Jak zvětšit objem vlasů na svatebním účesu?

Profilova fotka
Zkousela jsem svatebni ucesy,ale nidky nevypadaji tak bohate jako na fotkach..i kdyz mam vlasy dost dlouhe....Napiste svou zkusenost a radu jak na to...Mate nekdo zkusenost s pridanim nekolika pramenu,nebo tak?
Odpovědět
@ekk me tupirovala cast vlasu, ale jinak mam vlasy velmi huste, je to spis na to, aby drzel tvar. zkusena kadernice si poradi. nezapomen na housky, co se davaji na zvetseni objemu :-)
Odpovědět
@bolekat Čtu to dobře - housky? :-D Jako pečivo? A kam se to proboha dává, to jsem v živote neslyšela?!? :-D
Odpovědět
@lck79 jj, jak se nosily tupirovany ucesy tak se tam pry davaly stary housky! dneska jsou ruzny umely pufovy hmoty, co tam daji, prejkryjou to tvyma vlasama, a vypada to, jako by to bylo tvoje. podotykam, ze nejsem kadernik, jen se ke mne obcas takove veci dostanou :-)
Odpovědět
@ekk Sama doma si nikdy nevytvoříš účes ,jako mají na fotkách modelky. Vždycky to chce dobrou kadeřnici,která už má zkušenosti se slavnostními účesy ,tedy ne takovou obyčejnou, co má většinou zákaznice jen důchodkyně. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
necesala jsem se sama....byla jsem u kadernice....vypadalo to moc hezky,ale proste to chtelo vetsi objem...
Odpovědět
Profilova fotka
@ekk Záleží na tom, jaký chceš účes. Já jsem měla jednoduchý drdol a mám vlasy dlouhé do půl zad i poměrně husté, ale udělat to jen z těch vlasů, tak by to bylo takové "malé", takže jsme použily vlasovou podložku a výsledkem byl drdol jako z obrazků v časopisech :-)
Odpovědět
@bolekat No tak to je mazec :-D Tak pod drdol se ta hmota asi použít dá, ale když chci jen nějak natočit a posepínat vlasy, tak to nevím, co s tím.. Asi jen natupírovat. Taky to řeším, honím objem na hlavě jak se dá :-(
Odpovědět
@lck79 Tak hustotu vlasů můžeš zlepšit,když si dáš clip-iny z umělých vlasů.Je tu někde o nich diskuze ,některé nevěsty je použily a byly spokojené. :-)
Odpovědět
@radkaja Já vím, díky, četla jsem to, ale asi to až do příčesků hrotit nebudu, budu si holt muset vystačit s tím, co mám :-) Mám šikovnou kadeřnici, tak to snad dobře dopadne :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Profilova fotka
@ekk Přidávám fotky s použitím zhušťovacího stylingu a vlasové vycpávky, Důlkežitá je i technika česání. Jinak po nedělby mi mělo přijít 5 sad clip-in, které budu mít k zapůjčení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?