Dlouhovlásky jaký jste měly svatební účes?

Ahoj devcata.Jak uz z nazvu vyplyva zajmaji me ucesy pro delsi vlasy cca od pasu a delsi.Sama jsem nositelkou tak dlouhych vlasu a jak jsem zjistila vymyslet nejaky uces co by hezky vypadal a dobre drzel je dost slozite.Ani moc inspirace na netu neni :-( Tak zakladam tohle tema.Prosim prikladejte fotky pro inspiraci.Me tim moc pomuzete a myslim ze i ostatnim dlouhovlaskam :-)
Odpovědět
1
2
Já sice tak dlouhé vlásky už nemám, ale co takhle mít na hlavě drdol (nějak zamotané vlasy) a pak nechat zbytek vlasů volně padat dolů nebo je trochu natočit, jako že by se použilo půl délky vlasů na drdol a zbytek by byl volně dolů, něco jako měla popelka, ale s tím, že jí ty vlasy sahaly po ramena a tobě by sahaly do půl zad.
Odpovědět
Tohle se mi na dlouhých vlasech líbí - jednoduché, hezké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si vlasy do pasu ostrihala pred zasnubami (vlastne nevsimnuti si ostrihanych vlasu neprimo vedlo ke koupi prstynku :-D). Ted je mi to hrozne lito, ze mam vlasy pouze pod lopatky :-( Kazdopadne do drdolu bych dlouhe vlasy urcite neschovavala! Ja mam slabost pro vysoko vycesane culiky a copy, takze mit jeste porad dlouhe vlasy, tak bych je zapletla do nejakeho slozitejsiho ale elegantniho copu. Proste cokolik kde se da ta uzasna delka ukazat ;-) mrkni treba na braid ponytail v google obrazcich, tenhle typ ucesu myslim
Odpovědět
@verunka11221 viz výše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoozca máš pravdu moc hezké... ale nepraktické, když bude horko nebo foukat vítr tak tenhle účes do hodiny splihne. A bude po parádě
Odpovědět
@lusilka86 to máš pravdu, ale je to tááák nádherný účes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka11221 Ahoj, prikladam ucesy ktere zvazuji na moji svatbu :-) . vim,ze je tezke mit nejaky hezky uces, pokud jsou dlouhe vlasy. Me vetsinou po par hodinach zacne bolet hlava, pokud je to slozitejsi uces. Tyto se mi moc libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vlny jsou v módě, ale mají tendenci spadnout (záleží na tom, jaké máš vlasy), já jsem ale pro vysoký drdol, klasika, slušivá a slavnostní a dá se s ním dělat taky spousta skopičin, aby to nebylo tak "obyčejné". Málokterá si může dovolit opravdu efektní drdol a ty máš i výrazný obličej, mohl by ti slušet. Akorát, jak moc tvoje hlava ten účes unese. Já měla vlasy do půli zad v době svatby (teď už je mám do pasu) a drdol mi vyhovoval moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci tento, ale zase nemam tak dlouhe vlasy, tak musime zkusit jak to bude vypadat...mam vlasy tak po lopatky....:-)
Odpovědět
@u1230 @zoozca @martaveg @zoozca @lusilka86 @englishbride @carmenz @monemi Dekuji za fotky a ruzne odkazy.Prave s takovou delkou je problem ze vlny nedrzi.Proste gravitace je silnejsi :-) Drdol me napadl ,libej se mi ty na temeni.Jenze si rika skoda neukazat delku.Tak jsem premyslela ze je vyzehlim a nejak hezky sepnu ale jak sepnout? :-D Tak teda ze je vyzehlim nejak natupiruju,dam ozdobu a budu mit rozpustene ale zas si rikam zacne fucet nebo neco a uces bude v haji :-D Ke vsemu sve vlasy mam rovne a nosim je tak porad.Jako z praktickeho hlediska je asi nejlepsi drdol ze?Ten ma i sanci ze vydrzi skarede pocasi,co myslite vy ? :-)
Odpovědět
Me se libi neco takoveho co myslite?
Odpovědět
Profilova fotka
nema szac:-) ta prvni fotka s emi libi moc, jednoduche ale krasne..zas etaky zalezi na satech no, ne kazdy uces jde ke kazdym satkam:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@verunka11221 zalezi jestli chces mit i zavoj ? Ten prvni se mi moc libi, na ten druhy by asi nesedel zavoj , a ten posledni - mne osobne vadi ucesy takhle nizko ''za krkem'' si pripadam ze se pak nemuzu tolik pohybovat :-) Uces je to ale moc krasny ;-)
Odpovědět
@monemi @englishbride No zavoj nechci.Ten posledni uces mam i odzkousen a drzi fakt dobre a to jsme ho vubec nelakovali.Jako ten prvni a druhy je tak nejak nejvic muj styl.Ale zas nevim zda je vhodnej k satkam.Ty mam v albumu.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka1221 koukla jsem na saty, volila bych tedy ten posledni uces - saty jsou nadherne a uces je krasne hladky a elegantni ;-)
Odpovědět
@englishbride No taky se mi zda nejvhodnejsi.Mozna zkusim trosku jinac drdulek.No zkusim to vykoumat :) Tam ty jsou krasny ale asi trosku retro.
Odpovědět
Profilova fotka
satky jsou krasne...dokazu si k nim predstavit ale i ten prvni...:-) vse je to asi o vkusu:-)
Odpovědět
@monemi Dekuju :-) No ten prvni je krasnej ale tet je otazka jak by vypadal na dlouhych vlasech.Ke vsemu se bojim ze zafouka a budu jak diva Bara :-D Asi pujdu do drdolu.Bude to zmena :-) Rozpustene nebo nejak mirne seple je mam porad :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@verunka11221 podívejte se ke mě do alba http://www.beremese.cz/fotoblog/victo... je tam pár inspirací co se dá udělat z dlouhých vlásků. Jedná se sice převážně o historické účesy ale třeba to pomůže :)
Odpovědět
@victoriancatherine Dekuju za prispevek.Jinac nektere historicke ucesy jsou prekrasne a si myslim ze treba po mensich zmenach by i v tehle dobe udelali paradu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla mít polorozpuštěné, ale nevypadalo to dle mých představ, tak mě kadeřnice přemluvila k takovému nepravidelnému copu. A vůbec jsem nelitovala, protože vydržel hezký až do noci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka11221 to určitě :) já na ně mám dokonce někde i v knize návody :) na tu Sissi myslím :)
Odpovědět
@victoriancatherine Ja jsem na ne taky nasla navod a jako dost pracny.Ale jsou krasne :-)
Odpovědět
@janneys Na tve album jsem nahodou narazila a musim rict uces moc peknej :-)
Odpovědět
Mám stejný problém, vlasy nad zadek a nechci drdol :-( budu mít závoj a mam výrazné šaty. :-) Přemýšlela jsem nad
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka11221 Znám i horší :) až tak těžký není.. i když já v tom mám, ač nejsem kadeřnice dost praxi... Na akce je to potřeba :)
Odpovědět
@horvathova3 Ty jsou krasne :-) Neco takoveho jsem chtela ale bylo mi receno ze mi to nejspis nevydrzi celej den.Coz aj verim mam to odzkouseno.Na konec budu mit takovej ten drdol nizko polozenej.
Odpovědět
@victoriancatherine Zavidim sikovnost s vlasy.Ja si je sotva sepnu do culiku :-D
Odpovědět
@verunka11221 Tak já jsem si skoro všechny typu nechávala dělat na plesy. Vždycky mi to vydrželo do rána :-) Půlka laku na vlasy a vycpávka do drdolu, nic nespadne ani neslehne :-)
Odpovědět
@horvathova3 No to ja taky,tunu laku a za chvilku to stejne bylo rovne jak draty :-( Asi hodne zalezi na vlasech.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?