Co se svatebním účesem?

Ahojte nevěsty, potřebuju poradit. Už mám celkem vybraný účes,ale stále si nejsem jistá. :-| Mám korzetové šaty s vlečkou , a nevím jaký účes ktomu, ráda bych měla polorozpuštěné vlasy ,ale dál nevím co stím ,možná korunku :) posílám i fotky, tak kukněte a poraďte děkuji :-) :-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ten účes je pěkný. Tak k tomu buď závojík nebo korunku. Záleží, co se Ti víc líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
stejný účes jsem dělala kámošce a všichni ho chválili, takže pokud se ti líbí nemáš proč váhat. :-) ona měla závoj i korunku a nevypadalo to špatně, protože oba kousky byly decentní, nepřeplácané, takže vybírej a uvidíš ;-)
Odpovědět
Já bych doporučovala závoj a pokud nějaké další ozdoby tak něco na krk, náušnice a maximálně nějaké drobné přízdoby do vlasů. Máš bohaté šaty, tak ať to nepůsobí přeplácaně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila korunku decentní. Samotné šaty jsou už dost zdobené, aby to ten závoj jen nepřihoršil, ten je viditelný totiž hodně a zbytečně s ním zakryješ krásné vlasy (zvlášť s tímto účesem). Ale je to na tobě ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych nedávala ani závoj, ani korunku... Máš krásné vlasy, takže bych spíš hodila nějakou ozdůbku do nich... Výběr podle korzetu.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych taky dala jen jednu ozdobu do vlasů, např. kytičku nebo nebo něco, co se hodí ke korzetu :-)
Odpovědět
jste zlatíčka holky :-) moc Vám děkuji, no vypadá to asi na jemnou tenčí korunku :-) :-) :-) moooc děkuji
Odpovědět
Jsi moc krasna!
Odpovědět
@sakurovykvet moc děkuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji také polodrdol nebo rozpuštěné, navlněné vlasy a temeno zvednout. Pokud budete mít korunku, nedoporučuji už žádný šperk do dekoltu, šaty jsou nádherné a hodně zdobné. Překrásně a něžně vypadají ve vlasech i živé květy.
Odpovědět
Pokud potřebuješ ještě nějakou inspiraci, tak se podívej na můj facebook. Najdeš tam tipy na svatební účesy,...i s korunkou, či s květy. Jinak ten účes je moc hezký!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ten účes je krásný a moc Ti sluší :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?