Co vzít ke kadeřnici

Holky co jste braly ke kadeřnici když Vám dělala svatební účes?
Odpovědět
@tynuska1990 Nic ,protoze kadernice ma vsechno ..jen kdy by jsi chtela zive kvetiny do vlasu tak pak ve svatebni den vzit kvetiny ke kadernici :)
Odpovědět
já myslím jídlo jako jestli jste tam vzali svatební cukroví a mězi tím co dělá učes tak uždibovat nebo něco jinného?
Odpovědět
@tynuska1990 Nic. Profesionální kadeřnice chodí k nevěstě domů, tak jako vizážistka.
Odpovědět
@lidka3 To přece není o profesionalitě, ale o domluvě..
Odpovědět
Profilova fotka
Noo, zas u mě byla Michalka přímo na pokoji, ale tři věci bez kterých se to neobešelo: malá lahvičky Bohemky na přípitek a ulkidnění, talíř chlebíčků... Líčení i česání dělala jen ona sama bylo to celé dopoledne. A maminka se bála aby nevěsta neomdlela když nebude jíst :) a poslední.. Hodně kávy. Byla potřeba :) přeji ať to dopadne podle představ, hodně štěstí
Odpovědět
@tynuska1990 ze slusnosti se dava kadernici vysluzka :)
Odpovědět
@luj89 Je to o profesionalitě. Nechat lítat nevěstu ve svatební den od salonu k salonu je neurvalost. Nevěsta je ve stresu zda se vše stihne a jak si pak má chudák užívat svůj den D? Pokud nelze zajistit, aby nevěsta nemusela do salonu, tak by vizážistka měla mít možnost nalíčit jí přímo tam a ne, aby nevěsta musela ještě někam letět.
Odpovědět
@lidka3 Takže když nevěsta z nějakého důvodu CHCE jít ke kadeřnici nebo vizážistce do salonu, tak automaticky jde o neprofesionální přístup? To je docela nelogický, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@lidka3 Dovolím si nesouhlasit, protože při představě, že by měla kadeřnice tahat všechny věci k nám domů, tak je mi jí upřímně líto a to radši sednu do auta a ten kilák za ní dojedu... Měli jsme ráno nabouchané a kadeřnici jsem měla naštěstí koousek, ale i tak jsem šla radši k ní, protože pak za mnou šla vizážistka a zas tolik místa doma nemáme... Nevidím nic neprofesionálního na to, že já si za ní dojdu...
Odpovědět
@lidka3 Tohle je blbost. Ja jsem treba kadernici domu nechtela, ani jsem se doma nepripravovala. Kadernice ma salon kousek od penzionu, kde jsme svatbu meli, takze jsem se u ni rano zastavila a pak pokracovala do penzionu. Takze pro me bylo daleko lepsi, prijemnejsi a pohodlnejsi jit k ni do skvele vybaveneho a vyborne osvetleneho salonu nez to resit v hotelove koupelne. Profesionalita je o tom domluvit se s nevestou, jak ji to vyhovuje a ne se za kazdou cenu nutit k ni domu nebo do hotelu. To je podle me neprofesionalni.
Odpovědět
No tak holky nehadejte se, ja jsem kadernice a nevest nacesanych mam hodne a je to fakt o te domluve..k nektere jezdim domu a nektere jezdi ke mne do salonu.
Odpovědět
@gabrielkaada @lidka3 @monikcka Vážně je to o domluvě. Já jsem měla vizážistku a kadeřnici v jednom, specializuje se na přípravu nevěst, a ta naopak samozřejmě za nevěstou přijede. Vše má v cestovním kufru a je naprosto zvyklá. A co se týká místa, stačil jídelní stůl :-) Byla jsem ráda, že nemusím nikam jezdit, bylo to velice pohodlné a příjemné.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?