Jak vytvořit "prstýnkovité" vlny? Kulmou? Natáčkami?

Profilova fotka
Ahoj, zajímalo by mě, jak vytvořit hezké vlny, vyloženě prstýnkovité - zda kulmou nebo natáčkami? Samozřejmě tak, aby to vydrželo nejlépe do večera......? Děkuji za rady :-)
Odpovědět
1
2
Sesra má tyto natáčky a vlny ji drží dlouho.Opravdu fungují.Ale i kulma je možnost, kadeřnice si určitě poradí.Prstýnkové lokny dělají asi často http://www.levnezbozi-vsehodruhu.cz/w...
Odpovědět
Ještě jen dodávám, že se dají sehnat daleko levněji než je na tom odkaze.
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 tyhle natáčky mám doma taky, akorát jsem je ještě nezkoušela :-) můj problém je v tom, že jsem včera byla u kadeřnice na zkoušce a domů jsem přijela zklamaná...proto přemýšlím, že se nechám učesat od kamarádky...no a vzhledem k tomu, že se mi to blíží a je to za 16 dní, musím rychle něco vymyslet a vyzkoušet :-)
Odpovědět
Tak pokud je máš doma určitě je vyzkoušej, a když to nebude ono zkus jinou kadeřnici
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 určitě je vyzkouším.....no jak jsem včera přišla zklamaná ze zkoušky, tak už se mi ani k jiný jít nechce :-|
Odpovědět
mě bude dělat holička žehličkou na vlasy. jde to dobře a drží.
Odpovědět
Profilova fotka
@klvky díky za radu :-) a co ti tam všechno patlala aby vlny vydržely?
Odpovědět
Profilova fotka
no ja kdyz byla u kadernice na zkousce, tak mi kazdy praminek zvlast nalakovala a pak natocila na velmi malou kulmu a byly z toho krasne prstynky
Odpovědět
loknovac.cz.... skvělý, vlny vydrží klidně i 3 dny, na stránkách nejsou zrovna moc hezký obrázky, ale ve skutečnosti je to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanaii takže nalakovat každý pramínek zvlášť...vyzkouším to doma, díky :-) a jak dlouho ti to z té kulmy vydrželo? Já jen, že moje kadeřnice právě říkala, že natáčky jsou lepší, že vlny déle vydrží a že kulmu mi nedoporučuje....Ale prstýnky jsou bezkonkurenčně hezčí z kulmy, takže já jdu do kulmy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evca7 díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja byla jenom vecer na zkousce a jak jsem prisla domu, tak jsem to rozcesala, takze se priznam, ze nevim, jak dlouho to vydrzi. Ja ty praminky budu mit tak napul stazene do drdolu, ne volne, takze prichycene sponkama by to melo vydrzet az do rana. Jak dlouho by to vydrzelo rozpustene opravdu nevim, ale podle toho, jak jsem ty prstynky mela pevne, diky tomu laku, bych rekla, ze to neco vydrzi :)
Odpovědět
Článek se načítá
@dorabell Dělala jsem dceři kulmou prstýnky na maturiťák. Hlavně je třeba je hoodně zalakovat ,drželo to do 3 do rána- samozřejmě trošku se natáhly ,ale byly tam pořád.Ještě jsem přemýšlela jak by fungovalo,kdyby se jemně projely nějakým stylingovým gelem,ale nevyzkoušela jsem to.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja já si je geluju, a fakt to vydrží dlouho ;-)
Odpovědět
Přikládám fotku. Ještě by se daly ty jednotlivé lokny opatrně rozdělit prsty na více pramínků,ale už jsem neměla čas. :-)
Odpovědět
@sisstin Jaký gel používáš? Potom je už nelakuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja mám od Welly ten nejsilnější strong gel, napatlám, natočim na kulmu pak asi na 1minutu pramen po prameni. Já teda nechci úplně prstýnky, takže pak hodim hlavou a rozčešu je prstama..ale kdybych to nechala, tak fakt mám ze svých skoro po pás dlouhých vlasů prstýnky po ramena...a drží to i tři dny.. ;-) nelakuju to pak už vůbec
Odpovědět
Na "prstýnky" je nejlepší kónická kulma. Chce to natáčet tenké pramínky a nakonec pořádně zalakovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja @sisstin to vypadá kouzelně :-) hned doma to vyzkouším jak to bude vypadat.....nebo půjdu ještě na jednu zkoušku ke kadeřnici a teď budu trvat na tom, že chci vlasy natočit kulmou :-)
Odpovědět
@dorabell zatím jsme to jen zkoušely, bez ničeho, na umyté vlasy, ale i tak držely dlouho. jak mi to bude dělat v den D, tak říkala, že mi to musí zlakovat, o mám jemné vlasy.
Odpovědět
Profilova fotka
@klvky to teda vážně nechápu, proč mi moje kadeřnice poradila natáčky, když všichni jsou jednoznačně pro kulmu nebo žehličku ]-( a ty budeš mít drdol nebo rozpuštěné?
Odpovědět
boky stáhlé dozadu přes čelenku a vše natočené. žádný drdol, pěkně rozpuštěné. a vlasy mám na ramena, takže mi to drželo.
Odpovědět
mrkni sem, můžeš to třeba doma vyzkoušet a uvidíš http://www.jaktak.cz/jak-vytvorit-kud...
Odpovědět
Profilova fotka
@klvky já chci taky takové polorozpuštěné, drdol taky mít nebudu :-) díky za návod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzik1988 kónická kulma je bez toho otevíracího zobáčku kde se zachytí vlasy při natáčení?
Odpovědět
Profilova fotka
@dorabell natáčky ti sice tak nezničí vlasy, ale musela bys to mít na hlavě aspon přes noc a pak šíleně zlakovat ;-) fakt nejlepší je kulma nebo žehlička, i když samozřemě vysoká teplota vlasy poškozuje...ale tak pokud si to neděláš často, tak se nic nestane ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sisstin já jsem právě u kadeřnice seděla asi hodinku pod sušákem a nebylo to přesně to co jsem chtěla. Tak půjdu do kulmy nebo té žehličky. Oboje doma mám, tak si vyzkouším něco sama..No se zničenými vlasy mám svoji zkušenost, žehlila jsem si vlasy denně :-S takže teď už se je snažím asi rok zregenerovat :-) ty jsi měla krsáný drdůlek na svatbě, moc ti to slušelo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dorabell já jsem byla přes svatbou na brazilským keratinu, takže trošku zlepšení... ;-) taky jsem si přávě žehlila vlasy denně, a ty melíry do toho = suchá sláma :-p jinak v účesu byl příčesek, těšim se, až budou fotky...vypadalo to fakt úžasně...ta zkouška byla jen tak na oko, výsledek byl pak úplně úžasnej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
konickou kulmou
Odpovědět
@dorabell jojo kónická je bez toho uzávěru
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?