Hledá se kadeřnice na 24.7. Praha

Profilova fotka
Ahoj, hledám šikovnou kadeřnici, která má bohaté zkušenosti s účesy,ideálně z Prahy, potřebuji ji mít doma :) Kdyby s sebou měla i vizážistku, bylo by to super. Prosím pomoc, začínám být nervozní, moje kadeřnice bohužel zklamala, naprosto bez nápadu a evidentně bez větších zkušeností s účesy :-( Dííky.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky niiic? :(
Odpovědět
Profilova fotka
Tento termín mám stále volny:-) Mrkněte na můj profil.
Odpovědět
Ahoj Lucieto, za sebe mohu doporučit: Kadeřnici Tatu - TATEV.S@seznam.cz a vizážistku Kláru Dvořákovou - 736 778 231 Také jsem sháněla na poslední chvíli a tyto dámy mě zachránily a odvedly perfektní práci. Máš-li zájem, ozvi se jim co nejdříve, abyste stihly i zkoušku. Hodně štěstí a ať jsi na Váš den D tak krásná, jak jsi si vysnila ;-) Jana
Odpovědět
zkus Salon Lucie Vondráčkové...normálně se tam objednává 5 dnů, myslím, že by to u nich šlo a jsou moc šikovné...číslo a adresu maj normálně na stránkách slvsalon.cz. za zkoušku nic nedáš, já jsem s jejich česáním spokojená. Mají tam i nehty, pedikuru, kosmetiku...
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji salon Hairlequin na I.P.Pavlova adresa Anglická 3 Praha 2. Kadeřnice je moje kolegyně. Účesy dělá nádherné. Drdoly, pletené, vysoké, uhlazené, vlnité. Na vyžádání Vám mohu poslat fota na mail . Jinak si se zde můžete nechat nalíčit , dojit si na manikúru, kosmetiku prostě komplet.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, také sháním kadeřnici :-) pokud možno za rozumnou cenu, aby přijela k nám a nebo aby byla z Prahy 9 :-) nemáte někdo tip?
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Zdravím, doporučuji Eriku Zelenkovou, líčí i češe, dojede. Akorát jsem na fb zaregistrovala, že je těhotná, ale nevím, v jakém stadiu..:) Ale mrknout na ní můžeš, na fb zadej "stylistka erika zelenková"
Odpovědět
@luccieta dekuju :-) mrknu se
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?