Jak na svatbu upravit krátké husté vlasy?

Bohužel mám krátké vlasy a ještě k tomu hodně husté...má s tím někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem do toho danou jen korunku, protože s tím nejde nic moc dělat a ta korunka vypadala dobře.. :) A nebo prostě prodloužit, ale já bych si to nenechala když nosím krátké tak mám krátké.. Jen kdybych měla polodlouhé a trošku to doplnila aby to bylo hustší a tak.. Kadeřnice určitě ráda poradí co takhle dělá a nebo jen nějak kvítek do těch vlasů..
Odpovědět
Profilova fotka
Nějakou pěknou čelenku třeba s kvítky, připadá mi, že na krátkýcg vlasech vypadají líp. Zkus se podívat na Fleru na Jane Bond, dělá krásné a většinu má vyfocených na krátkovlasé modelce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mám hodně krátký vlasy a zatím to vypadá, že budu mít na jedný straně jednoduchou kytku. Šikovná kadeřnice Ti ale jistě dobře poradí a něco vyzkouší. Ta moje si myslí, že mi vlasy vyfouká a otočí dozadu a klidně dáme závoj, ale nevim, nevim. Uvidíme ... Tak hodně štěstí :-) Taky se bereme v září x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pani Dufkova ma na svych strankach vyfocene sve ucesy z kratkych vlasu.
Odpovědět
Holky muzete mi poslat odkaz na ty stranky pani Dufkove? Dik.. potrebuju inspiraci
Odpovědět
mám taky krátké vlasy a nic jsem v nich neměla. Můžete mrknout... já byla spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krasomilova ahoj, zkus se mrknout do alba uživatelky @eulanie (snad se nebude zlobit, že tady na ni odkazuju), taky má krátké vlasy a na fotkách ze zkoušky účesu a líčení vykouzlila krásný účes
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?