Jakou živou kytku budete mít ve vlasech?

Budete mít živou kytku ve vlasech - a jakou? Hledala jsem i foto s fréziemi, minigerberami, ale nenašla jsem:o( Zatím mám v plánu orchideji, budu ráda za Vaše tipy i fotečky, děkuju moc za pomoc :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My se třeba bereme u moře a já pořád uvažovala, jestli rozpuštěné vlasy nebo sepnuté, ale jelikož tam fouká a navíc mám dlouhé, husté a černé vlasy, bych se upekla, takže jsem zvolila tento účes a místo těch bílých kvítek tam budu mít malou růžovou lilii korespondující s kyticí :-) a fotky s orchidejemi ve vlasech jsem tady někde viděla, vypadá to krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poslala jsem Ti link do zprávy :-) účesy s orchidejemi :-)
Odpovědět
Já měla frézii, santinky a nevěstin závoj. Moc se mi to líbilo a vůbec měl účes a kytky v něm velký úspěch jak u ženicha, tak u svatebčanů :-). Víc fotek mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
@pett12 Moc pěkné! :-)
Odpovědět
já chtěla taky kytku, ale moje kadeřnice mi říkala, že už to tak "nefrčí" :-|
Odpovědět
holky, moc díky:) Já mám právě daný v oblíbených jeden účes, co je s orchidejí (nevím, jak tu fotku dostat sem :-|) a moc se mi líbí a to ne že by byly orchideje mé oblibené kytky :-) , jen k tomu pak ještě vymyslet nějakou kytku do ruky-kombinace bílo-zelená s max. růžových nádechem a na stoly jen po jedné kyti do váziček z Ikei...no, je to boj :-|
Odpovědět
@ivulisek : mně nejde o to, co frčí nebo nefrčí,chci to, co se mi líbí a až se na fotky budu dívat za 20 let,tak stejně nebudu vědět, co frčelo a co ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@raaduza Jak máš Odešli příspěvek, tak dole je zelené plus a přidej fotky :-) @ivulisek Fááákt? To je hloupooost :-) Některým účesům ta živá kytka hodně sluší :-)
Odpovědět
@senoritapetra : já tu fotku mám uloženou tady na "beremku" v oblíbených a to mi nešlo ji tam přidat, tak nevím:)Každopádně "závidím" svatbu u moře - není s tím hodně starostí?Víš, myslím tím papírování a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
@raaduza Ani né, svatební koordinátorka nám se vším pomohla :-) já si jen poručila dort, kytici atd. a vše už zařizují oni :-) jedné papírování byly dvě kopie rodných listů a vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství :-) to se pak následovně muselo nechat ověřit krajským úřadem a apostilu už opět zařizuje agentura :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@raaduza Dám si Tě do přátel, jinak to album asi neuvidím :-)
Odpovědět
@raaduza mě se kytky taky moc líbí, jen píšu co mi říkala kadeřnice. nechtěla sem urazit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@senoritapetra mě se taky líbí, jen sem psala, co mi říkala moje kadeřnice. já bych ji chtěla taky, ale ještě nevím co bude za účes, už bych si na to měla sednout a po něčem se poohlédnout :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivulisek Já myslím, že ona se neurazila :-) a určitě si stůj za účesem, který chceš :-) klidně zkuste více variant, pokud se Ti líbí účes s květinou ve vlasech, tak proč ne.. Si vezmi třeba film Příšerná tchýně s Jennifer Lopez - jednoduché šaty, elegantní účes a kytka a závoj a stále to tady vidím :-) takže proč ne :-) a třeba je i možnost, že ta kytka Ti samotné v těch vlasech sedět nebude :-) uvidíš při zkoušce účesu potom :-)
Odpovědět
Já budu mít frézii,doporučila mi to právě moje kadeřnice,má s nimi prý velmi dobré zkušenosti,vydrží ve vlasech celý den pěkné.
Odpovědět
@senoritapetra ale jo, když sem byla na barvení, tak se mě ptala, zda už mám něco vybraného, že ona už má něco v hlavě (dělá nádherné účesy) :-) já jí plně důvěřuju, jen nesmím mít nic vysokého, abych nebyla zbytečně vyšší než přítel, a budu mít závoj, a musí to hooooodně držet :-) hrozně se mi líbí ta fotka, co je tu nahoře, ta jednoduchý drdol, elegantní a přitom tak jednoduché
Odpovědět
já bych chtěla frézie nebo orchidej...ještě nevím...ptže někde jsem vyčetla, že kytka ve vlasech by měla korespondovat s kyticí nevěsty :-S což se mi m oc nehodí ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela chryzantemy,dlouho vydrzi a jsou krasne jednoduche.
Odpovědět
Profilova fotka
bílou pivoňku.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barborelka jinak frézie je něžná a nádherně voní... i proto jsem je zakomponovala do vazeb na svatební tabuli :-)
Odpovědět
@ivulisek : v pohodě, já to nijak špatně nebrala ;-), jen si myslím,že budeme vědět za 20 let prdlajs co bylo v módě a tak... Vidíš, my máme svatbu 2.8 a já vím, že nic nevím =-)
Odpovědět
No a holky měla by být stejný druh kytky jaký má nevěsta v ruce také i na stole?Ježíš, to je věta :-D , taková otázku na "beremku"asi ještě nebyla :-D Snad jste mě pochopily, jestli jako když budu mít v ruce orchideje třeba s frézkama tak jestli na stole můžu mít světlé minigeberky.Moc se mi líbí ty jednoduché vázičky z Ikei s těma "bambulkama", myslím, že stojí jedna 9Kč a do toho píschnout jednu minigerberu a bylo by:o))) jednoduché pěkné, ale právě řeším, jestli to nebude vypadat blbě, když se bude lišit moje kytice od toho co je na stole? :-| Víte, co si říkám? Tolik "starostí" "kvůli jednomu dni" :-)
Odpovědět
@lusilka86 pivoňku budeš mít ve vlasech a v ruce budeš mít, co kytku? :-) A na stolech frézie,ju?
Odpovědět
@lusilka86 omlouvám se, chtěla jsem napsat ...co za kytku:o)
Odpovědět
@senoritapetra: dívala jsi se na ten účes, je jich tam více, ale jen ten jeden, co je focen zezadu a s orchidejí :-)
Odpovědět
@vca no, tak teda ty chryzantemy byly moc pěkný! :-) Nasadila jsi mi brouka do hlavy:)
Odpovědět
@raaduza my 14.9. a nevím taky skoro nic :-D
Odpovědět
@barborelka: mně přijde, jestli ta orchidejka nevypadá v těch vlasech líp, než frézie. Ale jinak do frézie do ruky, je moc hezká...A jak to máš Ty, že se Ti to taky nehodí?
Odpovědět
@ivulisek no, hlavně nepropadat panice :-D : vybrat kytku-to zvládnem tady na této diskuzi ;-) , svatební oznámko dodělat, dořešit výzdobu,...a asi dalších 50 méně podstatných věcí a bude hotovo :-D
Odpovědět
@raaduza já právě kytku ještě vybranou nemám.....a pár hodin po obřadu odlétáme tak kytičku si stejně neužiju.....takže nechci nějakou mega kytici za 2000 :-o ]-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?