Clip in vlasy - zkušenosti

Ahoj, máte některá zkušenosti s clip-in vlasy? Potřebovala bych zahustit/prodloužit vlasy, aby mi šel učesat drdol a mám jemné vlasy cca po ramena. Nemáte s tím zkušenosti? Drží to ve vlasech? Nejdou vidět sponky? Jaká délka a gramáž je dostatečná?
Odpovědět
Když zvolis správně a jsi sikovna, pak do toho jdi :-) jaké jeden čas nosila docela dlouho, když jsem přestala, tak širší okolí reagovalo, proč jsem se nechala ostříhat ;-) To blizsí věděli že to jsou klip in vlasy :-)
Odpovědět
@targi bezva, díky za info :-) vyznáš se trochu v gramážích? Stačilo by mi 40 cm a na stránkách, které mi poradila kadeřnice je mají buď 75g nebo 120g a vůbec nemám představu, jak to může být husté v praxi.
Odpovědět
@agtari v tomhle se nevyznám,tenkrát mi radila kamarádka... A už je tak rok a půl nenosím:-) nebavilo mě to už se o to starat a pořád pripinat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
obecně se doporučuje 100g, míň určitě ne, mám prodloužené vlasy keratinem a mám 140g a i tak mi to přijde "málo" :-D
Odpovědět
@tutyfruty ale na jakou délku? Nebudu to nosit normálně, jenom potřebuju něčím nastavit vlasy, aby šla pořádně schovat větší vycpávka do drdolu a aby měl aspoň trošku objem :-) z mojich vlasů a s malou vycpávkou vypadal z boku jako mrzáček, ze zadu se mi líbí :-D Uvažovala jsem, že délka clipů 25 cm by odpovídala mojí současné délce vlasů, ale z delších se asi bude lépe dělat drdol, co? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 50cm, každopádně s výběrem clipů by ti měla pomoct nebo ti sama půjčit kadeřnice, která tě bude česat.:-) Někdy je zase přílišná délka na škodu, já už dělám drdoly horkotěžko :-D
Odpovědět
@tutyfruty já bych to viděla tak maximálně na 40 cm, tak dlouhé vlasy jsem kdysi měla a drdol z toho šel :-) spíš si říkám, jestli ty moje jemné 3 chlupy udrží vyšší gramáž :) češe mě kamarádka, která ještě studuje na kadeřnici a poradila mi eshop, kde nakupuje její spolužačka a prý vypadají ty vlasy dobře :-) mají tam 40 cm buď 75g nebo 120g, a ta vyšší gramáž vyjde na necelých 1500, tak uvažuju, které budou lepší :-)
Odpovědět
Kde se dají sehnat tyto vlasy? Znáte nějaký obchod, kam se dá zajít? Díky
Odpovědět
@lenna_1 údajně na Kuřím Rynku (jestli jsi z Ostravy) nebo kamarádka říkala, že na locahair.cz
Odpovědět
Mě kadeřnice doporučila profibeauty, že tam mají kvalitní. Teď koukám, že mají výprodeje. Tak uvidíme :) Jen se s ní musím poradit o odstínu, délce a hustotě.
Odpovědět
@ajinam a jak dlouhé chceš? Taky vybírám a nejsem si vůbec jistá, jaká gramáž bude stačit
Odpovědět
@agtari Já mám svoje zhruba pod ramena, tak si myslím, že kolem těch 50 cm bude bohatě stačit. Ale uvidím, budu to ještě muset konzultovat, houby tomu rozumím :D
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj =) vidím, že už rok tady nikdo nepsal, ale zkusím to =)... Máte někdo zkušenost s umělými vlasy z Aliexpressu? Objednala si je tady některá z vás? A jaké? V životě jsem se o tohle nezajímala, takže já vůbec nemám ponětí o ničem... Moc moc díky za jakékoli odpovědi =)!
Odpovědět
@medi1 JJ ja je mela z ebay za 300 a posud sama jestli poznas z fotek, ze nejsou moje :D
Odpovědět
@kacaba123 No teda, to je nádhera =)! Vážně moc pěkný =)! Můžeš mi prosím poslat odkaz =)?
Odpovědět
ja uz ho nevim, jsou to dva roky :D ale je tam hodne takovych, mela jsem svetle hnede a kadernice mi je obarvila k me barve a bylo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?