Doba trvání zkoušky

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho trvá zkouška účesu u kadeřnice, pro představu jaký bych chtěla účes připojuji fotografii. Moc moc děkuji předem za odpovědi a zkušenosti :-)
Odpovědět
podle sikovnosti kadernice, podle delky vlasu, podle stylu nataceni... cca 2 hodky pocitej urcite
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Počítejte 1-2,5 hodinky. Záleží kolik budete chtít vyzkoušet účesů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na kadeřnici. Já mám o trošku kratší vlasy, natáčela mi je žehličkou, což trvalo chvilku a pak mi je spínala na stranu. Za 30 minut jsem byla hotová a moc spokojená. Tohle nebude o moc těžší (si myslím) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi kolik si na Vas udela kadernice casu...Ja ted byla na zkousce ucesu a liceni a mela na me slabou pul hodku 15min vlasy a kdyz jsme sli na liceni tak uz tam cekala jina pani takze se zadne varianty ani vlasu ani liceni nekonaly..hezky sup sup a dalsi prosim..ted po cerstve zkusenosti bych se urcite kadernice zeptala kolik si tam na vas udela casu..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je paní docela dobrá, nechat si na účes i líčení jen půl hodinu. Já mám teda líčení vyřešené, to budu mít od tchýně, ale ačkoliv je zvyklá mě líčit tak se nikdy nedostaneme pod 45 minut.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucienne8 take me to prekvapilo je to vyhlasena vizazistka tak jsem od toho cekala vic bylo to asi nejrychleji utracenych tisic korun..:))) ale jsem moc velky stydlin abych se na miste ozvala..jen jsem zklamana odesla
Odpovědět
Profilova fotka
A stalo se, že třeba ušesala jeden účes a šlus a nechtěla více zkoušet a to samé líčení? vůbec nevím, jak moc můžu číct: a šlo by ještě todle :)
Odpovědět
Já šla ke kadeřnici s přesnou představou a jen mě zajímalo, jestli to bude umět. Zkouška trvala necelých 15 minut a v podstatě jsme si jen řekly, co si tak představuju, ona mi to naznačila a bylo. :-) Zkouška byla zadarmo, takže jsem od toho ani nic jiného nečekala, ale jak říkám, já měla konkrétní představu a nechtěla jsem zkoušet nic jiného. Na ostro na svatbě už si ale s mnou vyhrála a strávila se mnou 5 hodin. :-D A bylo to teda dokonalé, jen tak mimochodem.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 By me docela zajimalo jak uces ktery trva 5 hodin mohla stihnout na zkousce za 15 minut :-D
Odpovědět
@lucineni Jo, no já jsem to, koukám, vlastně špatně napsala. Strávila se mnou pravda 5 hodin, ale bylo v tom i líčení, to jsem zapomněla dodat. :-) A na té zkoušce mi to jen naznačila, ukázala mi, že umí dělat pokládané vlny a jen jsme si ukázaly moji představu, nedělala mi celý účes.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 No ja bych se bala,ze by to pak nezvladla v realu, kdyz to jen naznaci, to ja budu trvat na celym ucesu asi :) uz tak jsem zvedava jak pujdu na zkousku nekde tri dny pred svatbou(svatba jinde nez ziju), doufam,ze zenska nebude leva :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, já když dělám zkoušku, tak vždy říkám nevěstám, pokud je to líčení i účes, ať si na mě nechají cca 3-4 hodiny, teď jsem se ale třeba vešla do 2 a půl i s povídáním, protože nevěsta měla jasnou představu, což je vždy výhoda a věděla jsem, jak se líčí v reálu, taky obrovská výhoda. Jinak tento účes, zkoušku bych viděla cca na hodinu a půl, pokud bude jen z vašich vlasů, pokud budete přidávat i příčesy, tak počítejte klidně i 2 a půl. Natáčení žehličkou je sice rychlé, ale každé vlas se po natočení chovají jinak, některé drží hned, některé ne, je to hodně individuální. Příčesy třeba žehličkou vůbec nenatáčím, ty jedu vždy kulmou, takže je to pomalejší. Já jsem teď na zkoušce tento účes dělala ale i s příčesy a jen natočení příčesů a vlasů trvalo hodinu. Pak jsme ještě ladili, zda sepnout vzadu, jak moc natupírovat ... a jen na účesu jsme se zasekli na 2 hodiny. Jinak určitě se nebojte zeptat, jak bude zkouška probíhat, každá to děláme jinak, já osobně mám moc ráda, pokud nevěsta po nalíčení sama řekne, co se jí nezdá a proč a případně zkoušíme trochu jinak. To samé s účesem. Jinak účes není trvanlivý, už kvůli tomu, abychom ho mohly na zkoušce různě upravovat, stává se mi, že se nakonec nevěsta rozhodne pro úplně něco jiného :D. Takže holky, určitě se nebojte zeptat a říct si, já osobně to jen vítám ;).
Odpovědět
Článek se načítá
Holky z vlasttnich zkusenosti, rict kadernici vse co mate na srdci...ja jsem radsi kdyz si nevesta rekne co se ji libi a nelibi,je lepsi zkusit vic variant ucesu,nez aby byla nevesta zklamana...ja zkousku ucesu cesu tak jak kdybych cesala primo na svatbu takze podle narocnosti ucesu,kdyz je uce jednodussi stihnu ho do hodiny...kdyz je lozity tak hodku a pul az dve.
Odpovědět
@lucineni Tahle byla vyhlášená a na doporučení (oběhla jsem jich víc). Viděla jsem fotky a hlavně jakmile začala (i když jen naznačovala), už jsem viděla, že to má v ruce a navíc jsem to poznala i podle toho, jak mluvila. Bylo vidět, že má zkušeností opravdu hodně a šla jsem opravdu na jistotu. :-) Ale jak říkám, tohle byla moje zkušenost, někdo si chce účas vyzkoušet celý, to úplně chápu. :-)
Odpovědět
zkouska byla cca 45 minut, na ostro cca hodinku a tak 10 minut a spokojenost
Odpovědět
Tak nakonec to byly dvě hodiny a vypadalo to skvěle, ale asi hodinu, než to lehlo :-D Mám strašně moc těžké vlasy, ani tupírování mi nedrželo, chudinka už ze mě byla na větvi :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?