Jaký volit účes?

Profilova fotka
Prosím Vás, potřebuji poradit. Jaký účes byste volili, aby mi vydržel celý den? Mám těžké vlasy, jakékoliv vlny jsou za dvě hodiny pryč a nejde poznat, že jsem byla u kadeřnice. Předem díky za odpověď....:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá kadeřnice Ti vykouzlí účes jaký si přeješ ;-) Taky mám strašně těžký vlasy, s kterýma si já sama nic moc neudělám, ale svatební účes od kadeřnice mi vydržel až do druhého dne. Jen to teda bylo potřeba fakt hodně nalakovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca05 je otazka, jestli chces uplne rozpustene vlasy nebo drdol nebo neco mezi :-) mam huste, tezke vlasy a zvolila jsen drdol, protoze jsem chtela mit holy krk, protoze mi je jinak teplo :-) A dalsim faktorem je typ satu, nektere vyniknou, kdyz mas vycesane vlasy, jindy se rozpustene vlasy krasne vyjimaji na satech.
Odpovědět
Profilova fotka
No právě moc by se mi líbilo něco takového .....:)
Odpovědět
@verca05 já měla podobný účes, jako se Ti líbí, ale já mám zase vlasy jemné a též jsem se bála, že mi to nevydrží a vydrželo až do rána - myslím si, že dobrá kadeřnice by to měla zvládnout ;-) zkus se nějaké poptat. Třeba by stačilo trochu šikovně prostříhat vlasy a tím je odlehčit
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na délce vlasů, tyto účesy jsou dělané ze středně dlouhých vlasů....podle fotky, kterou máte v profilu, by to na tyto účesy chtělo nechat vlasy dorůst nejlépe pod ramena, aby to splňovalo daný efekt. Nebo potom doporučuji zvolit příčes typu clip in (přírodní vlasy)...je zaručena potřebná délka i hustota vlasů a účes pak vypadá efektivněji. :-) Počítejte, že natočením se vlasy zkrátí o několik cm. Můžete se podívat na některé mé práce, tam tyto účesy najdete...jsou v poslední době hodně oblíbené.
Odpovědět
Profilova fotka
@makeupart moje profilová fotka je rok stará, protože se moc nefotim..:) teď mám vlasy tak pod lopatky, ale chci se je do svatby nechat dorůstat. :) moc děkuji za Vaši odpověď. Já měla jen obavy, aby mi to drželo takto, protože se mi takový účes moc líbí..:)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že délka je super, čím delší vlasy budou, tím bude účes bohatší :o)....u těchto účesů je dobré, že můžete zvolit jak závoj, tak ozdobu do vlasů v podobě živé květiny nebo spony....a závoj se dá potom, kdykoliv sundat :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@makeupart právě přesně takovou představu mám...:) závoj bych chtěla mít přes obřad pouze, takže bych to chtěla mít ozdobené, právě jak píšete nějakou sponou nebo květinou...:)
Odpovědět
Já měla vlny a vydržely mi tři dny a to je mám normálně za půl dne pryč. Já volila vlny, zaprvé nejsem typ na drdol, za druhé lepší povolené vlny než spadly drdol, kdyby došlo na nejhorší. Ale účes z obrázku se mi moc líbí.
Odpovědět
holky, je to ještě hodně dopředu, ale jaký byste doporučily účes k mým šatem na fotografii? původně jsem chtěla spíše něco napůl rozpuštěného, ale asi se k nim nejvíce hodí drdol, co? co něco takového jako na fotografii? :) P.S. @knacki ty jsi měla dokonalý účes, moc ti to slušelo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca05 Měla jsem podobný účes jako si poslala na fotkách a mám tkay těžké vlasy, ale mám super kadeřnici a účes vydržel do 1h ráno :) Kónická kulma sama o sobě umí zázraky a když ji má v ruce šikovná kadeřnice, tak dokáže kouzla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k Na tezkych dlouhych vlasech, kdyz se nechaji rozpustene vlny trochu povoli, ale nemely by plihnout. Pokud ano, je pouzity spatny styling. S drdolem by nemela mit sikovna kadernice problem, aby vydezel do druheho dne. Kulma je lepsi nez natacky, kdyz se uces dobre sesponkuje a pouzije kvalitni styling, je oka. Nebala bych se.
Odpovědět
Článek se načítá
@janadufkova Moc děkuji za rady :). Pamatuji si bohužel na můj maturitní ples, kde jsem vypadala jak zplihlá slepice :(. Ale určitě zkusím aspoň na zkoušce polorozpuštěný účes a uvidím, zda mi během dne bude hezky držet :). Mám dost jemné (klouzavé) vlasy :(.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?