Do vlasů kytky umělé nebo živé

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se poradit. Chtěla bych do vlasů věneček z drobných kytek a teď mám dilema - třeba mi poradíte, máte-li zkušenosti - věneček z umělých nebo živých kytek? Díky N. :-)
Odpovědět
Určitě živé. Měla jsem živé květiny na své svatbě a kamarádka zase měla věneček a všechno při dobré péči vydrželo celou svatbu. :)
Odpovědět
Taky si myslím, že nejlepší jsou živé. Umělé tak jedině na maškarní ples. :-D :-D :-D
Odpovědět
Když ne živý, tak třeba takový http://www.fler.cz/zbozi/kristalovy-v...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak myslíte, že to přežijou celou tu dobu jo? A to se domlouvá v květinářství? ;-)
Odpovědět
Ahoj urcite zalezi co to je za kytku :-)
Odpovědět
Já jsem měla ve vlasech nevěstin závoj. Vypadalo to krásně, ale dostalo to zabrat. Měla jsem štěstí, že moje kadeřnice byla moje svědkyně, takže před odpoledním focením mi ty uschlé vyměnila za čerstvé, které jsme měly s sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře udělaný věneček ze živých květin vydrží krásný celý den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste uvažovala o umělých květinách, můžete nahlédnout do mého profilu. Věnečky a čelenky dělám na zakázku a kvalita umělých květin je dneska již velmi dobrá, často k nerozeznání od živých. Posílám ukázku své práce.
Odpovědět
Já měla živé. Je teda fakt, že večer už byly docela povadlé (frézie), ale mě to nevadilo, umělé jsem nechtěla.
Odpovědět
Doporučuji umělé. Sama jsem měla umělé, ale každý se mě ptal, jak jsem to udělala, že mi ty živé kytky vydržely krásné celý den... Ale chce to fakt dobře vybírat, protože většina těch, co jsem viděla, vypadala lacině, jako do školky na hraní...
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana a kdepak si je sehnala ?
Odpovědět
No byl to boj, a hotovej věneček podle mých představ jsem nesehnala. Základ v podobě různých vlasových doplňků jsem nakoupila v http://www.claires.co.uk/ (Praha), a pak už home made...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@stastnevdana dík za info
Odpovědět
Profilova fotka
Taky o kytkách do vlasů přemýšlím,ale líbí se mně spíš něco podobného jako na fotce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stejskalka45 á chci mít jen rozpuštěné navlněné vlasy, proto ten věneček ale chci si ho vzít až po obřadu... tak to nějak musím vymyslet ;-)
Odpovědět
Dobrý den, já jsem sice neměla věnec z živých kytek, měla jsem ale kytky zapíchané ve vlasech a vypadalo to nádherně. Do umělých bych určitě nešla,byl by to takový kýč si myslím. Účes mi dělala taková šikovná pani v Praze v salonu Dolce Diva,nechala jsem to úplně na ní,jen jsem jí řekla jaké kytky a maximální spokojenost. Přeji krásnou svatbu a dobré rozhodnutí.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, nemáte někdo prosím tip na čelenku s umělými květy za dobrý peníz (ebay, aliexpress, aukro...)? Nemusí to být nic extra, jde mi jen o to, abych to vyzkoušela s účesem, jestli mi to vůbec bude slušet, a jestli má tím pádem smysl si nechat na svatbu dělat čelenku z živých květů. Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na fler.cz, tam hodně holek vyrábí různé čelenky.
Odpovědět
já měla "sponu" do vlasů s živými kytičkami a vydrželo mi to pěkné celý den - připravovali mi to v květinářství, kde jsem objednávala veškeré květiny
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nedám dopustit na květinové čelenky a sponky od ClementineLOVEe, dělá i překrásné věnečky z umělých kytiček a dají se k tomu vyrobit i šperky. Má účet na fler.cz, ale více toho je k vidění na facebooku :) U umělých je výhoda, že vydrží i po svatbě :P
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?