Jak dlouho vydrží živé květiny ve svatebním účesu?

omlouvám se, jestli se to tady už někde řešilo, ale zajímalo by mě, jak se to dělá, když se do účesu dávají živé květy...jak dlouho to vydrží? podle mě musí po nějaké době zákonitě uschnout nebo aspon oschnout...je na to nějaký speciální trik nebo se prostě jenom vyměňujou za čerstvé? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla orchideje, vydržely dýl než účes ;-)
Odpovědět
Já měla živé kaly na sponce. Když si to necháš objednat u květinářky, která ti bude dělat kytky, tak oni u kytku stříknou nějakým sprejem, aby vydržela. Ta moje byla ještě ráno naprosto dokonalá a to jsem s tím účesem s kytkou absolvovala focení v neuvěřitelném větru...kytka se ani nehla...
Odpovědět
Profilova fotka
otylie - v tejto teme sa riesil zivy kvet vo vlasoch, popozeraj tam ;-) : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Profilova fotka
já můžu z vlastní zkušenosti doporučit chryzantémy - měla jsem je ve vlasech přišpendlené sponkami, ničím nebyly postříkané a vydržely od šesti ráno do tří do rána dalšího dne :)
Odpovědět
kamarádka měla dvě bílé orchideje a vypadalo to naprosto fantasticky. Kadeřnice je ulomila za větvičky, nebyly speciálně upravované. A celý den se ani nehnuly. Krása. :-)
Odpovědět
Zkušená květinářka by měla umět ošetřit květiny tak, aby vydržely alespoň do odpoledne. Stonek zabalí do vatíčky napuštěné nějakou tekutinou a omotá lepenkou. Vznikne taková malinká bambulka, ale ta se ve vlasech ztratí. Taky by měla poradit druh květin, některé určitě vydrží déle čerstvé. Orchideje určitě vydrží dlouho, ale pokud nebudou i v kytici, tak nevím. Nebo jde koneček stonku ponořit do roztaveného vosku, pak květina tolik nevysychá.
Odpovědět
Měla jsem v účesu dvě růže, vydržely do cca 15:00, pak jsme se fotili na prudkém slunci v srpnu, přes 30 stupňů ve stínu a květiny byly okamžitě K.O. ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?