Jak se připevní závoj do rozpuštěných vlasů?

Ahoj, zajímalo by mě, jak se připevňuje závoj do rozpuštěných vlasů. Mám vlasy nad ramena, budu je mít rozpuštěné a natočené. Nic víc. Chci mít ale dlouhý španělský závoj (s krajkou kolem dokola) a proto mě zajímá, jak se - není na něm hřebínek - přidělá na hlavu, aby nebyli všude vidět pinetky a tak? Mám poměrně jemné vlasy, takže se trochu bojím, aby se tam dlouhý závoj udržel a nepadal mi. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to se řeší za pomocí hřebínku, který když se zasune do vlasů, tak se prohne a tím drží jako sponka ve vlasech. Je to stejný systém jako u vlasů "na klip". Těch "hřebínků-sponek" by tam mělo být víc.
Odpovědět
@vitezove když se udělá malý skrytý culíček, tak se potom hřebínek se závojem vetkne, za gumičku culíku, případně ještě se pojistí jednou, dvěma sponkami pod gumičkou. Myslím, že tak by mohl dobře držet.
Odpovědět
Díky za info, kde se dají ty hřebínko-spondy sehnat? Resp jak se oficiálně jmenují, kdybych je někde chtěla na internetu shánět? K závoji samozřejmě nebudou.
Odpovědět
@amaka_cz Díky za info, kde se dají ty hřebínko-spondy sehnat? Resp jak se oficiálně jmenují, kdybych je někde chtěla na internetu shánět? K závoji samozřejmě nebudou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?