Drdol - jak udělat, aby stál za to?

Profilova fotka
Zdravím. Ráda bych si na svatbu vyčesala klasický drdol na temeni hlavy. Problém je, že mám polodlouhé vlasy a vcelku jemné, takže je to spíš takový malinký drdůlek... Dá se to nějak začarovat, nastavit vlasy nebo zkrátka udělat něco, aby to byl opravdu krásný velký drdol? Díky :-)
Odpovědět
zkus příčesky a clip - in
Odpovědět
Kdysi se kupovali takové váčky, které se daly pod vlasy a pak to vypadalo, že má člověk strašně moc vlasů. A zdá se mi, že když nebyly váčky, dávala se tam suchá raženka :-D šikovná kadeřnice ti to vyčeše
Odpovědět
Profilova fotka
mě kadeřnice ukazovala takovou jakoby obr gumičku, nebo jak to nazvat, která se do toho drdolu dá a pak to vypadá mnohem větší :)
Odpovědět
@evzeniegrandetova přesně, a některé kadeřnice, aby to fakt echt drželo, tak do drdolu používaly (možná i používají ještě teď) klasickou drátěnku na nádobí :-) takových vychytávek ještě určitě bude :-) ale příčesky a clip in jsou taky určitě řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta vycpávka mě nenapadla. Díky za tip - už jsem si je našla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, drátěnka udělala na jeden ples i z mejch pěti chlupů echtovní šedesátkovej drdol....šikovná kadeřnice ví jak na to ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
diskuze je sice stará, ale třeba to některá z nás ještě ocení. Takhle si dělám velkej drdol já, je to za dvě minuty a vypadá fakt jak od kadeřnice - jo a opravdu si tam strkám ustřiženou ponožku :) http://www.beautylish.com/a/vcvzi/how...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?