že zkoušku dělat nemusíme, že mě pak načeše až v ten den. A byla jsem spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?