Drdol nebo rozpuštěné vlny a přibližná cena

Prosím o radu, ráda bych na svatbu drdol ale nevím kolik tak může stát, líbí se mi rozpuštěné vlny ale vlasy mám jemné a nic mi nevydrží představovala bych si tento poradíte mi prosím a kolik práce to bude a cena, předem děkuji :-)
Odpovědět
@annakatrina nejlepsi by asi bylo zajit ke kadernici a pobavit se s ni, co by ti drzelo, vyzkouset to a taky se zeptat na cenu. Ty jsou mysli ruzne. Zalezi, jestli jsi z Prahy nebo te bude cesat nekdo na dedine;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annakatrina To záleží kdo a kde tě bude česat. Já jsem z ČB a stejně jsou tady ceny rozdílné, až člověk žasne. Já chodím do jednoho salonu na kosmetiku a řasy a tam mají i kosmetičku a kadeřnici, takže jsem jinde nijak zvlášť nehledala a cenu mám teda jaksi za komplet ještě méně než chodím "zvlášť". Ale i tady co vím od holek, tak se svatební účes pohybuje od 400 Kč do 2500 Kč a to je sakra rozdíl.
Odpovědět
jsem z prahy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annakatrina Za svatebni uces si kazdy bude uctovat urcitou cenu a je jedno zdali ti dela rozpustene vlny, nebo drdol. Svatebni uces je svatebi uces a cena bude stejna. Jediny co se zmeni je cas, ze urcity uces bude trvat dyl nez jiny, ale to zjistis na zkouscce jak dlouho to bude trvat a podle toho pad uvidis v kolik budes potrebovat aby za tebou holicka v rano svatby dosla, to se pak domluvite. Me delala moje vizazistka make up a vlasy circa hodinu a pul a cena 2500 Kc (v tom je zahrnuta zkouska ucesu a make upu, a vlasy a make up v den svatby plus make up pro mamku) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?